i s-a furat viitorul

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

REspect pentru viata inseamna si respect pentru individ, pentru alegerile pe care le face, idiferent ca esti de acord cu el sau nu.
Iar aceasta familie a facut o alegere, nu i-o respecta nimeni fie ca vorbim despre medici sau despre inversunatii pro-life (pentru ca pro-choice ar insemna pentru alegere, ori lor li se neaga acest drept).
Buni sau rai, nenorociti si amarati, ei vor trebui sa traiasca cu aceste decizii nu noi, nici una dintre noi.

Asa ca oricat de lacrimogene si sforaitoare ar fi discursurile antiavort, pe mine nu ma impresioneaza pentru simplul motiv ca nu cred ca cineva care respecta cu adevarat viata poate nega dreptul oamenilor la alegere si dreptul unui copil de a se intoarce atat cat e posibil la copilarie, fara a fi fortat sa arda etape si sa devina "mama" atat de devreme.
Sau oamenii dintr-un satuc de langa Piatra Neamt nu sunt chiar oameni ca toti ceilalti, nu au drepturi egale cu ale celorlalti oameni si trebuie sa decida altii pentru ei? Ca doar sunt si ei din Romania asta inapoiata in care multe lucruri sunt intelese gresit sau deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by lilanda

quote:
Originally posted by rhoneea

quote:
Originally posted by CristinaT
cata bascalie...

sigura ca fetita de 10 ani l-a provocat si meritat asa ceva?
Probabil ca vorbesti din experienta personala, cand spui ca fetitele de 10 nu se joaca cu jucariile de plus?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Nu-i asa??

Io m-am jucat cu papusile pana la 14 ani

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

rhoneea, nu-i asa ca-i funny tot subiectul asta? Te distrezi de nu mai poti .

"I am a deeply superficial person" - Andy Warhol

Nu Lilanda.Nu ma distrez.Ba chiar deloc.
S-a deschis acest subiect ptr a discuta despre acea fetita,ce soarta va avea...nicidecum ptr a discuta despre experienta mea personala asa cum a specificat Cristina, nicidecum ptr a ne certa...La fiecare postare in parte exista un quote unde intelegerea mesajului original deviaza cu mult.

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Ni s-a vorbit despre viata pe care va trebui sa o duca acea fata - mama la 12 ani - daca nu face avortul ...
Da - intr-o lume plina de prejudecati - din care voi faceti parte cu onoare ... va fi greu.

Fata asta daca va avea copilul va avea atitea pe cap incit f putin conteaza ce mai zice lumea de ea. Si apoi pina acum a fost atit de invizibila si de parasita si de familie si de societate ca ma indoiesc ca decizia ei de a pastra copilul o va face sa aiba parte de mai multa dragoste, de mai multa grija.
Fata ar fi vrut sa avorteze nu din cauza prejudecatilor noastre ci pentru ca probabil vrea sa se intoarca sa-si puna funde in par in fundul curtii cu prietenele si daca ai o burta cit casa si mai apoi un bebe care vrea sa alapteze, vrea sa fie imbracat, hranit si sters la fund e un pic mai greu,

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Liga proavort a castigat
http://www.expres.ro/articole/detalii-articol/809332/Fetita-mama-chemata-sa-avorteze-in-Marea-Britanie/

insa ziaristii au facut o greseala - se vorbeste despre .ro si nu desprecopii.com

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Deci in familia fetitei toate femeile/fetele au devenit mame foarte timpuriu. Nimic deosebit, decit probabgil dorinta unora de a iesi in fatza cu orice pret, acum cu ocazia asta chipurile pentru a apara drepturile... nustiucui.

Si ne mai miram ca omenirea a ajuns ce a ajuns! Citeva subiecte mai incolo exista un link despre earthlings. Vorbe in gol, atita vreme cit noi, ca specie "avansata" ne omorim proprii copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

legal nu sint copii.

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Putine fetite au dat nastere unor copii
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_youngest_birth_mothers#cite_note-21
Asa incat nu putem stii ce se va intampla cu fetita de 10 ani care va trebui sa nasca un copil...nu sunt studii, nu sunt cazuri documentate, nu sunt referinte...doar presupuneri...

Insa ce stim, este ca majoritatea au dat spre adoptie copilasii, ca toate au fost victime ale unor violuri si ca trauma prin care au trecut si trec a fost amplificata de nastere si abandon...

Pe langa efectele psihologice si fizice ale abuzului sexual, un copil trebuie sa treaca si prin efectele psihologice si fizice ale unei sarcini si nasteri....
O femeie adult este pregatita atat fizic cat si psihic pt o sarcina, singurul lucru prin care trebuie sa treaca este trauma abuzului...sarcina, ca consecinta, nu trebuie sa fie neaparat o trauma...

Doina, e interesant linkul pe care l-ai dat...dar nu e relevant...

Nu cred ca putem compara o sarcina intr-un corp de 18 ani + si o sarcina intr-un corpusor de 10 ani...
Nici mentalitatea unei femei de 18 ani + cu cea a unui copil de 10 ani...
Nici ideea de maternitate...

Eu nu vad avortul ca pe o metoda de contraceptie, si sunt pro-life...
Dar intotdeauna exista excepti...nu cred ca trebuie sa urmam cu mainile la ochi si urechi o cauza fara sa tinem seama de particularitati si consecinte...
Este o decizie ingrozitoare si foarte greu de luat...

Eu sunt pro-life...viata copilului de 10 ani!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Sinziana, ce scrie in linkul dat de tine sint cazuri din tari dezvoltate. Sint atitea alte tari in care se intimpla asta in mod firesc. Nu sint de acord deloc cu asa ceva, nu mi se pare ceva normal, iar un viol este abominabil, dar crima este ceva cu mult mai ingrozitor, orice ati zice aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Infiorator si despre ne-respectul pentru viata
http://www.mediafax.ro/social/gorj-o-femeie-si-a-injunghiat-bebelusul-nou-nascut.html?1688;2734349
LA fel ca un avort.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Fata mea cea mare are aproape 9 ani, deci o diferenta de un an de acea fetita care va naste in curind. Este un copil!! Nu are tite, nu are nimic de femeie.

Ma apuca raul de la stomac gindindu-ma la acea fetita, la faptul ca a fost violata, ca trece printr-o sarcina nedorita, ca nu intelege ce se intimpla cu ea. Un copil la acea virsta nu cred ca intelege sarcina. Mi-e rau cind ma gindesc ce as face eu, ca mama, daca as fi pusa in acea situatie... Sincer?... Voi ce ati face?... Doamne fereste, ce situatie grea!

Nu as putea-o duce de mina la avort... offf... dar nici nu as putea-o lasa sa suporte sarcina la acea virsta!...

Stiu ce inseamna o sarcina nedorita, rezultatul unui viol. Am avut doua sarcini inainte si mi le-am dorit enorm. Ei bine, cealalta sarcina nu am simtit-o decit ca pe o otrava in mine, ca pe un pietroi greu, ca pe o tumoare pe care trebuia sa o scot din mine cit mai repede!

Mergi la inceput