*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (100) ***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

fetiselor, luarati careva hainute de gravida de la LR? cum sunt, ceva experiente?
saru mana de info,

Roxana

roxana eu am luat din gama cocoon si sunt ok , dar la bluzite mi-am luat si din cele "normale" ca sa zic asa dar largi

uite pun mai jos linkuri la ce am luat ca sa-ti faci o parere:

pantalon super ok in un pic grosut care se botzeste repede dar racorosi(singurul dezavantaj e burta aia mare de elastic daca era si talie joasa erau perfecti) mi-am luat cu o masura mai mare decat purtam inainte de sarcina si sunt chiar un pic larguti(am pus 11kile)

pantalon la fel misto dar i-am purtat prin aprilie-mai deja acum sunt cam grosuti pt vara merg in sept

in rest am luat bluze si tricouri largute de sub sani nu neaparat de gravide dar care merg f bine si acum la 6 luni

sarcina usoara!

24+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Cine imi da si mie link-ul cu sortarea reducerilor ca nu-l mai gasesc. L-a dat cineva .Pls...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Fetelor, eu sunt mai mutl ca sigura ca astia nici nu s-au apucat de comenzile noastre. De ce spun asta?

felicia, la mine s-a si decontat tranzactia din 25 iunie - adica LR s-a tras deja banii. Desi nu am experienta soldurilor trecute, am un soi de optimism tupeist ca vor veni in 8-18 zile

Sa dau si un pronostic : comanda mea din 25 iunie (vreo 25 de produse) o sa vina fix pe 11 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Am primit un mail "interesant" pe contul sotului.Cica mi-a scris personal!
N° de client La Redoute : .......

Cher(e) Monsieur L........,

En tant que client(e) régulier(e) de notre site, je tenais à vous écrire personnellement : les soldes n’ont jamais été aussi intéressants !
A ce jour, sur laredoute.fr, plus de 50.000 articles prêt-à-porter et déco sont soldés jusqu’à –70% !
C’est le bon moment pour faire de réelles économies.

En plus, tous vos articles soldés peuvent être échangés ou remboursés sous 15 jours, même pendant les soldes.

N’attendez plus si vous voulez être sûr(e) que vos articles préférés soient encore disponibles : depuis mercredi, nos soldes remportent déjà un grand succès.

Pour en profiter, rendez-vous vous sur ce lien :
http://www.laredoute.fr/achat-soldes.fr

A tout de suite,

Julie Areski
Responsable Relation Client
Edit:daca mi-a scris personal,ce n-a dat si ea un cod de cadou,sa para mai credibila.Asa,!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

mda, l-am primit. Si eu care ma bucuram ca mi-au raspuns in legatura cu coletul din 13 mai

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

si mie mi-a scri madam julie deci a fost ocupata fata cu mail-uri no, daca n-am dat (inca), comenzi pe contul ala si normal ca mi-a scris...

cat despre pronosticuri io nu ma bag. de regula nu au depasit 14 zile dar nu sunt asa veche 'in bransa', nu am prins vara trecuta, deci nu stiu... io astept cu drag

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by claujro

Ce o avea bluza asta de costa 80 centi? http://www.laredoute.fr/vente-cache-c%c5%93ur-ampm.aspx?productid=324097392&documentid=555908&categoryid=23109815&single=false&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16

pot sa ma dau eu cu presupusu?

un posibil raspuns:
se exista doar marimile 36 si 40 - vor sa se scape odata de acest produs.
un alt posibil raspuns:
dupa ce pot eu sa-mi dau seama - materialul e cam alunecos din fire - si una doua se desprinde fonta din partea stanga si ramai cu pe afara.

P.S.
am primit si eu coletul din 16 iunie. Ajuns la posta pe data de 27 - deja defilam prin zona - asa ca nu au mai apucat sa-mi trimita aviz.
multumita de produse si super incantata de cadou - era vb de gentile rosii si geanta roz cu port farduri.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by claujro

Ce o avea bluza asta de costa 80 centi? http://www.laredoute.fr/vente-cache-c%c5%93ur-ampm.aspx?productid=324097392&documentid=555908&categoryid=23109815&single=false&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16

Posibil raspuns:e naspa rau dupa un sondaj facut de Lr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

multumesc de raspunsuri Eu o comand, sa vad ce e cu ea...si cu 80 de centi si fara... tot aia e!

Edit: http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-active-wear.aspx?productid=324098592&documentid=555908&categoryid=32411212&single=false&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16

Mergi la inceput