Nou stil de viatza (214)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anda de la ultima intrevedere cu medicul i-am spus ca pe mine ma mai vede numai daca vine si ma ia salvarea de acasa si stie ca asa o sa fie.E super nasol si incep sa cred ca si rinichi sunt si ei de vina.

Delia si Carmen da pe mine nu ma vreti aproape.Relelor.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

scriu meniul si-am fugit, trage Iustin de mine sa-i citesc povesti.

Meniul:
-3 covrigei crocanti cu o cana de ceai verde
-doua oua fierte moi, o rosie
-pastai cu snitel de pui
-o felie de prajitura
-Activia, zmeura, nectarine,

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ba da, ba da!!! hai langa noi, Marilena, :), stam ca vrabiile pe creanga, :)

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Nu Carmen acuma numai vleau .Ca voi sunteti slabe si frumoase si eu sunt glasa si ulata.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Madleine: consumul caloric e destul de mic. Dieta imi seamna a dieta de internet si nu echilibrata nutritional cum as fi asteptat de la un profesionist. Te rog sa nu te superi pe mine, este parerea mea proprie si personala. Pentru tine e important sa ai incredere in el si sa ai rezultate.
Din punctul meu de vedere, nu exista alimente interzise, ci doar atentie la cantitatea in care se consuma anumite alimente. Din nou nu sunt de acord cu anumite alimente pe care le poti consuma in ce cantitate vrei. Orice aliment poate ingrasa sau slabi in functie de cantitatea in care il consumi. Modul de preparare al alimentelor este intr-adevar important, nu doar dpdv al dietei ci si al sanatatii, dar de mancat trebuie sa mancam orice cu moderatie.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ioana merci de ceai..
Ce comica e printesa ta Bine macar ca acolo nu face mofturi :)

Claudia.. E fain ca ai putut s-o pastrezi si pe cealalta. La noi esti nevoit sa renunti. Da pana mi-o veni randul, poate se schimba treburile (desi ma indoiesc)
V-am admirat (din nou) in poze. V-am mai zis ca sunteti o familie reusita, nu?

Made.. interesanta dieta dar cum au zis fetele cam putine calorii.. Tu n-ai nevoie sa dai asa multe kg jos si parca e o dieta cam drastica dar conteaza sa te simti tu bine si daca esti si sub supravegherea medicului cu atat mai bine
Merci c-ai scris-o. Din fericire n-am nevoie de dieta dar eram curioasa :)
Tu in ce sapatamana ai zis ca esti?

Gusta.. te-a luat curentu sau ce? Ti-a revenit la normal acu?

Rolo hai nu te lasa Uite ca noi suntem alaturi de tine si te sustinem. Fi mai optimista si fa-ti un plan de bataie (da unul realistisc).
Aporpos AC si eu iau de vre-o 10 ani (nici nu mai stiu exact ) si n-am pus un gram pe mine. Vezi ca e un subiect aici la Femina cu si despre AC

Yubi asa fac eu cu ciocolata sau prajiturelele De aia zic ca ce-a mai buna solutie e sa nu cumperi :)

Carmen E. si eu tineam cu rusii dar au dezamagit total :( Spaniolii le-au taiat iesirile pe care cred ca se axau (ca in meciul cu Olanda). Oricum o sa fie interesanta finala

Delia plimbareala placuta :)
Te invidiez si pe tine ca ai vreme faina

Eu azi sunt libera si cred c-am sa citesc o carte. Ma duc intai sa-mi fac un smoothie cu capsuni (ca din alea am :).
Cine mai doreste un smothie?

la toate fetele in parte

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Carmen,cumparaturi relaxati?Ce bine de tine...la mine nu exista asa ceva,cum intram in magazin parca o ardeSa ai un weekend frumos si linistit alaturi de puiul dulce.

Delia,o zi frumoasa iti doresc.

Claudia,sa nu va deochi,ce frumosi sunteti.

Andamaine o sa fie mai bine.Nu trec durerile cu ceva pastilutze?

Madelaine,si la noi totul ok.Delia obraznica rau dar sper sa nu fie prea tarziu sa o aduc pe calea cea buna.Pup cretzulinul.

Marilena,of sper sa scapi cu bine de probleme(dureri,boli.....) sa ai si tu mai multa liniste,bucurie si mai putina tristete si stres.

Louisea,sa-ti fie de bine.Ce ma intristeaza f tare e cand ma gandesc la atatia copilasi care nu au ce sa manance si EA care trebuie doar sa deschida gura si sa "comande" face mofturi de imi vine sa ...o las flamanda(glumesc).

Mergi la inceput

Louisea acul la canta tot acolo e,dar numai vreau sa ma supar.Nu imi sta bine asa bucuroasa?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, frumoase doamne!

Dorinte pentru o zi calduroasa de vineri:

- as vrea si eu sa spun "e foarte cald si nu pot sa mananc nimic!"; din pacate, caldura nu are nici un fel de influenta asupra apetitului meu

- cand eram mica, aveam o vecina fruuumoasa si fitzoasa... care tot timpul uita sa manance. Cu tristete spun ca nici asta nu mi s-a intamplat niciodata. Asa ca as vrea si eu sa uit sa mananc!

In rest, ma bucur ca e week-end si am si zi scurta azi! Am sa o iau pe Mara de la gradi si o duc la Muzeul Satului, caci azi la pranz incepe Targul pentru Sfintii Petru si Pavel.

Mephala, mie imi ies foarte moi chiftelutele in cuptor, chiar si cele de vaca/vitel. Probabil pentru ca pun mai multe legume decat carne...

Madelaine, am o prietena care a tinut acelasi regim ca cel pe care il spui tu (daca vrei am eu toate saptamanile...) si a slabit, acum jumatate de an, 10 kg. Inca are aceiasi greutate, nu a pus nimic la loc. Iti tin pumnii!

Gusta, imi pare rau de problemele cu spatele. Am ramas si eu intepenita... a trebuit sa astept pana a venit sotul acasa sa ma ridice de jos (eram culcata pe gresie, in bucatarie....) caci nu ma puteam misca nicicum. In ultima vreme nu am mai avut crize asa mari (adica de intepeneala), dar ma trezesc noaptea din somn ca nu ma pot intoarce pe cealalta parte... Trebuie sa mergem la inot! Si sa nu ne ingrasam, caci orice kg in plus il simtim.

Revin.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Gusta, ba iti sta foarte bine asa vesela.

Gabrielama, iti multumesc ca mi-ai amintit de Muzeul Satului , citisem si eu de tirgul acela pe un afis intr-o statie de metrou dar am uitat complet pina acum. Deci am ce face weekendul asta.

Louisea, trimit un pic de soare si la tine.

Carmen, mi-a placut "ca vrabiile pe creanga".... Deci acum sintem 3 vrabii pe o creanga. Eu stau mai spre trunchiul copacului, ca-s cea mai grasa si nu vreau sa rup creanga.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput