*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (99) ***
Raspunsuri - Pagina 19
Giova spune:
va multumesc mult fetelor. ma pun sa-i masor tricourile lui, macar asa stiu o treaba acum si in viitor.
al meu mananca mult si orice, nu e cu pretentii. Doar ca munceste mult, se consuma, si mai si fumeaza. I-as da eu vreo 10 kg de-ale mele cu draga inima, dar nu se poate.
sunt curioasa dupa 10 ani de casatorie cate kg are in plus?
caci dupa 2 ani e la fel ca inainte.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
ancamari spune:
Nu mai stiu cine intreba de astia http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-levi-s;.aspx?productid=324137715&documentid=299108&categoryid=22905087&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
daca sunt din piele: doar deasupra, inauntru nu si zice sotul ca i se incinge piciorul in ei fata de niste GEOX similari. 42 euro zic ca merita totusi, sunt usori si moi, cred ca merg pe ploaie (negri am luat noi), primavara/toamna.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie
Giova spune:
da, dupa masuratori i s-ar potrivi XL. am pus bine in cos.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
ancamari spune:
Eu m-am bucurat ca http://www.laredoute.fr/vente-futur-cat-lo-de-puma.aspx?productid=324105982&documentid=488508&categoryid=45584119&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 mar 39 imi vin bine, bejul din spate e mai inchis si se inchid cu siret care nu e pe mijlocul labei piciorului, ci pe partea stanga. Sunt ingusti, asa ca atentie ce marime luati, eu am unii mar 38 alb cu negru si ma strang, nu-i port.
Recomand aceasta rochie, care mi se pare/imi vine super, am luat mar 40 si e ok pt cele 63 kg ale mele la 1,60m, eu am neagra, luata cu 19 euro, pacat ca nu mai are si imprimata, mai luam una http://www.laredoute.fr/vente-robe-fluide-femme-laura-clement.aspx?productid=324131724&documentid=299108&categoryid=31522499&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 . In spate are acelasi V ca si in fata, se aseaza bine si merge de-un cocktail, o seara deosebita, chiar si o nunta fara pretentii de rochie de gala. Pt ca e f. eleganta si are talia sus, ascunde burtica pe care inca o mai posed, spre rusinea mea.
Ca material sunt 2 voaluri suprapuse si cusute intre ele din vascoza.
Cel mai fromos lucru luat de pe LR pana acum.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie
Graviduta spune:
Fetelor, care era codul ala cu FDP 0? 45381 sau care, ca nu-mi mai accepta, desi l-am aplicat chiar azi la alta comanda, pe alt cont.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
sara21 spune:
fetelor va rog dati-mi repede un sfat.
am dat prima comanda pe 25 iun.nu am primit mail de comfirmare si nici la suivi nu apare comanda mea.
ce sa fac pentru ca nu vreau sa primesc de 2 ori aceeasi comanda?
am un dubiu la campul cu nr.de card.
voi introduceti nr.de cont sau acel nr.lung de pe fata cardului?
Cornelia spune:
Giova, si sotul meu are 1,90 si e slab. I-am luat polo-urile (roz + maron in dungi) marimea XL si cel roz ii vine oarecum (cam larg) iar pe celalalt l-a facut deja cadou ca ii era scurt si laaarg. Am zis ca nu ii mai cumpar nimic de la ei, ca nu prea i-am nimieri marimile . I-am luat si un sort Adidas in car eincap 3 ca el .
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Giova spune:
Cornelia sincera sa fiu m-am cam fript cu hainele de la lr pt. sot, asa ca mai bine cumparam ce vedem live, chiar daca sunt mai scumpe.
Daca o dau x cu tricourile, nu e mare pierdere 10 euro, la cele mai scumpe ma mai gandesc....daca sa le comand sau nu.
_
alinam spune:
aseara am umplut cosul , in seara asta urma sa il validez numai ca am intrat acum si am cosul gol, jur ca nu l-am golit nici macar din greseala
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)