i s-a furat viitorul
Raspunsuri - Pagina 36
Siminaf spune:
Cit disrespect pentru cei ce au alte pareri decit voi!!! Un sac de bile negre! Eu nu m-am legat de viata particulara a nimanui si mai ales nu am pus etichete nimanui.
S-a mai spus de sute de ori deja la acest subiect: violul este ceva care este absolut de neacceptat, violatorul si parintii indolenti ar trebui pedepsiti cit mai crunt, dar cu un avort-crima nu se rezolva nimic!
In nemernicia mea mi-am permis sa scriu pe un forum care ar trebui sa fie pentru viata, sub toate aspectele ei, nu pentru moarte... Ce tupeu pe capul meu... Mersi pentru atentionare, dar nici macar nu ma cunosti!
avmaria spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
Cred ca nu se poate face o discutie obiectiva fara a accepta dreptul la viata.
Eu cred ca nu se poate purta o discutie obiectiva
- atata timp cat datele concrete sant mereu trecute cu vederea :
"Fetita a ajuns la medic la 17 saptamani."
"Pre#351;edintele Colegiului Medicilor din Romania (CMR), medicul Vasile Astarastoae, afirma ca ...o fiinta de peste 20 de saptamani simte durerea, misca! "
- atata timp cat medici de pe acest forum sau medici in devenire practica dezinformarea (exemplul care m-a infuriat cel mai tare : lectia de ginecologie a lui Sheannmp trece cu vederea postul lui Xio care tocmai il precede in care pt a tzspea oara ne evoca nasterea unui copil viu in cazul avortului), vorbesc de aruncatul in galeata al avortonului, samd
Eu cred ca pe cele care acuza criminalele cu atata vehementa, nimic nu le-ar convinge, decat Doamne fereste, sa treca prin asa ceva. Desi s-a sugerat in cateva randuri ca atata timp cat treci prin asa ceva nu ai de unde sa stii. Convingerea lor e de nestramutat, si nu mai e loc de toleranta fata de fetita asta nenorocita, fata de avort in general
quote:
Originally posted by desprecopii
("Infiorator si despre ne-respectul pentru viata
http://www.mediafax.ro/social/gorj-o-femeie-si-a-injunghiat-bebelusul-nou-nascut.html?1688;2734349
LA fel ca un avort.")
Nici nu le da de gandit, ca in mod ciudat, putinele fete care au trecut prin asa ceva si s-au exprimat s-au alaturat criminalelor. Si ma alatur si eu lor : mi-am nascut copilul mort la 29 saptamani, nastere naturala (pt cultura ta generala She, ca ai fost total off topic in verva ta lacrimogena, cum ti s-a atras atentia : este alegerea ta sa-ti tii copilul in brate daca doresti, sa petreci timp cu el (si aici chiar esti consiliat s-o faci, sa-ti iei ramas bun), sau sa nu-l vezi si sa-l duca dar nu arunca nimeni nimic in galeata. Este alegerea ta daca vrei sa te ocupi tu de inmormantare, sau daca se ocupa ei de incinerare si de depusul intr-o groapa cumuna pe care poti s-o vizitezi. Cel putin in Franta.) Si da, sant o criminala odioasa, o mama nedemna, si mai stiu ce epitete am auzit pe aici, mi-am dat acordul sa-mi omoare copilul din burta (si acuma ma ocup de cultura ta generala Xio se practica o injectie), norocul meu in toata tragedia asta a fost ca a murit saracutul singur peste noapte, si nu a mai trebuit s-o fac/s-o faca. Nu doresc nici celui mai mare dusman sa aiba o asemenea decizie de luat - cu atat mai mult in scurt timp : mi s-au dat 2 ore de gandire. Pana atunci aveam si eu convingerea nestramutata ca daca as afla in timpul sarcinii de Sindrom Down, as face avort. Din momentul acela le-am inteles si le-am iubit pe acele mame care nu gandisera ca mine. Si la a 2a doua sarcina, cand am facut amniocenteza datorita analizelor proaste, pana in ultimul moment nu am stiut ce voi face. Si n-am sa stiu niciodata ce as fi facut daca ...
Socati-va, militati in continuare impotriva "crimelor", dar continuati sa o faceti din aceeasi postura ca acuma : la rece in fata ecranului. Va prefer asa, decat schimbate in urma unei tragedii din viata voastra.
Siminaf spune:
Bineinteles ca urmeaza "urari" de "bine". Multumim, enerozitatea vad ca nu are limite.
