i s-a furat viitorul

Raspunsuri - Pagina 47

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Vikinga imi pare rau eu nu sunt de acord.
Stii si tu ce scandaluri au iesit cand toti donatorii erau de acord. Eu stiu ca tu esti cinstita Vik, cu altii care vorbesc mult pe site si nu fac nimic am eu ce am.. Dar paza buna trece primejdia rea. Deci separat. Va rog frumos!

Fata si mama au cumparate biletele + asigurare pentru schimbarea de data in caz de probleme medicale la intoarcere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Sneeuwklokje, este imposibil ca la orice campanie sa nu apara si cate un nemultumit care sa agite apele . Ei, si?? Ce-i cu asta? sa speram ca de data asta nu va fi la fel.

Daca nu esti de acord ca Vikinga sa stranga banii (am inteles ca ea e de acord, nu?), propune tu pe altcineva de incredere care sa se ocupe de donatiile pt. psihoterapie.
Chiar conteaza atat de mult sa nu se amestece banii? Toata lumea vrea sa faca un bine Florinei. De ce sa ne separam neaparat?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Denizel
nu vreau din doua motive:

1. pentru ca sunt in scopuri diferite
2. pentru ca nu vreau ca cei pro-life sa-si gaseasca o scuza de a nu dona!
3. cand oamenii sunt atat de diferiti incat nu se pot abtine la comentarii rasiste si incriminatorii indiferent de cauza nu am nici un motiv sa ma leg la cap daca nu ma doare.
Nu ma amestec in scandaluri.
Erau extrem de multe fete care-i spuneau ca-i vor plati orice de ce nu poate una strange banii?
Nu pot intelege de ce aceasta dorinta de a amesteca capra cu varza. Unii bani vor merge in .ro la terapeut, cei de la avort nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Va rog sa respectati dorinta lui Snee pentru motivele expuse de ea.
Snee, Voljena, sinteti absolut fantastice,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

sneu - daca doresti ajutorul DC - te rog sa imi spui.
Noi putem strange bani pentru consiliere.

Noi putem sa ne organizam sa strangem bani pentru ceea ce urmeaza dupa: Dupa fiind: nastere sau avort desi pozitia noastra oficiala este IMPOTRIVA AVORTULUI. UN AVORT RAMANE O CRIMA. IAR IN ACEST CAZ ESTE VORBA DESPRE UN FAT DE 21 DE SAPTAMANI CARE ARE TOATE ORGANELE FORMATE.
Probabil ca in ambele cazuri este insa nevoie de ajutor pentru consiliere.

In acest caz - banii s-ar putea strange de moderatorii DC - cei care garanteaza pentru acest site.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ok cred ca pina la urma e mai bine ca lucrurile sa fie separate. Desprecopii si-a aratat interesul in implicarea DC pt ajutorarea fetitei, nu am inteles daca se va si concretiza, sa lasam sa fie organizata actiunea asta de cei in drept. Denizel, Snee are dreptate, nu e problema daca se poate, problema e daca e bine ori nu sa fie lucrurile amestecate. Suntem de acord ca operatia in Anglia e ceva mai aparte si e mai bine sa nu se produca confuzii. Da, e mai bine asa. Voi stringe numai pt costurile din Anglia, banii strinsi nu vor ajunge in Romania la parinti ci la cei ce acopera acum costurile destul de ridicate pt transport si interventia medicala. Daca nu ar plati cineva asta dinainte, stringerea banilor ar dura mult si interventia nu ar mai avea loc. Pentru ca stim discutiile le poarta multi, faptele practice mult mai putini si asa una dupa alta trec nenorocirile pe linga noi si pe DC ca la stririle de la ora 5, toti se minuneaza si atit. Lucru valabil si pentru cei ce au varsat larimi grele virtuale vis a vis de viata pruncului si a terapiei mamicii de dupa nastere. Si acum is disparuti in proportie de 95%, Dar ma rog nu e problema mea. Fiecare cu viata lui, nu e vreo obligatie. Putem schimba pe PM adresele de yahoo, cei ce sustinem aceasta optiune a parintilor putem face o mica conferinta pe tema asta, mie nu imi este clara pozitia DC si nu vreau sa calc pe sticla sparta pe aici. Ce noroc ca un dr psihiatru chiar de pe DC poate avea contact direct cu familia! Uite asta ar fi o idee de colaborare, o actiune DC, un dr psihiatru care e si membru si e din Piatra Neamt, oameni cu inima mare care sa sustina acest copil ar mai trebui.Pina la urma stie cineva daca acea comisie care trebuia sa se intruneasca astazi a hotarit ceva in cazul Florinei?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Mirela cred ca da e cel mai bine si cel mai simplu ca DC daca poate sa se implice pentru psihoterapie. Cu macar doua locatii US si Europa.

Eu am primit PM de la macar doua fete din US care vor sa se implice in psihoterapie. Si macar una din ele vrea sa nu plateasca prin pay-pal.
Eu sunt foarte fericita ca vor sa o ajute.

Cei care vor sa doneze pentru operatia in Anglia sa o contacteze pe Vikinga in Europa si probabil pe mine in US.

Principiul donatorilor singurateci "Daca nu vreti sa ma ajutati sa platesc e ok si asa. Dar daca cred atunci donez."

Mergi la inceput

OK Snee - vom discuta cu moderatorii si am sa ii intreb. O sa anunt cine o sa binevoiasca sa colecteze bani pentru consiliere - din partea Desprecopii.com

Mergi la inceput

Pentru CONSILIERE - ACTIUNE DC - banii se strang prin paypal de
Oana_B.
Ea va pune adresa ei de paypal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

In regula, am inteles despre ce este vorba :-).

Acum, dupa mesajul Mirelei, nu va mai fi o problema gasirea altei persoane de incredere care sa stranga si banii pt. terapie.

quote:

Daca nu vreti sa ma ajutati sa platesc e ok si asa.

Sneeuwklokje, , te rog, nu spune asa! :-) Nu este vorba de ne-vrut aici (cel putin in cazul meu).
Apreciez fara rezerve efortul urias pe care tu si Voljena il faceti pentru copila si in numele crezului vostru dar, asa cum ai spus, suntem foarte diferiti. Avem convingeri diferite, avem experiente de viata diferite, avem lentile diferite prin care privim lumea. Ca sa nu mai spun ca, situatia in cauza este atat de delicata si de crancen de complicata incat justificarile nu isi mai au rostul :-).
Probabil ca aceasta situatie este poate singura din viata mea in care spun ca nu pot sa ajut pe cineva.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput