i s-a furat viitorul

Raspunsuri - Pagina 51

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by Clover

" De cand am venit acasa, nimeni nu se mai joaca cu mine. Zic ca nu mai am cum sa stau cu ei, ca sunt altfel. Stau toata ziua si citesc, ma uit la televizor, la desene animate. Abia astept sa vina toamna, sa merg iar la scoala. Imi place limba romana, unde am avut note foarte bune" (www.ziare.com/Fetita_insarcinata_la_11_aniNu_se_mai_joaca_nimeni_cu_mine-340485.html" target="_blank">sursa)

Si-a pus cineva problema ca a lasa fatul sa traiasca inseamna a o omori practic pe fetita? Doar pentru ca fizic o sa fie bine, nu inseamna ca o sa fie bine.

If all else fails, look cute.

Si daca i se face avort, gata, vor navali toti sa se joace cu ea ca si cum nimic nu s-a intamplat, nu?

S-a ajuns unde s-a ajuns nu din cauza violului in sine, ci pentru ca s-a mediatizat cazul intr-un mod iresponsabil. Si aici tot parintii sunt vinovati! Era de datoria lor sa o protejeze, si sa nu o expuna in fata camerelor foto si video.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Vrei sa spui ca daca nu se mediatiza violul si ea nastea normal, totul era bine? Avortul nu rezolva problemele ei, ci le limiteaza. Ea vorbeste ca un copil, are preocupari de copil. Cum poti pe langa un viol sa ii pui in cap si produsul acestui incest/viol? Nu e capabila sa faca fata acestei schimbari si nu vad de ce ar fi obligata sa o faca. Ce poate fi mai oribil pentru o femeie decat a creste un copil rezultat din viol? Si ea nu e nici macar femeie, o sa ii faca psihicul praf.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

quote:

Vrei sa spui ca daca nu se mediatiza violul si ea nastea normal, totul era bine? Avortul nu rezolva problemele ei, ci le limiteaza. Ea vorbeste ca un copil, are preocupari de copil. Cum poti pe langa un viol sa ii pui in cap si produsul acestui incest/viol? Nu e capabila sa faca fata acestei schimbari si nu vad de ce ar fi obligata sa o faca. Ce poate fi mai oribil pentru o femeie decat a creste un copil rezultat din viol? Si ea nu e nici macar femeie, o sa ii faca psihicul praf.

Din vina parintilor si autoritatilor acest "produs" are 21 de sapt, este viabil, sanatos si se dezvolta perfect. Are si acest "produs" o inimioara care bate, are o sansa sa se nasca si sa fie eventual adoptat, sunt toate sansele in conditiile actuale ca o nastere sa fie mai buna decat un avort, pentru toata lumea. Si nu o spun eu, ci medicii.

By the way, Xio care tocesti sau te-ai retras, nu am sa ma pun niciodata cu opinia medicilor, ii respect profund, poate si pt ca provin si am crescut dintr/intr-o familie cu 8 medici.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by RipleyDespre donatii, ceva mi se pare ca se bate cap-in-cap. Daca eu donez pt sustinerea psihologica indiferent de caz, e super-ok. Dar daca donez pentru Anglia, inseamna ca sunt pro avort, si nu sunt la 22-23 de sapt cate vor fi.Dar in ambele cazuri, banii merg la aceeasi persoana, sau pentru ea. Tot palaria aia e.... Eu propun ca DC sa se implice exclusiv in donarea de bani pentru terapie, sau ajutor in caz de nastere a copilului si sa se pastreze departe de orice donatii care merg spre avort, ca asta e destinatia finala a sumelor respective. Membrele DC care vor sa doneze pentru Anglia sa vb pe PM, mess, dar nu pe forum, pentru ca indirect ar sustine o situatie impotriva careia este, prin asociere. Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Snee si Voljena au fost foarte rezervate, vina e a mea ca mi-am permis sa vorbesc despre initiativa lor si mi-am exprimat dorinta de a le sustine. Atita timp cit punctul de vedere oficial al Protectiei Copilului e pe aceeasi unda, nu am vazut asa un conflict de imagine pe DC. Singura problema din punctul meu de vedere era opinia Desprecopii, pt ca fiind un forum privat al carui proprietar este, are dreptul sa decida cum e mai bine pt imaginea forumului.Mi se pare un lucru minunat ca Mirela sustine o stringere de fonduri pentru fetita, e bine ca e separat cum am zis si intr-un mesaj mai sus. Initial ma oferisem doar pt ca nimeni altcineva nu o facuse si nu imi era clar daca Desprecopii vrea sa faca ceva in privinta asta.Sper din toata inima ca o putem ajuta, pt ca famila asta are mare nevoie de ajutor.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Vikinga, bine ca mi-ai atras atentia: dna din Marea Britanie s-a oferit sa ii asigure tot posibilul in Anglia. Adica transport, interventie, probabil cazare pt mama. La fel si cei de la Protectia Copilului sustin ca o vor "sprijini", banuiesc ca tot material si apoi emotional.
Asa ca nu vad rostul unei campanii in sensul deplasarii in MB si tot ce implica.
Campania trebuie directionata spre ulterior. Asa mi se pare logic.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ripley
quote:
Din vina parintilor si autoritatilor acest "produs" are 21 de sapt, este viabil, sanatos si se dezvolta perfect. Are si acest "produs" o inimioara care bate, are o sansa sa se nasca si sa fie eventual adoptat, sunt toate sansele in conditiile actuale ca o nastere sa fie mai buna decat un avort, pentru toata lumea. Si nu o spun eu, ci medicii.By the way, Xio care tocesti sau te-ai retras, nu am sa ma pun niciodata cu opinia medicilor, ii respect profund, poate si pt ca provin si am crescut dintr/intr-o familie cu 8 medici. Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Bine dar atitia medici considera ca a fost o decizie care nu e in folosul fetitei ci doar a respectat legea romaneasca. De fapt si comisia din iasi tocmai asta a facut, a respectat o lege, asta reiese din declaratiile lor. Ei au spus doar ca fetita ar putea duce sarcina la final, deci daca nu sunt motive sigure ca viata ei ar putea fi in pericol, se califica in rindul femeilor ce doresc avort la 20 sapt si legea o trateaza ca atare.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Parintii nu sint de vina ca s-a pus peste tot poza fetitei, numele si tot... Ei sint oameni needucati, simpli, de la tara! Cum sa o protejeze?? Sa o incuie in camera? Sa taca din gura si sa accepte soarta, sa nu aiba nici o alegere, un cuvint de spus?
De asta acceptam abuzul, violul si toate nenorocirile: ca ne este frica si rusine sa vorbim!

Redactorii ziarelor, ministerul sanatatii... aia sint de vina ca fetita a fost expusa in asemenea masura! Aia sint toba de carte si lipsiti de diplomatie si omenie!

Este si normal pentru Romania, amatoare de senzatii si stiri tari, unde la televizor se arata accidente rutiere, cu tot cu singele de pe strada, se arata cum se scot cadavrele din masina, unde se spune numele minorilor in situatii delicate! Pentru mine asta este socant pentru ca nu am vazut asa ceva, nu este normal! Aici exista o lege care protejeaza copiii din toate punctele de vedere, identitatea lor nu este dezvaluita niciodata!

Si nu, copiii nu vor da navala sa se joace cu ea... Stii de ce??... Din cauza parintilor lor care le spun sa nu se joace cu ea! Ai vazut vreodata copiii jucindu-se? Ei nu stiu sa descrimineze pe nici un nivel! Nici social, rasial sau altceva... Ei se joaca foarte frumos impreuna!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ripley
Vikinga, bine ca mi-ai atras atentia: dna din Marea Britanie s-a oferit sa ii asigure tot posibilul in Anglia. Adica transport, interventie, probabil cazare pt mama. La fel si cei de la Protectia Copilului sustin ca o vor "sprijini", banuiesc ca tot material si apoi emotional. Asa ca nu vad rostul unei campanii in sensul deplasarii in MB si tot ce implica. Campania trebuie directionata spre ulterior. Asa mi se pare logic. Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Pai bine si cine e Doamna din Marea Britanie? Nu cumva iti scapa ceva?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Ripley, tu de ce vrei s-o iei de la capat? Nu ti-a fost destul? Tii cu tot dinadinsul sa se faca repriza a 2a, cu tine in cealalta jumate a terenului?
Te rog io frumos 2 lucruri :
Hai sa lasam, cum s-a mai propus deja, sa continue topicul cu stiri despre fetita.
Si sa nu mai ponegrim si sa dispretuim familia ei, indiferent de cat de nobila ne-ar fi obarsia.

Mergi la inceput

Legea romaneasca este intepretabila. Seful comisiei juridice din senat sau parlament, asta mi-a scapat declara fte clar ca legal i se putea face intrerupere de sarcina din motive de protectia copilului si din motivul protejarii sanatatii mamei. Pentru ca sanatatea mintala este tot sanatate.
Dc ii facea avortul in timp util, se putea judeca ulterior, garantat ca in romanica noastra se rezolva cu un circ mediatic mai mic sau chiar inexistent acum cateva saptamani.
Faptul ca s-a ajuns la aproape 22 de sapt schimba radical problema.

Mergi la inceput