i s-a furat viitorul

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Sheannamp

Si voljena, am vazut pe viu, nu din articole din ziare suferinta unei femei cu sarcina oprita in evolutie (deci nici macar numai era vorba de un FAT CARE CRESTE SI SE DEZVOLTA NORMAL) care a trebui sa treaca printr-un travaliu provocat la 25 de saptamani. Nu vrei sa vezi asa ceva vreodata, crede-ma....

Repet, e foarte usor sa vorbesti pentru altii si de lucruri pe care le afli din ziare....

Trauma unei FEMEI...dar trauma unui COPIL????

Hai sa uitam in mod comod de fapt despre ce este vorba aici si sa ne simtim bine aruncind discursuri lacrimogene dar care dau bine la moda de azi.

Uitam ca este vorba despre un copil care a trecut si trece in continure si va indura (multiplicat de acum incolo) traume pe care noi nu le putem intelege.

Noi ne rezumam la biberoane cu ceai si virtutea caciulitei la 25 de grade...dar sintem incapabile de a realiza cu adevarat unde este tragicul situatiei. De fapt nu vrem, pentru ca realitatea e crunta si neiertatoare.

Dar facem ceva discursuri sforaitoare care vor impaca constiinta noastra uitind in secunda doi ca tragedia merge mai departe si se amplifica cu fiecare zi ce trece...dar noi deja vom fii la loc in coltul unde dezbatem manierele la groapa cu nisip.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Of Xio, ce simplu ar fi dc ar garanta cineva numai din consulturi si ecografii ca o sa fie copilul sanatos! Nu s-ar mai face bi-test, quad test, amnio! Din pacate nu e deloc asa!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Uitam ca este vorba despre un copil care a trecut si trece in continure si va indura (multiplicat de acum incolo) traume pe care noi nu le putem intelege.

Noi ne rezumam la biberoane cu ceai si virtutea caciulitei la 25 de grade...dar sintem incapabile de a realiza cu adevarat unde este tragicul situatiei. De fapt nu vrem, pentru ca realitatea e crunta si neiertatoare.

Dar facem ceva discursuri sforaitoare care vor impaca constiinta noastra uitind in secunda doi ca tragedia merge mai departe si se amplifica cu fiecare zi ce trece...dar noi deja vom fii la loc in coltul unde dezbatem manierele la groapa cu nisip.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Chiar asa! Gastelor!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

quote:
Daca as avea o fata, cu siguranta ca nu i-as smulge din pantec copilul doar pentru ca felul cum a aparut pe lumea asta e monstruos.....

Multa sanatate si de-a Domnul sa numai citim asemenea stiri vreodata!

daca ai avea sunt sigura ca nu spune asta....

de fapt nu numai ca nu ai spune, dar ti-ar fi frica sa si gandesti, ti-ar ingheta sangele in vine gandindu-te ca copilasul tau ar putea trece printr-o sarcina cu catelusul de plus in brate.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

quote:

quote:

quote:
Daca as avea o fata, cu siguranta ca nu i-as smulge din pantec copilul doar pentru ca felul cum a aparut pe lumea asta e monstruos.....

de fapt nu numai ca nu ai spune, dar ti-ar fi frica sa si gandesti, ti-ar ingheta sangele in vine gandindu-te ca copilasul tau ar putea trece printr-o sarcina cu catelusul de plus in brate.

Cristina, m-a cutremurat postul tau, dar chiar asa este ...
NU vorbim de o femeie care pierde o sarcina dorita, avansata ca saptamani, vorbim de o fetita de 11 ani violata !!!
Faceti diferenta ??? ??? ???

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

quote:

Si voljena, am vazut pe viu, nu din articole din ziare suferinta unei femei cu sarcina oprita in evolutie (deci nici macar numai era vorba de un FAT CARE CRESTE SI SE DEZVOLTA NORMAL) care a trebui sa treaca printr-un travaliu provocat la 25 de saptamani. Nu vrei sa vezi asa ceva vreodata, crede-ma....

Repet, e foarte usor sa vorbesti pentru altii si de lucruri pe care le afli din ziare....

nu-mi mai vorbi de medicina din epoca de piatra din romania ca nu ma intereseaza, io-s la stadiul state-of-the-art acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:

quote:

quote:

Vai tu mi-e incredibil sa cred....fetita de 10 ani,cu menstruatie,hormonii facandu-si de cap,intrata la o pubertate precoce si ea stand cu catelusul de plus in brate.Nici chiar asa!
Cititi presa si faceti comentarii pe spusele altora.Nu uitati ca e vb de presa.Pana acum nimeni nu a stat de vb personal cu aceasta fetita ptr a trage asemenea concluzii.
In subiectul asta s-au format doua tabere.Pro si contra avort.Nu se va ajunge niciodata la un numitor comun.E pur si simplu inutil sa-ti mai pierzi vremea citind subiectul acesta apoi sa mai raspunzi.Sigur te trezesti citind cu un qoute dat la mesajele tale ca cineva spune rastit si tare ca are dreptate iar tu sa stai in banca ta.

Oricum io in mintea mea bolnava am cu totul alta ipoteza a faptelor petrecute.

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Vai tu mi-e incredibil sa cred....fetita de 10 ani,cu menstruatie,hormonii facandu-si de cap,intrata la o pubertate precoce si ea stand cu catelusul de plus in brate.Nici chiar asa!
Cititi presa si faceti comentarii pe spusele altora.Nu uitati ca e vb de presa.Pana acum nimeni nu a stat de vb personal cu aceasta fetita ptr a trage asemenea concluzii.
In subiectul asta s-au format doua tabere.Pro si contra avort.Nu se va ajunge niciodata la un numitor comun.E pur si simplu inutil sa-ti mai pierzi vremea citind subiectul acesta apoi sa mai raspunzi.Sigur te trezesti citind cu un qoute dat la mesajele tale ca cineva spune rastit si tare ca are dreptate iar tu sa stai in banca ta.

Oricum io in mintea mea bolnava am cu totul alta ipoteza a faptelor petrecute.

cata bascalie...

Nu-i asa ca tu cu mintea ta(tu singura ai scpus cum este) esti sigura ca fetita de 10 ani l-a provocat si meritat asa ceva?
Probabil ca vorbesti din experienta personala, cand spui ca fetitele de 10 nu se joaca cu jucariile de plus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by voljena

quote:

nu-mi mai vorbi de medicina din epoca de piatra din romania ca nu ma intereseaza, io-s la stadiul state-of-the-art acum...

Shea , sa mor daca stiam ca tu il cunosti pe Fred Flinstone

Voljena, doctor fiind Shea ti-a spus cam ce si cum se intampla, adicatelea nu-i floare la ureche.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

quote:
Originally posted by XIO

Shea , sa mor daca stiam ca tu il cunosti pe Fred Flinstone

Voljena, doctor fiind Shea ti-a spus cam ce si cum se intampla, adicatelea nu-i floare la ureche.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

fred ala are macar umor... daca la medicina nu se pricepe...

nasterea e floare la ureche asa-i? intrebati si familia Andreei C...

io am nascut la 29 de ani (sarcina dorita si planificata) si recunosc ca mi-a fost oaresce teama de complicatii ce se pot ivi... dar la 11 ani... ce enormitate vreti voi sa-i dati copilului asta sa care...

Mergi la inceput