i s-a furat viitorul

Raspunsuri - Pagina 49

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

quote:
Originally posted by Ripley
Dupa 2 zile de gandire, dupa ce am intors problema pe toate partile, am ajuns la aceeasi concluzie: e prea tarziu pentru avort. Imi mentin parerea pro ca trebuia intervenit in timp util, si tot ce am postat anterior, insa acum sunt contra avortului la varsta aceasta a sarcinii.
............

Membrele DC care vor sa doneze pentru Anglia sa vb pe PM, mess, dar nu pe forum, pentru ca indirect ar sustine o situatie impotriva careia este, prin asociere.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Da exact. Imi place de tine. Ca ti-ai schimbat parerea este treaba ta. Tuturor li s-a spus clar sa-si evalueze constiinta. Am luptat contra donatiilor comune. Eram 100% sigura ca se va ajunge la "eu mi-am schimbat parerea si dispareti din campul meu vizual!" Alba-neagra.

Legat de disparutul din campul vizual. Daca Mirela imi interzice postarile nu se vor mai posta. Este site-ul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Snee - banii stransi de DC se vor duce unde vom crede noi ca care isi face treaba decat catre o instanta care a tacut malc pana acum.
Asta e prima mea reactie - daca voi aveti alte idei, le ascultam.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

e vreun mijloc de a obliga (nu suna prea bine dar n-am gasit alt cuvint) si parintii sa participe la sedintele de psihoterapie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Comisia comisiilor se va decide maine.
Dar ce a spus un reputat prof.dr etc despre cazuri similare de avort, cazuri cunoscute personal de dansul, la varste mari ale sarcinii si la mamici atat de mici m-a socat, se pare ca viata mamei este pusa mult mai mult in pericol de un avort decat de o nastere.
La fel, raportat la faptul ca fetitele de etnie roma sunt mult mai dezvoltate la aceasta varsta din punct de vedere hormonal, sexual etc.... media de varsta este de 9 ani, este posibil ca aceasta sarcina sa nu fie atat de periculoasa cum ar fi un avort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:

Comisia comisiilor se va decide maine.

Comisia comisiilor se va decide poimaine.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

quote:
Originally posted by denizel
....Nu stim in ce consta consilierea oferita in aceste cazuri de Prot. Copilului, nu stim cat de bune sunt rezultatele obtinute de psihologii pusi la dispozitie de Prot. Copilului, dar am incredere ca informatiile pe care ni le va da Karmen vor fi cele corecte.

Denizel absolut de acord vreau doar sa stiu care este planul. Karmen a zis ca a lucrat cu cei de la Protectia Copilului, deci nu i-as critica calitatile psihologului lor.

Intrebarea mea nu este retorica. Acest copil va avea nevoie de psihoterapie de lunga durata. Deci costurile sunt foarte ridicate. Se vor strange o parte . Nu cred ca vor acoperi totul. De aceea as vrea sa stiu care-i planul macar in linii mari pentru a se acoperi cat mai mult.

Si Ripley copilul nu stie de sarcina. Asta ar mai lipsi. Dar va afla nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
[Dar ce a spus un reputat prof.dr etc despre cazuri similare de avort, cazuri cunoscute personal de dansul, la varste mari ale sarcinii si la mamici atat de mici m-a socat, se pare ca viata mamei este pusa mult mai mult in pericol de un avort decat de o nastere.

Deci s-au mai facut astfel de avorturi in Romania inainte??? Legaaal??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

chiar nu puteti sa respectati dorinta unor oameni si dreptul lor la alegere? ei au ales, lasati-i in pace... cine sunteti voi sa-i judecati? cu ce drept? ce ati face voi in locul lor io nici macar nu va intreb! nu ma intereseaza!! toata ceata pro-life va rog respectuos sa va incolonati la psiho unde e subiect despre consiliere... multumesc anticipat! nu mai vreau sa pierd vremea citind aici postari nerelevante, vreau sa stiu si io pe cine contam si atat!!

Mergi la inceput

Snee, nu ai citit bine ce am spus, sau nu ai inteles, sau nu m-am exprimat eu bine.
Ideea nu era sa nu mai postezi tu sau oricare alt membru la topic, ideea era ca DC-ul fiind un forum public contra-avort ar fi stupid sa fie de acord si sa faca publica o campanie cu donatii in vederea efectuarii unui avort.
Stii ca imi plac postarile tale, iar faptul ca nu sunt de acord cu un avort la varsta aceasta a sarcinii si in conditiile care ni se dezvaluie acum, nu ma face frunza batuta de vant. Am dreptul sa imi schimb parerea avand la dispozitie date concrete care pana acum nu le-am avut la dispozitie.
Da, Alina, scuze, am gresit, ma credeam joi, decizia se va lua vineri.
Sunt pro-choice, da' a cui e alegerea, pana la urma?Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Multumesc Snee, asta mi se pare cel mai important lucru, evaluarea sanatatii fetitei, restul nu conteaza,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Snee si Voljena, aici nu conteaza cine pe cine simpatizeaza, ale cui pareri sunt mai bune, cine are dreptate, nu despre asta e vorba. Si eu am jignit si regret sincer.

Andrada, nu stiu ce temei legal a fost, insa s-au facut intreruperile respective. Si a iesit fte prost: prima fetita a facut o infectie fte nasoala, cu tratamente peste tratamente, e ok acum. A doua a murit la 1 sapt dupa micro-cezariana.

Mergi la inceput