i s-a furat viitorul
Raspunsuri - Pagina 35
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
Donia, excelenta si bine documentata aceasta interventie la acest topic.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
dar din pacate fara nici o legatura cu cazul de fata, aici este vorba despre un copil.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Ramona J spune:
Va mai amintiti cum erati la anii fetei asteia? Cum ar fi fost daca ati fi devenit mamici la virsta ei?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Siminaf spune:
Dar cind va uitati in ochisorii copiilor vostri va ginditi cum ar fi fost daca i-ati fi smuls din trupul vostru inainte de a se naste? Nu ar mai fi fost nimic...
Fiecare cu parerea lui, oricum crima tot se va petrece pentru ca, nu-i asa, dreptul la viata e tot una cu dreptul la moarte...
Happy_in_TO spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Dar cind va uitati in ochisorii copiilor vostri va ginditi cum ar fi fost daca i-ati fi smuls din trupul vostru inainte de a se naste? Nu ar mai fi fost nimic...
Fiecare cu parerea lui, oricum crima tot se va petrece pentru ca, nu-i asa, dreptul la viata e tot una cu dreptul la moarte...
Ma uit in ochii fetelor mele fara nici o jena. Ceea ce s-a intimplat cu a treia sarcina care a fost produsul unui viol conjugal nu are nici o legatura cu ele. Nu imi regret decizia deloc.
Psihologic nu puteam face fata la acea sarcina. Nici material, emotional si social.
Vorbesc pentru ca am fost in acea situatie.
Morgano spune:
Cu multa drag si respect am citit de-a lungul anilor pareri ale unor membre vechi, ca Simina, She, Mirela, Elise si le apreciez enorm. Insa de data asta, sunt de cu totul alta parere decat ele.
Am 2 fetite, si cu mana pe inima, dupa ce am citit intreg subiectul, m-am gandit, am tremurat, am discutat cu sotul meu, am plans. Va spun ca nu le-as lasa sa nasca un copil la 11 ani. Sa fie crima acest avort, sa fie cum vreti sa-i ziceti. Dar crima ar fi sa imi las fetele sa treaca printr-o sarcina nedorita 40 de saptamani. Si mai ales dupa trauma unui viol. Pentru ca la 11 ani sunt COPII nu FEMEI pregatite sa fie mame asa cum se prolifereaza aici.
Sa fiu mai directa? Eu tremur cand fetita mea de 2 ani si 8 luni face un kk tare si o vad cum se chinuie, cum sa pot accepta ca peste cativa ani (8) va trebui sa NASCA un copil de 2-3 kg? Nu e o operatie de apendicita, e o CEZARIANA!
Mamici: Va mai amintiti de cele 10 - 15 sapt peste 25? Calduri, inapetenta, disconfort, picioare umflate, contractii braxton-hicks? Si sarcinile atata de dorite au disconfortul lor pe care nu il poate nimeni nega. Doar ca la o sarcina dorita si constientizata de o FEMEIE toate sunt trecatoare si nu le percepi decat ca trecatoare si aducatoare de fericire.
Va mai amintiti, voi cele care ati nascut - mai ales prin cezariana - de durerile de dupa medicamentele de contractare a uterului? De sete, neputinta de a merge la baie in primele ore, de nenorocitele de plosti si de sete, foame, insomnii? De saptamani de lohii, de dureri de sani, de ragade, de plansete de bebelusi si trezit din ora in ora, cand voi erati inca slabite? De responsabilitatea imensa a unei MAME? Ce putere are un copil sa treaca prin stari care o femeile le accepta altfel? Si le constientizeaza?
Asta vreti pentru UN COPIL DE 11 ANI?
Va mai amintiti unele dintre voi de varsta de 11 ani? Clasa a4a sau a5a, primele indragostiri, jocurile acelea ingenue prin curtea scolii? Orele de educatie fizica cand in tricoul alb obligatoriu nu era nimic sau comparatii cu capsunele sau cartofiori? Eu nu le-am uitat. La 11 ani cand vedeam o proaspata mamica sau o gravida eram impresionata, si atat. Nu ma pot gandi la fetita din mine atunci ca la victima unui viol si apoi a unei sarcini nedorite, neconceopute, neintelese. Voi chiar nu ati avut vreodata 11 ani?
Mi-a venit primul ciclu la 11 ani, a tinut 1 zi si apoi a inceput sa-mi vina normal la 13-14 ani. Stiam de menstruatie - teoretic, provin dintr-o familie de medici, dar tot a fost pentru mine un soc emotiv.
La 11 ani m-am speriat si i-am spus mamei: sunt bolanava, am sa mor, imi curge sange.
La 11 ani nu aveam sani, nu aveam hormoni, nu eram nici macar ADOLESCENTA, darmite FEMEIE SI VIITOARE (posibila) MAMA.
Poate sunt egoista, poate sunt ingusta la minte, poate sunt inumana, dar eu personal nu vad absolut nimic in fata decat durerea si marcarea pe viata a acestui COPIL CARE PROBABIL NU INTELEGE CE I SE INTAMPLA , SI NICIODATA NU VA INTELEGE DE CE.
Nu ma pot abtine, o tot duc cu mine de luni bune.
XIO, si da - o sa-mi merit cartonasul rosu [pentru atac la persoana si pentru exprimare si pt tot], esti o rusine pentru domeniul medical si pentru acest forum in care te-ai bagat ca musca in lapte din lipsa de ocupatie si pentru incitare si pentru a-ti dovedi tie insati ceva.... nu stiu ce, pt. ca esti destul de tare incat sa nu mai conteze. Foloseste-ti resursele intelectuale si emotionale mai bine, esti prea tanara si lispita de experienta pentru a fi atat de inversunata in chestiuni despre care habar nu ai. Poti fi studenta la medicina, poti fiiintelgienta, si educata, si spirituala - si esti, insa denoti o atata lipsa de suflet pentru umanitate incat mi se face greata sa te citesc - dar din respect pentru topicurile unde am postat am facut-o.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
blackpanterro spune:
Happy_in_TO, toata stima pt expunerea exemplului propriu si atat de la obiect cu ce se discuta aici.Tu chiar esti cineva care intelege sarcina in urma violului.
Daca tu ca femeie in toata firea ai simtit asa, ma gandesc cum se simte fetita asta?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Morgano spune:
Si strict on topic, acestui copil-mama i S-A FURAT VIITORUL, de catre unchi, de catre medici, de catre toti acei care i-au decis viitorul crud si trist care o asteapta, ca mamica la 11 ani .... indiferent ce se va intampla cu copilul/fatul sau cum vreti sa-i ziceti. Pentru mine acel suflet nevinovat din burtica Florinei va fi intotdeauna - daca se naste sanatos sau bolnav - un copil nedorit si o victima copil a unui copil victima.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
blue eyes spune:
quote:Cat dispret, Dumnezeule!!! Cum poti fi asa, fara urma de respect pentru acel copil injunghiat sufleteste? E vorba de viol la 10 ani!!! Nici nu vreau sa ma gandesc la acea oroare, si tu, mamica de pisica si medic, poti fi atat de cruda, atat de rea?
Originally posted by Siminaf
Deci in familia fetitei toate femeile/fetele au devenit mame foarte timpuriu. Nimic deosebit, decit probabgil dorinta unora de a iesi in fatza cu orice pret, acum cu ocazia asta chipurile pentru a apara drepturile... nustiucui.
Si nici nu o poti compara cu mama ei. Intre un copil violat si o tanara de 15 ani (mama ei), care ramane gravida cu iubitul ei, e o mare diferenta!
Fara alte comentarii...
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
angipangi spune:
va rog sa inchideti acest subiect ,deja aceasta fetita si-a dorit sa fie violataca de daca mama a facut-o de tanara ea de ce nu ar face
mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora