i s-a furat viitorul
Raspunsuri - Pagina 53
Morgano spune:
quote:
Originally posted by Ripley
Da, Vikinga, pe realitatea TV. Scriam clar ca ma uit si redau de acolo.
In familiile de rromi, mai ales in cele instarite se practica genul acesta de aliante incestuoase, Ricea, chiar se practica. Este trist, insa verisorii primari se casatoresc si legal fara probleme.
Tot Vikinga, taraganarea asta este cel mai trist lucru care se putea intampla. Si asta da, e treaba tipic romaneasca, ai sa vezi ca se va taragana pana spre 24 de sapt, sa nu se mai poata face nimic nicaieri :(
Clover, "bunica" de 26 de ani este tutorele legal. Atat timp cat nu este declarata iresponsabila, denaturata etc.... are drept de decizie, care oricum i se contesta.
Este neaparat sa va luati de mine personal daca nu sunteti de acord cu opiniile mele? Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Morgano spune:
quote:
Originally posted by Carmenbr
Ripley, calm down, citeste cu atentie de la pagina 47 pana pe la 52 si o sa iti dai singura seama cine e doamna din Anglia. Doar ca nu s-a scris cu majuscule "eu am facut asta, eu am platit, daca vreti si puteti sa ma ajutati eu apreciez, daca nu, eu merg cu ajutorul mai departe". Mai vezi si cine are locatia in Anglia si e usor de spus cine e acea doamna si cine o mai ajuta.
Edit :parca mama Florinei avea 26 ani, nu bunica, nu?
Fetele, tot respectul pt ce faceti!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
Ajutati-o pe Diana!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
3 anisori...uraaa!
Bunica copilului din burtica Florinei. Am omis....
lilanda spune:
Io una, nu pricep si pace, de ce se tot aduce in discutia asta vorba despre etnia copilei?? Si inca una pe post de argument, pentru a pastra sarcina!!
vikinga spune:
quote:Exact. Replay chiar nu ma luam de tine, iti ziceam doar ca iti scapa ceva. Pai daca are nick pe DC nu poate fi si o doamna la fel de bine ca cea auzita in interviu? Ideea mea era doar daca le putem sustine un pic (doar daca impartasim aceeasi idee bineinteles), nu au cerut-o, nu e obligatoriu, m-am simtit eu si obisnuita din celelalte stringeri de fonduri am zis ceva mai concret si pe forum. Asta a fost tot.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by Carmenbr
Ripley, calm down, citeste cu atentie de la pagina 47 pana pe la 52 si o sa iti dai singura seama cine e doamna din Anglia. Doar ca nu s-a scris cu majuscule "eu am facut asta, eu am platit, daca vreti si puteti sa ma ajutati eu apreciez, daca nu, eu merg cu ajutorul mai departe". Mai vezi si cine are locatia in Anglia si e usor de spus cine e acea doamna si cine o mai ajuta.Edit :parca mama Florinei avea 26 ani, nu bunica, nu?Fetele, tot respectul pt ce faceti!Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! 3 anisori...uraaa!
Morgano spune:
Chiar ma intreb de ce ma implic atat timp cat tipic pentru multe persoane este sa rastalmaceasca fiecare cuvant pentru a ajunge la justificarile opiniilor lor?
Mersi, Carmen, omisesem sa judec sau citesc prin prisma scenariilor, asocierilor, si sosului de rosii care se directioneza in spirit de turma? :))Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Morgano spune:
Dna din interviu parea o persoana - si probabil si este - foarte echilibrata, coerenta, logica. Doar ca revin la ideea mea: saptamanile de sarcina schimba radical totul.
Lilanda, cat despre etnie, nu am vrut sa degenerez discutia in sensul acesta, dar isi spun cuvantul traditiile, lipsa de educatie si tot ceea ce implica ele. Nu am judecat, am expus. Punct.
vikinga spune:
quote:Da si mai e ceva: virsta! Daca au nascut fetite la 14-15 ani, apoi s-au vazut fetite ce au nascut si la 12-13 ani, se trage concluzia ca ar fi la fel si pt o fetita de 10-11 ani..in curind va fi perfect ok si la 8-9 ani si ajungem ca in Peru! Cind stim ce diferente enorme exista in dezvoltarea unui copil de la an la an la virsta asta!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by lilanda
Io una, nu pricep si pace, de ce se tot aduce in discutia asta vorba despre etnia copilei?? Si inca una pe post de argument, pentru a pastra sarcina!!"I am a deeply superficial person" - Andy Warhol
avmaria spune:
quote:
Originally posted by Ripley
Sunt sigura ca parintii sunt oameni simpli, de la tara, ca or fi rromi sau nu putin importa de fapt, care vor sa scape de fat ca sa scape de rusine, implicatiile de natura psihologica sunt inexistente pentru ei.
Daca erau mai instariti, tranteau o nunta de mii de euro si copilul era bobocul clanului. Asa ar fi gandit. Asa sunt doar o familie saraca si oricum dezavantajata din toate punctele de vedere, ei nu pot, din pacate sa isi puna problemele pe care ni le punem noi, pentru ei avort = sters cu buretele tot. Copila la scoala, unchiul liber,..... mi se face greata.
de pe Realitatea TV . Ador sa fiu luata de proasta
De pe Ripley TV : in ep 1 poate erau romi, in al2lea deja sant sigur romi, in al 3 lea, daca nu in al5lea sigur ajungem sa spunem ca fetitza l-a violat pe unchi.
Edit ca sa pun in majuscule SANT SIGURA. Pardon, sa subliniez
Carmenbr spune:
Avmaria, asta e deja atac la persoana.
Eu zic ca v-ati infierbantat prea mult. Fiecare poate avea propria parere, nimeni nu e de condamnat, ca mie nu-mi place parerea ta sau tie nu-ti place a mea. In final, tot ce trebuie facut e sa fie ajutata fetita fie ca va avea loc un avort sau o nastere.
3 anisori...uraaa!
Morgano spune:
Avmaria, te rog nu sari calul, nu ma face raspandesc de zvonuri si idioata.
La Realitatea TV unul dintre medicii de la Iasi a spus ca fetita provine dintr-o familie de rromi, de la marginea comunei respective, asa cum a spus dealtfel si primarul comunei.
Nu ma fa dezinformatoare, pentru ca nu sunt.
Da-te si tu pe la TV si prin presa, ca probabilsunt surse mai sigure de info decat DC in anumite cazuri.
Si am scris clar ca etnia nu ma influenteaza decat in intelegerea situatie, ca nu judec prin prisma faptului ca aceasta fetita-mama vine din cort sau din palat sau dintre blocuri. Ramane acelasi copil abuzat, violat si obligat sa devina mama prin neglijenta autoritatilor si familiei.
In plus, o mama - a ei - care a nascut la 14 ani - a nascut-o pe Florina - chiar credeti ca nu si-a dat seama 4 luni ce se intampla? Instinctul de mama nu tine cont de etnie.