i s-a furat viitorul

Raspunsuri - Pagina 48

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Contul meu paypal: ovidiu_m_b@yahoo.com (cu underscore)
In perioada 4-10 iulie sunt plecata in vacanta si nu voi avea acces la computer, sa spuneti daca este vreo problema cu asta.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

quote:
Originally posted by desprecopii
IAR IN ACEST CAZ ESTE VORBA DESPRE UN FAT DE 21 DE SAPTAMANI CARE ARE TOATE ORGANELE FORMATE.

Dupa 2 zile de gandire, dupa ce am intors problema pe toate partile, am ajuns la aceeasi concluzie: e prea tarziu pentru avort. Imi mentin parerea pro ca trebuia intervenit in timp util, si tot ce am postat anterior, insa acum sunt contra avortului la varsta aceasta a sarcinii.

E tragic ce i se intampla fetitei, insa un bb de 21 de sapt e deja format. E un sufletel nevinovat, la fel ca si mamica lui. Este crima, sa scoti un fat viu sau sa-l injectezi letal inainte de a-l scoate. Ati vazut filmuletul cu copilul nascut la 22 de saptamani care acum are 1 ani si 9 luni si e perfect normal? La nastere nu avea nicio palma, era cat un gandacel mai mare.
Fetita e sanatoasa fizic, emotional oricum va fi marcata, insa una e ca va fi mama, si una e sa i se ucida copilul perfect viabil, fara a avea ea vreun cuvant de spus. Parca prima varianta, asa obscena cum e din toate punctele de vedere, e mai buna.

Parintii ei vor avort pentru ca ei vad in asta o solutie de a "spala" rusinea si de a uita toata lumea ce s-a intamplat, si asta e gresit total. O bunica de 26 de ani.... la tara, aratata cu degetul, un copil marcat nu de sarcina in sine ci de faptul ca este evitat si asa va fi intotdeauna....

Eu sincer, daca as putea sa vb cu ei le-as sugera sa mai stea 7 sapt, sa fie copilul mai usor de salvat, sa-l infieze sau sa-l dea spre adoptie, sa se mute total in alta parte a tarii - aici ar trebui sa-i sprijine statul si protectia copilului si eventual si noi, sa urmeze cu sfintenie consiliere psihologica toti, si sa isi continue viata ca parinti si bunici responsabili, nu ca ucigasi.

Rusine celor care au publicat poza fetitei. Rusine ministrului sanatatii ca i-a facut public numele.

M-a impresionat enorm neonatologa de la Iasi care, la finalul interviului telefonic de la realitatea a inceput sa planga spunand ca nu e normal sa fie ea facuta criminala cand ea incearca sa salveze un fat perfect viabil si o sarcina care in mod sigur poate fi dusa la termen, ca au mai fost cazuri la 12 ani, la 13 ani si totul s-a rezolvat in timp chiar fte bine. Probabil ca interviul cu dansa m-a marcat si mi-a schimbat opinia radicala anterioara.

Despre donatii, ceva mi se pare ca se bate cap-in-cap.
Daca eu donez pt sustinerea psihologica indiferent de caz, e super-ok.
Dar daca donez pentru Anglia, inseamna ca sunt pro avort, si nu sunt la 22-23 de sapt cate vor fi.
Dar in ambele cazuri, banii merg la aceeasi persoana, sau pentru ea. Tot palaria aia e....
Eu propun ca DC sa se implice exclusiv in donarea de bani pentru terapie, sau ajutor in caz de nastere a copilului si sa se pastreze departe de orice donatii care merg spre avort, ca asta e destinatia finala a sumelor respective. Membrele DC care vor sa doneze pentru Anglia sa vb pe PM, mess, dar nu pe forum, pentru ca indirect ar sustine o situatie impotriva careia este, prin asociere.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Totusi legat de psihoterapie am si eu o intrebare de bun simt!

Vreti sa o trimiteti cu banii la Karmen la cabinetul ei particular? S-a decis deja? Ea dona si ea o parte din sedinte?
Protectia Copilului ce ofera, evident daca ofera ceva?

Eu intreb, nu dau cu parul, dar mi-as dori putin mai multe detalii catre unde se duc banii. Intreb ca un posibil viitor donator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Bravo,Ripley.

Suta la suta-de acord cu tine.

Mergi la inceput

Uitati-va pe REALITATEA!!!
Am postat in timp ce se decisese ce se face. scuze de defazare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Snee - banii stransi de DC se vor duce unde vom crede noi ca care isi face treaba decat catre o instanta care a tacut malc pana acum.
Asta e prima mea reactie - daca voi aveti alte idei, le ascultam.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Si Antena 3, la Sinteza zilei, dezbate subiectul.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by Ripley

Uitati-va pe REALITATEA!!!
Am postat in timp ce se decisese ce se face. scuze de defazare.

ce s-a decis?

Mergi la inceput

http://www.prolife.org.uk/show?item=290

http://www.dailymail.co.uk/health/article-437236/Born-just-22-weeks--Amilla-allowed-home.html#StartComments

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Sneeuwklokje

Totusi legat de psihoterapie am si eu o intrebare de bun simt!

Vreti sa o trimiteti cu banii la Karmen la cabinetul ei particular? S-a decis deja? Ea dona si ea o parte din sedinte?
Protectia Copilului ce ofera, evident daca ofera ceva?

Eu intreb, nu dau cu parul, dar mi-as dori putin mai multe detalii catre unde se duc banii. Intreb ca un posibil viitor donator.

--------------
"You know what despair is; then winter should have meaning for you."

Pai, Sneeuwklokje, Karmen a spus ca se va duce la Protectia Copilului pentru a se interesa de cazul asta.
Probabil ca maine va veni si ne va da detalii.
Nu stim in ce consta consilierea oferita in aceste cazuri de Prot. Copilului, nu stim cat de bune sunt rezultatele obtinute de psihologii pusi la dispozitie de Prot. Copilului, dar am incredere ca informatiile pe care ni le va da Karmen vor fi cele corecte.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput