i s-a furat viitorul

Raspunsuri - Pagina 46

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Felicitari pentru initiativa - Denizel, Snee, Vik, Karmen, Blue Eyes (scuze daca am uitat pe cineva...(

Doresc sa contribui si eu, va rog spuneti cum putem face - trimit bani in Ro, afara?

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

parintii fetei sunt oameni foarte simpli, cu putina cultura si informatie.
pentru ei e f important ce spune "gura satului"!!! si in simpliatatea lor mai sunt si foarte iertatori, ceea ce pentru noi orasenii e de neinteles...
mie, personal, nu-mi vine sa cred cand o mama spune despre agresorul fiicei ei, ca:" spera sa-l ierte"!!!!! nu pot pricepe si pace!!! mintea mea refuza sa inteleaga gandirea acelei mame!!!!
eu nu stiu ce i-as fi facut agresorului, indiferent cine ar fi fost!!!!
dar, oamenii de la tara traiesc dupa alte reguli, alte principii!!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Astia chiar au luoat-o razna!Publica poza fetei,ministrul sanatatii face public numele ei!Dar chiar nu e nicio lege?Pt mine ea e un pacient a carei soarta se decide la ora asta de catre a nu stiu cita comisie care are dreptul la protectie!Dar regulile sunt pt cetatenii obisnuitit , ministrul contabil nu a auzit de confidentialitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Denizel si restul de fete. Va rog frumos sa separati donatiile. Sunt sigura ca se mai poate oferi o alta persoana sau chiar DC pentru psihoterapie. Daca Vikinga vrea pentru psihoterapie si nu pentru UK, este de asemenea ok din punctul meu de vedere.
Oricum ar fi suntem foarte diferite si nu are sens.

Mie imi place sa fie curat. Mai ales ca pay-pal e simplu sa pui mentiune, dar la pliculete incepe balciul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Snee, iti trimit PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Snee,

eu doresc sa particip si la bugetul de calatorie sila bugetul de terapie.

Dar nu stiu unde/la cine/in ce cont sa trimit banutii.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

Buna am urmarit subicetul si as vrea si eu sa ajut...pt psihoterapie, va rog...am cont paypal si moneybookers daca credeti ca aveti nevoie, daca nu spuneti-mi va rog unde si cui sa trimit

multumesc,
uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Eu pot separa donatiile, totul e sa fie specificat de cel ce trimite.Si eu la rindul meu o sa doresc sa donez pt ambele directii si pt operatia din Anglia si pt tratamentul de dupa. Daca vor ramine bani in plus dupa ce va veni din Anglia vor ajunge automat in romania pt tratament. Nu imi este greu sa fac asta, am eu listele mele si pe urma anunt pe PM ori email liste si rezultate cum am facut data trecuta, nu trebuie sa ocupam spatiu din DC. Pt ajutorul fetelor din Romania: prin cont e ok, taxele de transfer sunt f mici daca banii sunt in euro, prin pay pal iar e ok, am sa mai incerc sa acopar eu taxele ca sa fie sumele trimise intregi, insa prin plic nu stiu daca ar fi bine. Pina acum am primit numai din europa si nu au fost niciodata probleme.Donia de acord cu tine, nici eu nu vad nici un motiv de bucurie exarcebata ca fata va merge in Anglia. Din pacate sunt si lucruri ce nu imi plac: faptul ca donez pt un avort..bineinteles ca mai simplu pt sufletul meu ar fi fost sa-i iau papusi si ursuleti de plus, asa totul era perfect in lumea mea cu copii sanatosi, catei grasi si casa luminoasa, nimic nu ar fi stricat armonia. Dar din pacate un ursulet de plus nu schimba pt ea nimic. Nu imi place faptul ca i s-a publicat poza, numele, nu imi place faptul ca e numita tiganca si ca din cauza asta e normala o sarcina si o nastere la 11 ani, nu imi place ca de la fetite parca se asteapta mai mult ca vb aia viitoare femeie fiind poate duce mai mult, parca de la un baietel de 10-11 ani violat nu s-ar fi avut pretentia ca el sa mai suporte inca citeva luni cu ceva care ii creste in corp, el trebuind poate chiar sa se ataseze de un copil din viol, uitindu-se ca la virsta asta si fetitele si baietii sunt la fel de copii. Nu imi place ca din statistici reiese faptul ca 18 milioane de prunci romani au fost avortati si tocmai aceasta fetita trebuie sa ne spele rusinea si sa ne apere moralitatea. Nu imi place moleseala sistemului romanesc, legile incomplete..nu imi plac cam multe lucruri.E o situatie apasatoare. Si trebuie ceva curaj sa mergi mai departe, pt ca mai simplu stiu ca e sa te intorci si sa-ti vezi de ale tale.O sa raspund pe PM la cine a intrebat de detalii in dupa amiaza asta ori mai sigur pe seara.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Va rog sa-mi comunicati si mie pe email cum pot face o donatie (las la alegerea voastra pentru ce sa fie utilizata, in functie de necesitati).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Karmen, multumim mult de tot!
Deci, tu te vei duce si te vei interesa la Protectia Copilului, da?
Este perfect! :-)

Cu transportul fetitei la Piatra Neamt nu cred ca va fi o problema.
Ii raspund in acelasi timp si lui carmens spunand ca, avand in vedere mediatizarea cazului, ingrijirea post-avort si post-viol a Florinei nu va fi lasata la voia intamplarii.
Probabil ca parintilor le vor fi puse niste conditii stricte si vor fi obligati de Prot. Copilului sa se ocupe de fetita si sa o duca la psihoterapie.

Eu sunt sigura ca parintii Florinei nu sunt rau-intentionati. Sunt doar cam lipsiti de educatie si nici nu banuiesc incarcatura emotionala care este acum pe capul copilei.
Mama Florinei are 4 clase si este ataat de tanara...
In acelasi timp, profita si ei asa cum pot de mediatizarea care vad ca se face cazului si incearca sa rezolve si problema violatorului, ca doar tot al lor e si ala .

Sneeuwklokje, vad ca Vikinga este de acord ca stranga banii pe 2 categorii.
M-am mai gandit si, de fapt, ea oricum va trimite in Ro banii primiti de fetele din alte tari si, odata cu acestia, vor fi trimisi si banii pe care ii vom trimite noi, cei din Ro. Mai ocolit, da' e bine si asa, nu? :-)

Vikinga, ca sa nu-ti mai ocup casuta cu inca un PM, ai putea sa explici aici cum trebuie sa procedam?
Nu am mai trimis niciodata pliculete, pay-pal-uri si habar n-am ce trebuie sa fac.
Multu!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput