*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (99) ***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

ANKA, o solutie ar fi sa reinstalezi browserul (de ex, daca e Mozilla, downloadezi kitul de pe situl mozilla.com si il instalezi).
sau, ca sa vezi adresa paginii web pe care esti, dai click dreapta, te duci pe view page info, si acolo ai address. acela e linkul paginii, il copiezi de acolo.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by danita

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5564590&SizeCode=00010&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 reducere 98% , oare cum e efectiv doar materialul ?

Nu poate fi trimis in Romania...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by ANKA-iasi

fetele care va pricepeti la calculatoare cred ca a butonat bb pe aici si nu mai pot pune linkuri...nu stiu cum sa ma fac inteleasa....sus in bara nu mai imi apare adresa ca sa dau copy si paste sa pun linkul.sufar ca un caine..care stie cum si ce sa fac,va rog...

du=te cu cursorul in dreptul barii pe care e back...search...favorites, etc....da click dreapta si bifeaza address bar

io n-am mai intrat sa va zic de comanda mea de mai demult...am nimerit din prima marimile deci acum vreau sa mai fac o comanda da sper sa nu intarzie prea mult comanda ca si cealalta. anyway, mi-am luat un costum de baie super, sigura nemultumire e ca nu am primit chilotul bresilien cum scria acolo, ci chilot normal...mno, merge si ala. materialul e f bun si am 75C la cupa, atat am comandat si e exact bun...asa de bine aranjeaza sanul...

ma bag acum la o nou comanda daca tot au inceput reducerile....sa vad ce gasesc...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

49417-fedepeu 0!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ce alt cod pr setul de genti mai stiti, in afara de 34770 (care la mine nu merge)?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

49417-fedepeu 0!

Mie imi da doar cadou serviette paprika, fara FDP 0

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Va invidiez... La noapte poate reusesc sa dau si eu o comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by danita

http://www.laredoute.fr/vente-veste-army-pour-femme.aspx?productid=324085643&documentid=555908&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=1

mersi de raspunsul cu jaluzeaua :))

D

BeBelusca

120 euro pret initial!!! Dar avizele clientelor...asa si asa. Nu m-as incumeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
Originally posted by claujro

Va invidiez... La noapte poate reusesc sa dau si eu o comanda.

Si eu sint in ceeasi situatie, daca te consoleaza cu ceva
Am o zi sumbra la serviciu, plus ca din ce am adunat in cos nu prea mi-a ramas nimic..tre sa cotrobai din nou....

Mergi la inceput