Nou stil de viatza (214)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Tocmai am ajuns si ma pregatesc sa plec la petrecerea unei fetite de pe alt subiect.Promit sa fiu cuminte si sa consum putin.
In principiu meniul meu pentru azi e urmatorul:
D - cafea + iaurt cu cereale
P - peste marinat cu rosii
C - gratar + salata mixta
Apa multa.
Sper sa respect cina.Avand in vedere ca suntem chemati la o casa pe terasa, cred ca se va servi tocmai gratar, daca nu, ma adaptez la ceva neinterzis.Promit!
Ne-auzim diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
A fost bine la stoma, doar ca inca sunt amortita.
Ce va mai bateti in prajituri, mai mai.
Eu sunt super incantata ca azi am gasit la taraba de langa serviciu zmeura si mi-am luat 2 kg. Asa ca in seara asta fac inghetata de zmeura, si o tarta cu foietaj si zmeura pentru barbatel si imi umplu si burdihanul. Mi-a promis ca luni aduce si mure.
Lou: ce ma bucur ca ai redevenit activa. Tu cat mai ai pana termini scoala?
Carmen: tu poti dormi la pranz? Eu daca dorm la pranz parca sunt calcata de tren restul zilei. De fapt, eu daca dorm mai mult de 7 -8 ore nu ma misc asa bine in ziua respectiva. 5-6 ore e suficient pentru mine.
Anky: de ce nu mai zici nimic?
CarmenE: distractie placuta.
Si eu mai stau vreo 20 de minute si plec sa imi iau copilul si apoi la cumparaturi si acasa.
Revin pe seara cand ajung acasa.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Marilena, catre ce dulce te-ai orientat? pentru maine...

Anda, din cand in cand (sa zicem de 2 ori pe saptamana atipesc cate jumatate de ora la pranz). Ma intind langa Iustin, caci altfel nu adoarme si ma fura si pe mine somnul cateodata, cum spuneam.
...
In Iasi e de mult zmeura pe piatza, la 80 ron/kg. Am si eu inghetata de zmeura in congelator, vad ca nu trage sufletul sa mananc, :). Cred ca o las sotului.
...
si mie imi place de Louisea activa.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

salutare fetitele!
Carmen, Robert nici acum nu spune mama-tata. stiu ca spuneai de Iustin ca spune mama de luni bune.

noi avem niste probleme cu astia care administreaza complexul in care stam. incep de luna viitoare sa construiasaca inca citeva cladiri, strica peisajul, va fi hell si cel mai rau, una din cladiri va fi la 2 m de geamul nostru. deci, dupa mintea lor trebuie sa locim in santier. ca urmare, cautam solutii. barbate-miu munceste si va sta la servici pe timpul lucrului zilnic, dar eu stau acasa cu Robert. nici sa doarma nu va putea. am vazut deja cum arata alte workingsite-uri in complex. oribil. nu e de trait practic. nu putem desface contractul ca e ticluit cind ei deja stiau ce au de gind sa faca. ne reduc chiria de la 2000 la 1900. bataie de joc adica. solutia pe care o vedem este doar ca eu sa vin intara 2luni ,pina ni se termina contractul cu astia si apoi vedem ce facem.
tara de avari frate. locul asta unde stam era asa de frumos ...

Anda, fie-ti mila. mor cind citesc ce scrii. cred ca dc as sti sa gatesc cum stii tu, as fi dubla-tripla. toate ziua mi-as linge deshtele.
te rog, pe ce pagina ai scris reteta de inghetata, si cea de aluat de pizza grozav? senchiu.

la urmatorul concurs ma bag si eu.
aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Dragutzelor, multumim de aprecieri!!!

Carmen, super chiftelele, le mai fac! multam de reteta!
yubi, ce m-am distrat de sotul tau!
Anda, ce bunataturi mesteresti iara...daca ar fi sa vina barbatu-meu mai repede acasa de la frate-su, i-as face si eu ceva, dar cum cred ca nu vine pana luni, pofta-n cui!
vik, sunt putin mai vechi pozele, adica acum am vreo 2 kile mai putin ca acolo! n-am avut mai multe, data viitoare! multumesc de urari! ce bine de tine c-o ai pe mama! si la mine e sorela!

Pai fetele din strainataturi... cu cetatenia e cam asa: eu cand am venit acum 7 ani am facut vreo 5 cursuri intensive de limba, insa nu am dat examenul final ca am zis ce sa mai dau bani pt asta? eu nu vreau sa studiez, ci am invatat ca a trebuit! insa la depunerea actelor pt cetetenie m-au trimis sa dau examenul de limba, asa ca m-am grabit ca sa nu se introduca legea asta tampita cu test din politica si mai stiu eu ce!

ma duc sa-l strig pe Marc sa vina acasa ca sa-i dusuiesc.
Maine daca e cald vreau sa-i duc la strand.
Pupici la toate si o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Salutare fetele! Am intrat pe fuga sa va salut, inca nu m-am topit dar nici mult nu mai am Am gatit mai multe feluri de mancare si m-am copt. Am facut si curat si acum dabea astept sa fac un dus. Si daca tot vb de prajituri maine fac si eu un tort de mere.
Va doresc o seara placuta...vb maine.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna dragelor,
Imi pare rau ca va raspund cu intarziere ... din pacate eu am avut un week-end de cosmar!
Pentru ca ma simteam excelent, nu m-am gandit ca un drum de 130 de km pana la Azuga ar putea sa-mi faca probleme cu sarcina. Am plecat sambata pe la pranz, iar seara cand am mers la baie am avut un soc cand am vazut sange rosu pe hartia igienica. Nu am avut nici o durere, absolut nimic, a aparut din senin.
Sangerarea a inceput din ce in ce mai tare, eu nu eram pregatita cu nimic, nici tampoane, nici haine ( planuiam sa stam doar o noapte ), nici injectie in caz de urgenta ... Am sunat dr. si mi-a interzis sa plec la drum in halul acela, asa incat am stat in repaos total la pat pana miercuri, cand am reusit sa ajung direct la spital. Norocul meu ca am avut Gravibinon in casa ramas de la FIV-ul de anul trecut si a venit sotul meu innebunit pana la Bucuresti, dupa injectie. Dupa o zi de la efectuarea injectiei sangerarea a inceput sa se opreasca.
La eco am descoperit un hematom, care e situat intre cei 2 bb-i, nu pune probleme pt sarcina pt ca e mic, insa unul din bb-i e posibil sa se fi oprit din evolutie, intrucat nu avea activitate cardiaca.
Vestea buna e ca celalalt bb e foarte bine si ii batea inimioara de zor!

Va multumesc inca o data tuturor pentru gandurile bune, pentru urari si felicitari!

7+
Inimioarele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cami, imi pare rau de inimioara care s-a oprit, aveti mare grija de voi.

Anky, vad ca ne eviti...nu-ti mai place de noi, :(.

noapte buna!

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Va salut la cafelutza, matinala rau.Deli s-a trezit la 4 cu febra si o doare gatul.Am reusit sa o conving sa bea putin lapte cu miere si i-am dat siropel pt raceala.
Va doresc tuturor un weekend frumos,insorit si sanatate.Pup dulce fetele frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Ioana, chiar ca esti matinala. Sanatate fetitei!

Cami, probabil ca in perioada asta esti foarte fragila si poate ar trebui sa te odihnesti mai mult. Imi pare rau pentru inimioara care s-a oprit...ai grija de tine.

Olo, colega, m-ai parasit de tot. La raport nu te-am vazut...

Carmen, ieri am vazut "Wanted" cu Angelina Jolie si Morgan Freeman. A fost mai bun decit ma asteptam desi unele chestii sint trase de par rau de tot.
Seara m-am plimbat pe la Romana si am ascultat muzica unei formatii de peruani ce cinta acolo in aer liber. Frumos.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput