Ce fel de viitor ...
Raspunsuri - Pagina 7
loryi1974 spune:
Poate faptul ca era insarcinata nu se vedea,dar eu nu cred ca mai era cea dinainte de viol ca mod de comportament.
Si cum sa lasi asa ceva nepedepsit?Chiar daca e vorba de propriul frate...
mamii spune:
oameni buni dar voi oare nu va intrebati daca aceasta fata va mai putea deveni vreodata MAMA(in urma avortului)???Ce este mai daunator corpului :avoortul sau pastrarea sarcinii??Nu mai bine ar da copilul spre adoptie??...
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
Happy_in_TO spune:
La 10-11 ani un corp de fetita este in formare. Se dezvolta, se schimba, incep sa ii dea sinii daca este mai grasuta. Se schimba! Si poate ca rotunjirea ei a fost pusa pe seama acestor schimbari.
Mie mi-a venit ciclul prima data cind eram in tabara si aveam 11 ani. Un pic. Apoi peste doua saptamini inca un pic si apoi nimic timp de citeva lini, aproape un an... Si cind a inceput sa imi vina iar a fost tot asa, cu pauze de cite doua-trei luni la inceput, pina a inceput sa vina regulat, la 28 de zile. Este normal sa fie asa, ca nu incepe ca la un robinet reglat dupa o ora fixa!!
Aud cu mirare cind si cind ca a nascut o femeie in avion, ca s-a dus la toaleta ca avea crampe si a nascut! Ca nu ar fi stiut ca este insarcinata si se intorcea din vacanta!... Acuma sa nu imi spuneti mie ca femeile astea erau handicapate mental! Erau femei in toata firea care se duceau in vacanta cu familia! Cum de nu si-au dat seama ca sint insarcinate??...
Acum vreun an ma uitam la televizor intr-o seara la o emisiune cu intimplari adevarate din sala de urgenta, in America.
Si a aparut o femeie (intimplarea se petrece chiar in seara de Thanksgiving) care spunea ca o doare tare de tot burta. Era adusa de catre sotul ei si fata ei care avea 32 de ani! Femeia era grasa, in virsta de peste 50 de ani. Se vedea pe fata ei ca o doare tare de tot, era toata transpirata... Zicea ca se paote sa fi mincat prea mult curcan si ca din cauza asta are durerile astea...
Apoi dintr-o data durerile incetau... Zicea ca se simte mai bine, apoi incepeau din nou... Pina si-a dat seama un doctor si a intrebat-o daca se poate sa fie gravida. Nu, zice ea... ca am intrat in menopauza demult! Au intrebat-o daca le da voie sa ii faca un control ginecologic. Ei bine, la control au constatat toti uimiti ca femeia era insarcinata si gata sa nasca, dilatata!
Au ramas masca cu totii, femeia plingea si spunea ca nu este adevarat, ca ea este in menopauza, ca are copii de 30 de ani! Au dus-o direct la sala de nasteri unde a nascut si au aratat-o apoi cu fata ei linga ea, cea de 32 de ani si doi gemeni noi nascuti linga ea...
Asa ca nu imi spuneti mie ca nu exista cazuri in care sarcina este descoperita mai tirziu!...
mamii spune:
be si bunica mea a ramas gravida si era la menopauza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
b.nica spune:
quote:
Originally posted by mamii
oameni buni dar voi oare nu va intrebati daca aceasta fata va mai putea deveni vreodata MAMA(in urma avortului)???Ce este mai daunator corpului :avoortul sau pastrarea sarcinii??Nu mai bine ar da copilul spre adoptie??...
La asta m-am gandit cand am spus ca la mintea mamei ei, cred ca acum
o preocupa mai mult o calatorie gratis in Anglia decat ce se va intampla cu fetita, ca sa nu mai vorbesc de fiinta vie din burtica ei!
loryi1974 spune:
Sunt de acord ca sarcina poate sa fie descoperita mai tarziu,numai ca fata nu putea sa aiba acelasi comportament ca inaite de viol.De aceea,noi,ca parinti,trebuie sa fim atenti la schimbarile din comportamentul copiilor.Nu sa ne bagam in sufletul lor,dar trebuie sa ne dam seama cand ceva nu este in regula.
Daca nu ramanea insarcinata,mama chiar nu isi dadea seama ca fiica ai a patit ceva anormal ?
Happy_in_TO spune:
In cazuri de viol victima ascunde foarte bine ce s-a intimplat. De frica si de rusine. De frica amenintarii si a pedepsei parintilor, de rusinea ca se simt responsabile de ce s-a intimplat...
Se simt responabile pentru ca nu stiu ca nu a fost vina lor.
Mama fetitei isi protejeaza fratele pentru ca asa a fost crescuta. Daca cititi ceea ce s-a scris ca a zis, ea spune ca mamica ei va muri daca fratele ei va fi pus in puscarie. "Mamica".... Inca se crede un copil si ea, asculta de ea si se raporteaza la ea ca un copil la un adult!
Nu inteleg iertarea asta a violatorului! Eu personal il taiam in bucatele, ma transformam in animal si il muscam de beregata! Dar asta sint eu, nu ma astept ca toata lumea sa reactioneze la fel... Asa cum nu toata lumea este miscata de povestea asta, multi ridica din umeri si merg mai departe!
Aplaud fetele care ii ofera o alegere acestei familii... Ceea ce un stat intreg nu a reusit sa faca! S-au dat cu totii din colt in colt, au aruncat gunoiul de la unul la altul o luna intreaga!!... Au asteptat sa se rezolve de la sine... Ce naiba au asteptat cind de prima data familia si-a exprimat dorinta!!!...
Daca era fata de ministru, se rezolva imediat, pe muteste, cu un plic cu euro in el... Si apoi fetita era trimisa la Disneyland ca sa uite de ce s-a intimplat! Iar pe frate il batea cineva bine de tot noaptea pe strada pina il omora sau avea un accident rutier... Si nu mai gemeau ziarele si televiziunea!
valentinag spune:
Din ce am auzit recent la stiri,pana la urma i se permite sa faca avortul,daca parintii minorei sunt de acord!Nu's ce comisie de la minister a hotarat asta!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Happy_in_TO spune:
Bineinteles, acum, in ultima ora si fortati de imprejurari, dupa ce au aprut solutii in alta parte! De ce nu s-au hotarit atunci, in prima saptamina cind s-a descoperit grozavia??
mamii spune:
niste nenorociti care se numesc medici..