Nou stil de viatza (214)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Carmen ,azi am in program sa fac piata ,apoi trebuie sa ajung la medicul de familie pt. ca imi mai trebuie 4 zile de concediu medical ( de la 1 iulie ma duc la servici), apoi ma apuc de gatit ,dar inca nu m-am hotarat ce sa fac ,o sa va spun deseara ,dupa ce termin de gatit.Miercuri s-a deschis si la noi Kaufland si ieri am fost sa vedem ce este pe acolo. Printre alte cumparaturi ,i-am luat si fetitei o piscina , toata ziua s-a balacit impreuna cu 2 prietene - se credeau sirene Vroiam si eu sa ma bag ,dar nu m-a lasat sotul ,ca ma vad vecinii mi-a zis ca trebuie sa mai astept pana o sa facem un gard mai inalt

Mergi la inceput

Gusta ,ma tin tare la inghetata ...daca nu am in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Yubi, m-am distrat citind despre piscina si gardul inalt, :).

Marilena, iti sta ft. bine vesela, , tine-o tot asa. Tiramisu mai ai?

Delia, ma urmaresc vrabiile lui S.K, "vrabiile zboara din nou", ...

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by hcclara
vik, ai zis ca nu ma cunosti, uit aici sunt:http://good-times.webshots.com/photo/2417599880101370997CvLvciTrebuie sa ma tund si nu stiu unde mi-am pus modelul de tuns, trebuie sa-l caut, de fapt e vesnicul meu model, dar ma duc la aia intotdeauna cu foaia ca mai arunca cate un ochi...si sa ma vopsesc trebuie, darnu stiu inca ce culoare! adica as vrea castaniu !Carmen, nu stiu cum miroase, cand merg in oras il caut sa-l miros si eu! spor la prajiturit si jucat cu Iustin!Claudia
Numai trei poze! vai ce zgircituta esti mai:) baietii sunt tare tare cool, adevarati nemti, au alura germana si tu o frumoasa! Dupa cum stateai pitita dupa copii si in jacheta cred ca tot pe la burtica la fel ca mine si alte mamici ai ceva probleme, ca in rest esti bine. Aici trebe sport ca in rets 2-3 kg in minus ajung.Felicitari pt cetatenie! Acum cind nu trebuie sa renuntam la passul romanesc mi se pare in ordine, si eu o sa fac lucrul asta.Eu-s cu mama pe aici, vaaaai ce bine eeeeeNu as zice ca reusesc sapt asta mare lucru in ale slabitului, din pacate nu-s deloc tare pe pozitii. Ma gindeam sa iau o pauza pina ce trec sub 70KG ca asa stagnind de 3-4 sapt ma simt de tot risul, nu tocmai apta pt concursuri de slabit. Ca veni vorba tre sa o sun pe mamicadulce sa vad ce mai face. Sa vad de e mai dolofana decit mineDeli felicitari pt sesiunea terminata! Bine ca nu te-au prins caldurile care-s acum in ro in plina sesiune ca era rau Eu cind o vad pe Madonna care la virsta ei si cu doi copii are un corp atit de armonios si zvelt, ma trece subit asa o ambitie sa slabesc si sa fac sport mama mama!Va pupez si spor la slabit!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen acuma dau ultima bucatica gata la o cana de cafea.

Yubi am si eu unu in dotare care m-a rugat sa nu prezint moda in gradina.

Delia eu stau la mijloc si o lasam pe Carmen prima.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Gata ,am fost la piata si am facut aprovizionarea si cu inghetata...deja am mancat 2 Acum ma duc sa vad ce gatesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

eu am dormit putin, am asa un spor la citit: cum pun mana pe-o carte, citesc cateva pagini si ma fura somnul, .
Eram sigura ca voi citi tot S.K (Apocalipsa), dar...am pus mana pe TESS D'URBERVILLE.

Marilena, , direct la frigider m-am oprit, mi-am taiat o bucata de praji si acum o savurez. Mai am si maine, :).

Yubi, sa-ti fie de bine, mai. E fain ca nu te doare gatul...

la Iasi e intunecat rau, vad ca bate vantul, s-ar putea s-o puna de-o furtuna.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Yubi pai parca ne intelesesem ca fara inghetata.

Asa Carmen tu vrei sa imi faci in ciuda sa inteleg.Lasa ca maine imi fac alta prajitura.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Yubi ce comic e sotul tau
Tu esti la cura de slabit cu inghetata?

Carmen.. aceeasi senzatie am avut-o si eu in sesiune cand venea vb sa invat

Gusta mai lasa si tu praji ca dupa iar te plangi ca nu slabesti Cumpara-ti capsuni, pepene
Si da... iti sta bine asa vesela

Gabi incearca si tu cu fructe acum pe caldura. Nu tin ele prea mult de foame dar macar iti mai umplu stomacul
Plimbareala placuta pe unde ajungeti. Ce mi-ar place sa ajung si eu la Muzeul Satului. Nu-am fost niciodata.

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Louisea deja m-am impacat cu situatia ca ce vreau eu e un vis si cum visele nu se indeplinesc asta e.Nu ca prajitura am terminat-o dar Carmen mi-a zis ca are si maine si atunci eu nu pot fi mai prejos.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput