i s-a furat viitorul
Raspunsuri - Pagina 52
vikinga spune:
quote:Foarte foarte adevarat!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by Happy_in_TODe asta acceptam abuzul, violul si toate nenorocirile: ca ne este frica si rusine sa vorbim!
Clover spune:
Ripley, cine isi asuma responsabilitatea de a da copilul spre adoptie? Mama de 11 ani?
Si daca parintii nu au facut nimic sau observat nimic pana prea tarziu de ce trebuie sa se sparga totul in capul ei?
If all else fails, look cute.
angipangi spune:
quote:adica daca aveau bani o maritau cu fratele.poi ce scrii iti provoaca greata.
Originally posted by Ripleyquote:
Originally posted by Sneeuwklokje
Pro-choice inseamna sa respecti decizia persoanei insarcinate oricare ar fi aceea. Inseamna sa nu crezi ca stii tu ce e mai bine in locul ei
Asta e marea problema: varsta!
Sunt sigura ca Florina nu discerne corect mai nimic din ce i se intampla. Nici nu are cum, sa fim serioase.
Sunt sigura ca parintii sunt oameni simpli, de la tara, ca or fi rromi sau nu putin importa de fapt, care vor sa scape de fat ca sa scape de rusine, implicatiile de natura psihologica sunt inexistente pentru ei.
Daca erau mai instariti, tranteau o nunta de mii de euro si copilul era bobocul clanului. Asa ar fi gandit. Asa sunt doar o familie saraca si oricum dezavantajata din toate punctele de vedere, ei nu pot, din pacate sa isi puna problemele pe care ni le punem noi, pentru ei avort = sters cu buretele tot. Copila la scoala, unchiul liber,..... mi se face greata.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Morgano spune:
quote:
Originally posted by vikingaquote:
Originally posted by Ripley
Vikinga, bine ca mi-ai atras atentia: dna din Marea Britanie s-a oferit sa ii asigure tot posibilul in Anglia. Adica transport, interventie, probabil cazare pt mama. La fel si cei de la Protectia Copilului sustin ca o vor "sprijini", banuiesc ca tot material si apoi emotional.
Asa ca nu vad rostul unei campanii in sensul deplasarii in MB si tot ce implica.
Campania trebuie directionata spre ulterior. Asa mi se pare logic.
Pai bine si cine e Doamna din Marea Britanie? Nu cumva iti scapa ceva?
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Dna din MB a aparut la tv, s-a prezentat, si-a dat datele, detalii despre dansa si familia ei, regret ca nu imi amintesc cum o cheama, dar exista.
vikinga spune:
quote:Exact! Asta inseamna ca medicii din P Neamt si cei din comisia din Iasi care au lasat-o impreuna sa astepte 3 sapt de acum se fac 4 cu alte comisii, au luat o hotarire pripita. Numai faptul ca s-au pierdut 3 sapt si inca se mai pierde timp, demonstreaza ca duc si ei o parte din vina. Avortul era dorinta parintilor, legal s-ar fi incadrat spun atitia oficiali, ei atunci? Si eu respect parerea medicilor dar de data asta vad ca nu au ei insasi o parere medicala coerenta, pe ansamblu ma refer.Ar fi pacat sa reinceapa o astfel de disputa aici pe DC.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Legea romaneasca este intepretabila. Seful comisiei juridice din senat sau parlament, asta mi-a scapat declara fte clar ca legal i se putea face intrerupere de sarcina din motive de protectia copilului si din motivul protejarii sanatatii mamei. Pentru ca sanatatea mintala este tot sanatate. Dc ii facea avortul in timp util, se putea judeca ulterior, garantat ca in romanica noastra se rezolva cu un circ mediatic mai mic sau chiar inexistent acum cateva saptamani.Faptul ca s-a ajuns la aproape 22 de sapt schimba radical problema.Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
vikinga spune:
quote:Pe realitatea te referi?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by Ripleyquote:Dna din MB a aparut la tv, s-a prezentat, si-a dat datele, detalii despre dansa si familia ei, regret ca nu imi amintesc cum o cheama, dar exista.Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Originally posted by vikingaquote:Pai bine si cine e Doamna din Marea Britanie? Nu cumva iti scapa ceva?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Vikinga, bine ca mi-ai atras atentia: dna din Marea Britanie s-a oferit sa ii asigure tot posibilul in Anglia. Adica transport, interventie, probabil cazare pt mama. La fel si cei de la Protectia Copilului sustin ca o vor "sprijini", banuiesc ca tot material si apoi emotional. Asa ca nu vad rostul unei campanii in sensul deplasarii in MB si tot ce implica. Campania trebuie directionata spre ulterior. Asa mi se pare logic. Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Morgano spune:
quote:
Originally posted by avmaria
Ripley, tu de ce vrei s-o iei de la capat? Nu ti-a fost destul? Tii cu tot dinadinsul sa se faca repriza a 2a, cu tine in cealalta jumate a terenului?
Te rog io frumos 2 lucruri :
Hai sa lasam, cum s-a mai propus deja, sa continue topicul cu stiri despre fetita.
Si sa nu mai ponegrim si sa dispretuim familia ei, indiferent de cat de nobila ne-ar fi obarsia.
Ceea ce insinuezi e absolut abject. Pe langa faptul ca ma ataci fara motiv. Am relatat in direct ceea ce se discuta pe Realitatea, si sincer, ca e un copil rrom, ca e maghiar, ca e etiopian, atata timp cat asta se intampla in tara in care traiesc, ma afecteaza mai mult decat dc s-ar fi intamplat in alta tara. Si dc insinuezi ca am pomenit de familia mea de medici ca sa ma dau mare si intelectuala si de familie buna, sari orice limita. Singurul motiv pentru care am pomenit de acest aspect era pentru a sublinia respectul meu pentur medici care fusese contestat acum multe pagini.
Si nu, nu suntem la meci, taman ce s-a terminat o semifinala CE.
Morgano spune:
Da, Vikinga, pe realitatea TV. Scriam clar ca ma uit si redau de acolo.
In familiile de rromi, mai ales in cele imnstarite se practica genul acesta de alinate incestuoase, Ricea, chiar se practica. Este trist, insa verisorii primari se casatoresc si legal fara probleme.
Tot Vikinga, taraganarea asta este cel mai trist lucru care se putea intampla. Si asta da, e treaba tipic romaneasca, ai sa vezi ca se va taragana pana spre 24 de sapt, sa nu se mai poata face nimic nicaieri :(
Clover, "bunica" de 26 de ani este tutorele legal. Atat timp cat nu este declarata iresponsabila, denaturata etc.... are drept de decizie, care oricum i se contesta.
Va rog eu mult, este neaparat sa va luati de mine personal daca nu sunteti de acord cu opiniile mele? Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Carmenbr spune:
Ripley, calm down, citeste cu atentie de la pagina 47 pana pe la 52 si o sa iti dai singura seama cine e doamna din Anglia. Doar ca nu s-a scris cu majuscule "eu am facut asta, eu am platit, daca vreti si puteti sa ma ajutati eu apreciez, daca nu, eu merg cu ajutorul mai departe". Mai vezi si cine are locatia in Anglia si e usor de spus cine e acea doamna si cine o mai ajuta.
Edit :parca mama Florinei avea 26 ani, nu bunica, nu?
Fetele, tot respectul pt ce faceti!
3 anisori...uraaa!