Nu mai judecati pe altii cind habar nu aveti prin ce au trecut acestia prin viata! Ne cunoastem de undeva? Stiti exact ce am trait pina acum?
avmaria spune:
quote:
Originally posted by blue eyesquote:Cat dispret, Dumnezeule!!! Cum poti fi asa, fara urma de respect pentru acel copil injunghiat sufleteste? E vorba de viol la 10 ani!!! Nici nu vreau sa ma gandesc la acea oroare, si tu, mamica de pisica si medic, poti fi atat de cruda, atat de rea?
Originally posted by Siminaf
Deci in familia fetitei toate femeile/fetele au devenit mame foarte timpuriu. Nimic deosebit, decit probabgil dorinta unora de a iesi in fatza cu orice pret, acum cu ocazia asta chipurile pentru a apara drepturile... nustiucui.
Si nici nu o poti compara cu mama ei. Intre un copil violat si o tanara de 15 ani (mama ei), care ramane gravida cu iubitul ei, e o mare diferenta!
Fara alte comentarii...
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
Ioiii Simininaf, io acuma vad ce-ai scris ! Pentru asta ti-as interzice sa profesezi ca medic dac-as avea o bagheta magica. Ar trebui sa-ti fie rusine, dar vad ca nu ti-e, mai si imparti bile negre in loc sa pleci capul si sa baigui o scuza ceva.
ASTEPT SI EU AVERTISMENT PT ATAC LA PERSOANA
avmaria spune:
quote:
Bineinteles ca urmeaza "urari" de "bine". Multumim, enerozitatea vad ca nu are limite.
daca tu atata ai inteles ...
Happy_in_TO spune:
off.... mai fetelor...nu mai aruncati vorbe asa de grele...
Am si eu o intrebare: noi, DC'ul, comunitatea asta virtuala...putem face ceva pentru aceasta fetita si familia ei?
Putem sa ii aratam ca exista oameni buni in lume? putem sa ii redam macar un pic increderea in oameni?
Ce ziceti?
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by blue eyesquote:Cat dispret, Dumnezeule!!! Cum poti fi asa, fara urma de respect pentru acel copil injunghiat sufleteste? E vorba de viol la 10 ani!!! Nici nu vreau sa ma gandesc la acea oroare, si tu, mamica de pisica si medic, poti fi atat de cruda, atat de rea?
Deci in familia fetitei toate femeile/fetele au devenit mame foarte timpuriu. Nimic deosebit, decit probabgil dorinta unora de a iesi in fatza cu orice pret, acum cu ocazia asta chipurile pentru a apara drepturile... nustiucui.
Si nici nu o poti compara cu mama ei. Intre un copil violat si o tanara de 15 ani (mama ei), care ramane gravida cu iubitul ei, e o mare diferenta!
Fara alte comentarii...
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
Intr-adevar, pentru un comentariu de genul asta B.nica a primit avertisment.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Siminaf spune:
Ma intreb daca oamenii cind ajung sa arunce cu pietre pe DC mai stiu sa citeasca... Cred ca nu.
Revin, ca imi "crapase" DC-ul: dar de rastalmacit cit cuprinde! Iar dat cu pietre si mai si. Si mai spuneati de altii.
Oricum nu mai am timp de forumit, multumesc de gustul extrem de amar lasat, sa nu-mi para rau dupa membrii DC cind ma voi mai gindi ce-or mai face ei pe aici.
Andrada spune:
Simina s-a referit la atitudinea/istoria mamei care cu totii sintem de acord ca a abandonat/neglijat copila iar acum cauta atentia presei netinind cont de expunerea fetitzei.
Avmaria, blueyes cred ca ati inteles gresit, haideti sa revenim la subiect,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
sinzi_ana spune:
quote:
Sinziana, ce scrie in linkul dat de tine sint cazuri din tari dezvoltate. Sint atitea alte tari in care se intimpla asta in mod firesc. Nu sint de acord deloc cu asa ceva, nu mi se pare ceva normal, iar un viol este abominabil, dar crima este ceva cu mult mai ingrozitor, orice ati zice aici.
Nu Simina...sunt cazuri din Peru, Rwanda, Bolivia, Mexic, Ukraina...
Mie imi e greu sa cred ca orice mama de fetita de 10 ani ar fi de acord ca copilul ei sa pastreze sarcina...si sa nasca un bebelus in urma unui viol...
Sa isi vada fetita, copilul de 10 ani trecand prin 9 luni de sarcina, si apoi nastere si maternitate...
Imi e imposibil sa cred asa ceva...
Un parinte iubitor sa ii faca asa ceva copilului lui...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf