i s-a furat viitorul
Raspunsuri - Pagina 50
voljena spune:
alegerea cui? pai io zic ca sa fim siguri ca iese bine sa delegam fiecare alegerea la vecini... in cazul asta este alegerea parintilor, (poate credeti ca e a mea cumva) cate dintre voi au avut de ales la 11 ani culoarea peretilor din living daramite daca sa tina o sarcina sau nu?! parintii au inca toate drepturile intacte asa ca au voie sa aleaga...
Sneeuwklokje spune:
quote:
Originally posted by lilandaquote:
Originally posted by Ripley
[Dar ce a spus un reputat prof.dr etc despre cazuri similare de avort, cazuri cunoscute personal de dansul, la varste mari ale sarcinii si la mamici atat de mici m-a socat, se pare ca viata mamei este pusa mult mai mult in pericol de un avort decat de o nastere.
Deci s-au mai facut astfel de avorturi in Romania inainte??? Legaaal??
"I am a deeply superficial person" - Andy Warhol
Da daca fatul avea Down de exemplu faci avort si 24SA si-n .ro. Indiferent de varsta mamei.
Daca mama e tanara si handicapata mental idem. Avusesera un caz chiar la Iasi in mai mult de 20SA.
Ripley DC nu este forum public. Este privat. Daca Mirela spune sa nu mai postez, nu mai postez. Pana atunci... te rog frumos sa nu-mi inchizi gura.
Nu ascultam in viata doar ce ne place. Si te rog spune ca ai fost pro-choice. Acum nici macar nu suporti sa auzi vorbindu-se de avort. Acum esti contra avortului asa ca asumati decizia si gandete-te cum ar fi sa-ti impun eu tie parerea mea. No offence
Andrada spune:
Din moment ce au fost la comisie, parintii au ales deja,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
voljena spune:
Andrada, si-n mine tremura sufletul, dar este totusi o clinica privata intr-o tara din primele 4-5 in lume (depinde pe cine asculti )... incerc sa am incredere in medici si cred ca nu vor recomanda decat ceea ce vor considera ca este cel mai potrivit in situatia data...
Sneeuwklokje spune:
Nu stiu ce date nu ai avut Ripley eu am spus foarte clar ca-s riscuri letale orice decizie ai lua. Si asta acum nu stiu cate pagini!
DidiAlex spune:
Pe antena 3 se discuta chestii interesante:
- un avort in acest caz ar fi un precedent pentru toate fetele de 12-13 ani care vor ramane insarcinate; oricare va putea cere avort, chiar si atunci cand nu ar exista motive medicale.
- inca nu se stie sigur daca a fost viol. A fost sigur abuz sexual (fata fiind minora), dar nu e sigur 100% ca a fost viol.
- s-a recomandat filmul Strigatul mut.
Decizia parintilor trebuie respectata, dar asta nu inseamna ca e si cea buna.
Alina
Morgano spune:
Atat timp cat ceea ce se posteaza apare online la orice ora din zi si din noapte, este un forum PUBLIC. Privat ar fi sa vb eu cu tine si inca cateva pe mess, de ex :))
Nu ma mai supar, clar. Mi-a ajuns portia de nervi de acum 2 zile.
Sunt pro-choice, nu imi spune tu, te rog, cum sunt.
Dar pun in balanta alegerea in acest moment. La aproape 22 de sapt, nu la 14, 15, 18 cu fat sanatos, mama sanatoasa.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
codruta_grg spune:
Ma gandesc ce faceam eu la 11 ani, nici nu stiam pe ce planeta eram.....sa fi avut atunci un copil...nu pot sa imi dau seama ...offf, saraca fetita.
Oricum, e unchiul sau, poate avea copil malformat, de asta nu se tine cont prea mult....
viol, abuz sexual....ce tot interpreteaza astia, fapta e aceeasi!!!!
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Clover spune:
" De cand am venit acasa, nimeni nu se mai joaca cu mine. Zic ca nu mai am cum sa stau cu ei, ca sunt altfel. Stau toata ziua si citesc, ma uit la televizor, la desene animate. Abia astept sa vina toamna, sa merg iar la scoala. Imi place limba romana, unde am avut note foarte bune" (www.ziare.com/Fetita_insarcinata_la_11_aniNu_se_mai_joaca_nimeni_cu_mine-340485.html" target="_blank">sursa)
Si-a pus cineva problema ca a lasa fatul sa traiasca inseamna a o omori practic pe fetita? Doar pentru ca fizic o sa fie bine, nu inseamna ca o sa fie bine.
Mi se ridica parul de pe mine sa aud ca acest copil care inca se uita la desene animate este acuzat de a fi consimtit actul sexual si acum pretinde ca a fost violata. Si chiar daca scenariul asta ar fi adevarat in vreun fel, nu avea varsta legala pentru a putea consimti deci e o problema falsa. Gasiti o fetita de 10 ani si uitati-va la ea. Si dup-aia imaginati-va ca e in stare sa consimta la propunerile unui barbat.
If all else fails, look cute.
Morgano spune:
quote:
Originally posted by Sneeuwklokje
Pro-choice inseamna sa respecti decizia persoanei insarcinate oricare ar fi aceea. Inseamna sa nu crezi ca stii tu ce e mai bine in locul ei
Asta e marea problema: varsta!
Sunt sigura ca Florina nu discerne corect mai nimic din ce i se intampla. Nici nu are cum, sa fim serioase.
Sunt sigura ca parintii sunt oameni simpli, de la tara, ca or fi rromi sau nu putin importa de fapt, care vor sa scape de fat ca sa scape de rusine, implicatiile de natura psihologica sunt inexistente pentru ei.
Daca erau mai instariti, tranteau o nunta de mii de euro si copilul era bobocul clanului. Asa ar fi gandit. Asa sunt doar o familie saraca si oricum dezavantajata din toate punctele de vedere, ei nu pot, din pacate sa isi puna problemele pe care ni le punem noi, pentru ei avort = sters cu buretele tot. Copila la scoala, unchiul liber,..... mi se face greata.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)