*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (99) ***
Raspunsuri - Pagina 18
DiaB spune:
quote:
Originally posted by Giova
DiaB cum sunt tricourile alea polo? sunt ok? vreau sa le iau si eu pt. sot.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Sunt f dragute. caut link-ul acum sa vad daca le mai gasesc. Materialul e bun si culorile sunt frumoase foc. Maro inchis cu dungulitze roz pal si altul roz pal. Eu aveam emotii cu marimea, ca data trecuta i-am comandat 116-127 (sau cat e ultima de dupa 116), alea turqoise cu alb si ii sunt mari. Si-mi era ciuda daca i-ar fi fost si astea mari. Dar sunt ok. Mai lejere, dar nu lalaie (ca sa ma fac mai inteleasa :)). Dupa parerea mea isi merita pe deplin banii (i-am luat parca cu apropae 10 eur ambele).
Giova spune:
Miki, madau si eu am pus in cos lenjeria aia, doar ca pe gri.
DiaB aceleasi culori le-am ales si eu. al meu sot e inalt 189, dar slab. nu stiu care sa i le comand, am pus penultima marime. sotul tau ce inaltime are? e slab?
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
ane2200 spune:
Ca tot vorbeati de asternuturi. In primavara am gasit la prix ronds www.laredoute.fr/vente-parure-couette.aspx?productid=324083583&documentid=473908&categoryid=0&single=false&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=2" target="_blank">asta. Atunci am luat pe verde, acum mi-am mai comandat 2 seturi. Eu sunt foarte multumita de ele.
Si mi-am mai comandat si www.laredoute.fr/vente-parure-couette-1-personne.aspx?productid=324129898&documentid=429208&categoryid=0&single=false&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=1" target="_blank">asta. Astept sa vina, sa-mi dau cu parerea.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
lizzy spune:
quote:
Originally posted by miki68
Cu 14 euro am luat o www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-la-redoute-creation.aspx?productid=324137696&documentid=299108&categoryid=42008693&single=true&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank">lenjerie completa
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
drap = cearsaf simplu si drap house = cearsaf cu elastic???
ca nu mai stiu exact
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
ancamari spune:
Giova - si eu am luat acum ceva timp tricourile polo de care zici tu. Intai mar XL (107-115) s-au nimerit prea scurte pt 1,90 m, asa ca am facut cadou 5 buc din 6. Cel alb cu dungulite il poarta si asa scurtut pt ca e foarte dragut. Materialul e subtirel si finut, de vara, ripsat se numeste? Adik nu e tricou din ala ordinar. Apoi am luat setul maro/roz, mar XXXL, astea sunt largute, dar bune ca lungime. Sotu' are 98 kg, lat in umeri si ingust in talie, baga un ochi in poze sa te dumiresti. Sicera sa fiu cred ca XXL e marimea lui, oricum tricourile astea isi merita banii. Turcoazul si vert anis sunt frumoase, la fel si cel rosu, doar cel vert fonce e prea inchis la culoare si nu mi-a placut.
Sunt restanta la dat link-uri, desi am primit chestii dragute saptamana trecuta, inclusiv setul de genti de voiaj pt codul carora va multumesc mult de tot!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie
ancamari spune:
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-la-redoute-creation.aspx?productid=324137696&documentid=299108&categoryid=42008693&single=true&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16
pe bleu e f. frumoasa, i-am luat lui frate-meu cearceaf si fata de perna in iarna, am inteles ca s-a mai inmuiat dups spalare, la prima vedere mi se paruse material mai aspru, cum a fost si MOMBASA, care s-a inmuiat si ea. Eu doar MACHU PICHU am nimerit sa fie moale/fina de la inceput.
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie
Giova spune:
Diana ai retinut bine.
Ancamari pai sotul tau e gras fata de slabanogul meu. sa vedem acum, numai diseara dau comanda, astept sa vina sa se mai uite si el pe site.
_
cristina_dm spune:
Va pup, fetele!
Abia acum se misca si site-ul meu....abia acum reusesc sa zic uf!...mai am un pas...sa fac clic pe validare...DAR, eterna problema codurile.
fp0 inteleg ca nu avem....sau a descoperit cineva?!
la 23167 e un sac à main....stie cineva cum e sacul asta??
Parca Camelia stia...
HELP, va rog, ca sa termin si eu cu comanda asta...
era si un cod de parka maro...mai e valabil? stie cineva care e?
DiaB spune:
quote:
Originally posted by Giova
Miki, madau si eu am pus in cos lenjeria aia, doar ca pe gri.
DiaB aceleasi culori le-am ales si eu. al meu sot e inalt 189, dar slab. nu stiu care sa i le comand, am pus penultima marime. sotul tau ce inaltime are? e slab?
_
Sotul meu nu e f inalt, are vreo 1.75, dar e mai bine facut :). Are vreo 95kg. In bust el are 116, adica era fix la limita intre 2 masuri
ancamari spune:
Giova - uite cat masoara polo-urile http://www.laredoute.fr/vente-2-polos-manches-courtes-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324131496&documentid=207608&categoryid=22905200&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 dupa purtare/spalare:
XL latime 60cm x 2; lungime 67cm
XXL latime 62cm x 2; lungime 71cm
Hi-hi, am investit 20 kg in 10 ani in sot.
Succes la comandat, barbatii astia sunt mai mofturosi decat noi, dar daca nu-i comand nimic se supara.
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie