Nou stil de viatza (214)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Cami imi pare rau pentru inimioara daca s-a oprit.Si eu iti recomand mult repaus.

Ioana asa si Mara de dimineata are un pic de febra si nasul infundat sper sa nu fie nimic serios.

Carmen ce prajitura ai?Ca imi tot zici de dulce dar nu spui numele.

Liris nasol asa,pai asta inseamna ca toata ziua ai sa ii auzi pe aia cum ciocanesc acolo.

Delia azi ce planuri ai?

Claudia si eu la fel am facut scoala si am dat cateva teste si acuma am nivelul de limba si am depus actele.Si aici sunt multi turci,marocani care vor pasaport si am intelesc ca si astea o sa faca examenul mai greu.

Cuscra harnicuta ai mai fost.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza matinalelor.

Liris, am citit despre Robert, e cert ca va vorbi mai greu, dar si cand o va face, atunci sa te tii, .
Imi pare rau de santierul ce e langa voi, intr-adevar solutia optima pare cea cu venitul in tara. V-ati hotarat?

Delia, mi-am notat si io filmul sa-l caut, e cu cativa din actorii mei preferati si nu se poate sa-l ratez.
La plaja nu mergi?

Louisea, citeste-ti pm-ul, :).

Marilena, sa ti-o descriu: e o prajitura inalta, 4 blaturi de cacao (ca Iustin ma intreba: "mama, ce contruiesti acolo?", ) si crema caramel, ornata cu cocos. N-am mancat de mult o praji numai cu crema, fara fructe....si vad ca nu prea e pe gustul meu.
Sa nu-mi ceri reteta, am improvizat multe. :)

Claudia, ma bucur ca v-au placut chiftelutzele. Io le mai fac rotunde, nu ft. mici si apoi pregatesc un sos de rosii, ceapa, patrunjel. Le 'scald' in sos, :).

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, eu nu prea ma innebunesc dupa plaja. Prefer muntele, drumetiile cu rucsacul in spate.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Carmen nu te intreb reteta ca si eu mai fac inventii de astea si daca as incerca a 2 oara cu siguranta nu mi-ar iesi.

Delia mie imi place si marea si muntele dar de 4 ani nu am mai avut parte de nici una.Acuma m-as multumi macar cu 1 zi la plaja.

Aici ploua si e un frig de nu iti vine sa faci nimic si Mara imi canta asta e mic si asta e mare iar mie imi vine sa dorm pe mine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

si la Iasi sunt norisori razleti si soarele isi arata timid fatza.

Mari, ce planuri ai?

Delia, tu?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Sincer Carmen azi vroiam sa merg sa imi iau un costum de baie si maine sa ma duc la o piscina ceva,ca m-am saturat numai sa stau asa.Dar cum vremea nu tine cu mine atunci am sa merg sa fac ceva cumparaturi de mancare si daca apare soarele e clar ca imi iau costum de baie.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neata la fete

Carmen. Merci inca o data de PM
Interesanta descriere a prajiturii :) Da banuiesc c-a fost yumi

Ioana merci de ceai si multa sanatate printesei

Cami am citit si eu de sarcina ta si vroiam sa ma alatur fetelor si sa-ti urez FELICITARI!!
Imi pare rau totusi ca una din inimioare nu mai bate
Dar abia asteptam sa ne zici ca ti cealalta inimoare in brate

Gusta .. Sanatate si Marei si sa nu fie nimic serios
Stati departe de plaja?
Uitasem sa-ti zic ca in iarna fui la niste cursuri la universitatea din Leiden. E departe de tine? Atunci uitasem sa-ti zic, poate ne vedeam...

Carina pe unde esti? Miss you..
Raspuns la intrebarea ta: 3 ani La noi facultattea e de 5 si eu abia am terminat anu 2.. Mai am un pic :)

Carmen E.. Cum fu la petrecere? Ce ai papat bun?

Crys

Delia si eu la fel.. Desi recunosc ca-mi place si un pic sa lenevesc pe plaja, tot prefer un concediu mai activ..
V-ati hotarat unde plecati? Sau e inca secret?

Sper ca n-am uitat pe nimeni

Nu v-am zis ca ieri ies eu sa vad ce au pe reducere. Da credeti c-am gasit ceva? N-am fost eu in prea multe magazine da si ce aveau erau de 2 bani Aiurea..
Oricum gusturile mele nu se prea potrivesc cu cele de pe aici

Si pt cele cu probl. de constipatie. Eu n-am da va recomand sa incercati cu fulgi de ovaz

Mai revin..

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Louisea, am confirmare, de azi intr-o saptamina vom fi in Tailanda. Ce se pling bucurestenii ca mor de cald aici, sa vedeti caldura pe capul meu acolo! Noroc ca mie-mi place.

Apropo de constipatie, la mine dau rezultate fulgii de secara cu lapte si piersicile, iar daca le maninc pe ambele in aceeasi zi e tragedie! Inchiriez buda, ce mai! Am patit-o ieri si nu numai.

Carmen, iti spun la sfirsitul zilei ce-am facut.

Gusta, ia-ti costum de baie ca nu se stie niciodata cind vine soarele.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Gata si masa si acuma beau o cafeluta si nu puteam sa nu va scriu ceva inainte de a pleca la cumparaturi.

Louisea nu stiu cat de departe e.Dar daca vrei sa ne vedem si esti aici venim(ca trebuie sa ma accepti si cu olandez si cu copil).Sincer daca mai vii ne auzim nu e nici o problema .Nu stam departe de plaja dar sincer acolo chiar nu se poate face nici baie nici plaja.

Carmen tu ce planuri ai azi.

Gata ma duc la cumparaturi chiar daca ploua asta e.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Delia ce fain Ce te invidiezzzzz Am fost si noi acu vre-un an jumate si tare ne-a placut. Asa ca nu ma mira ca vrei sa te reintorci acolo in vacanta.
Nu e sezon ploios acolo? Da daca tot cald e ce conteaza cu un pic de ploaie

Gusta sigur ca ne vedem daca mai vin (si sigur ca si cu ai tai)
Spor la cumparaturi

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput