*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (99) ***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

49417-fedepeu 0!

nu da fedepeu, doar serviete eponge paprika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Plus ca mie mi se pare cam saraca oferta...Ma insel eu???!!! Parca asta iarna aveau mult mai multe la reduceri...Din ce am avut eu pus in cos, foarte multe nu le mai gasesc pe nicaieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Vor reapare produsele... Probabil inca lucreaza la site. Iar la Aubaines mie mi se pare bogata oferta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu cred ca azi zic "pas". Sau poate comand vreo 7 ieftinaciuni de 1 euro bucata de pe aubaines. Mai vad. Oricum, atentie, multe lucruri au pretul mai mare decat alaltaieri (eu imi facusem cosul, il listasem, apoi a aparut linkul cu solduri si am refacut totul, dar lista aia, prima, nu am aruncat-o). Erau -65%, iar azi sunt soldate cu mai putin . Asta-i comertul!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

vreau sa comand scutec ditr-ala impermeabil, de pus sub cearceaf, ca sa nu ude copilul patul noaptea. stiu ca a luat cineva de aici, l-am pus atunci in cos, dar l-au golit astia. acum nu stiu unde sa-l caut, ma tot uit, dar nu-l gasesc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Fetelor care ati comandat pantaloni barbatesti- pls help!

Am mari dificultati in alegerea masurii pentru al meu sotz, care are circumferinta in talie 103. M-am uitat in ghid, cica 52 ar fi marimea

Dar bermudele astea Active Wear numarul 50 i-au fost asa de largi ca inota in ele:

http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-multipoches-active-wear.aspx?productid=324134076&documentid=299108&categoryid=22906257&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Pe de alta parte, am vazut ca pun si o corespondenta cu numerele de la blugi , si cred ca ar trebui sa comand 44 sau cel mult 46. Numarul asta ar fi valabil doar pt blugi sau si pt restul pantalonilor????

Pls help ca am umplut cosul numai cu produse pt mine si am un sentiment de vinovatie

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

gata comanda de doar 150 euro, mai mult lucruri ptr lilinciu mic, cadou - un sac de shopping

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

De azi dimineata sap si eu pe site - am cosul aproape plin. Am luat in general lucruri cu 70% reducere, dar si cateva cu reduceri mai mici, ca mai tarziu mi-e ca nu le mai gasesc.

Am in schimb o nelamurire. Asta

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5082196&SizeCode=00050&Quantity=1&PersText=&ItemId=12&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 e doar fata de perna sau e cu tot cu perna? [:D}

Mersi si spor la cumparaturi.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by ane2200
Am in schimb o nelamurire. Asta

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5082196&SizeCode=00050&Quantity=1&PersText=&ItemId=12&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 e doar fata de perna sau e cu tot cu perna? [:D}

Mersi si spor la cumparaturi.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Fata de perna

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Nu ma ajuta nimeni cu adresa de mail a serviciului clienti, pls?

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput