i s-a furat viitorul
Raspunsuri - Pagina 45
Porumbita spune:
pentru cei care isi imaginau ca fetita va fi sustinuta de cei din satul in care traieste ...
http://stiri.rol.ro/content/view/131619/2/
denizel spune:
Imi cer scuze, am capul cat o banita de la o tampita de viroza si realmente nu ma pot concentra.
Asadar, se strang laolalta banii pt. transportul in UK al fetitei si psihoterapie sau deocamdata doar pt. transport?
blue eyes spune:
Denizel, dupa curatirea corpului va urma curatirea sufletului, pentru care e nevoie de mult timp si de multi bani. Eu cred ca se aduna pentru tot procesul de refacere al bietului copil.
Poimaine ies la cina cu un grup de prietene romance. O sa le expun cazul Florinei si sper sa se doneze ceva.
Insantosire grabnica, Denizel!
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Donia
Inteleg ca majoritatea considera ca avortul e cea mai buna solutie, insa postarea de sus e de-a dreptul obscena!
quote:
Originally posted by rhoneea
Vai tu mi-e incredibil sa cred....fetita de 10 ani,cu menstruatie,hormonii facandu-si de cap,intrata la o pubertate precoce si ea stand cu catelusul de plus in brate.Nici chiar asa!
Cititi presa si faceti comentarii pe spusele altora.Nu uitati ca e vb de presa.Pana acum nimeni nu a stat de vb personal cu aceasta fetita ptr a trage asemenea concluzii.
In subiectul asta s-au format doua tabere.Pro si contra avort.Nu se va ajunge niciodata la un numitor comun.E pur si simplu inutil sa-ti mai pierzi vremea citind subiectul acesta apoi sa mai raspunzi.Sigur te trezesti citind cu un qoute dat la mesajele tale ca cineva spune rastit si tare ca are dreptate iar tu sa stai in banca ta.
Oricum io in mintea mea bolnava am cu totul alta ipoteza a faptelor petrecute.
Postarea mea fost imediat dupa postarea obcena a rhoneea. Este normal sa ma bucur, nu ascund asta si nu am auzit in viata mea din partea unei femei ca probabil ca cea violata a cerut sa se intample asta.
Sneeuwklokje, nu e nevoie sa-ti ceri scuze... pentru ca eu nu consider ca am de ce sa imi cer scuze.
Asa cum am mai spus voi asigura suportul si voi incerca sa-mi mobilizez si alte cunostite.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
denizel spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
Denizel, dupa curatirea corpului va urma curatirea sufletului, pentru care e nevoie de mult timp si de multi bani. Eu cred ca se aduna pentru tot procesul de refacere al bietului copil.
Poimaine ies la cina cu un grup de prietene romance. O sa le expun cazul Florinei si sper sa se doneze ceva.
Insantosire grabnica, Denizel!
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
Multu, Blue eyes!
Bun! Eu vreau sa donez o suma pentru psihoterapie. Voi trimite aceasta suma Vikingai, iar Vikinga o va trimite inapoi in Romania, cand copila va incepe terapia.
Daca nu e prea complicat pentru Vikinga, fac asa :-).
Of, tare as vrea sa gasim odata terapeut in P. Neamt!!!!
Kaarmeeeeeeeen, "auzi-ne" si intra pe DC!!!!!!!
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Te rog frumos numai umple pagini inutile cu aceste quote-ri.E treaba ta ce ai inteles tu din postarea mea dar te rog frumos nu-mi pune mie pumnu in gura ce si cum ai inteles tu.
Ai vazut ca nu-ti mai raspund.Ti-am dat ignore si cu asta basta.Pe ce tot insisti?De ce vrei sa ne certam?Ptr ca tie nu ti-a placut postarea mea?Da-mi ignore ca asa e cel mai bine.
Donia a raspuns la un mesaj scris de catre tine.Nu e tb ei ca raspunsul acelui mesaj a fost ptr mine sau ptr altcineva.Ce ma bagi pe mine in discutie?
Ce sens mai are sa discuti pe ceea ce am scris io..? cand fetele deja s-au mobilizat ptr ajutor
Sanatate si numai bine.
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
denizel spune:
A raspuns Karmen la cab. Psi!!!!!!!!!!!!! :-)
"
Da, vreau sa ajut aceasta fetita sa-si revina. Imi pare rau ca am raspuns cu intarziere, sunt implicata in multe proiecte.Am experienta cu copiii, am lucrat la Directia pentru Protectia Copilului.
Vreau detalii ce trebuie sa fac, cum o pot ajuta concret. M-a impresionat extrem cazul si sunt la curent cu povestea ei."
Minunat, nu? :-)
Am invitat-o aici pentru a pune la cale un mic si de inceput plan .
szivarvany spune:
Si eu vreau sa ajut cu o suma micuta !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
karmen spune:
Salut tuturor si felicitari celor se implica in acest caz.
Mai intai cred ca ar trebui sa aflu mai multe date, o sa merg maine la Directia Pentru Protectia Copilului sa vad daca ei au vreun program de psihoterapie in derulare pentru aceasta fetita. Daca nu, o sa incerc s-o contactez eu sa vad daca doreste sa stea de vorba, sa-i explic ca vreau sa o ajut sa treaca prin aceasta situatie. Sper sa nu intalnesc impedimente, sa fie de acord familia, sa fie deschisi la comunicare.
Ar mai fi si problema transportului, cine o aduce in oras, etc.
Eu as realiza sedintele la cabinetul meu,lucrez acum in sistem privat.
Daca aveti mai multe informatii despre ea, puneti-ma si pe mine la curent, eventual alte surse de informare, in afara celor deja mentionate la acest topic.
carmens spune:
Eu una, sincer dupa ce am citit articolul de mai jos ma indoiesc ca veti gasi multa implicare si ajutor din partea parintilor.
http://www.monitorulneamt.ro/stiri/?editia=20080625&pagina=1&articol=18004
Mama ei considera ca odata facuta intreruperea de sarcina totul va reveni la normal si daca se poate legea " sa-l ierte " pe fratele ei si sa nu faca puscarie.
Si suma pe care o declara ca au cheltuilt-o... ma indoiesc ca este asa.
Pacat de sufletul acestui copil, ce vina are ca s-a nascut intr-o astfel de famile.