i s-a furat viitorul
Raspunsuri - Pagina 27
blackpanterro spune:
Sheannamp,de ce ii tot dai cu avortul unei femei cand aceasta a dorit copilul din tot sufletul?
Aici e vorba de o fetita VIOLATA de UNCHIUL ei!! NU e o pipita care s-a hotarat ca o sarcina i-ar sifona imaginea si viata sociala si se hoteraste sa avorteze.Ce naiba e asa de greu de inteles??Cum naiba sa fi atatsat si sa doresti o sarcina rezultata din VIOL si INCEST!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
XIO spune:
Pantera, eu voi trai hepali evar after si daca i se face avort , si daca nu i se face , nu cred ca cineva ramane marcat pe viata de acest caz.
Eu imi spun parerea si atat.
La fel de bine dorm noaptea si aceeasi pofta de mancare o am pt. ca sunt discutii pur teoretice , cel putin din punctul meu de vedere.
Teoretice si fara nici un deznodamant, decat impunsaturile celebre de pe aici.
Eu am sesiune , altii au copii si soti , acusi nu mai scrie nimeni daca ne facem vant unul altuia la "cratita"
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
miereamara spune:
Xio, nu ai de unde sa stii ca va fi sanatos! I s-a facut amniocenteza fetei? De unde stiti voi ca acel copil nu va avea probleme de ordin genetic?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Sheannampquote:
Originally posted by voljena
o invit si pe Sheannamp sa citeasca...
medicina moderna romaneasca
Multumesc de invitatie! Permite-mi sa dau acest link foarte util si mamicilor care au trecut prin experienta unui avort la 21 de saptamani sau a unei nasteri premature la 25 de saptamani.
Sigur li se vor deschide ochii.
In alta ordine de idei, sa dam search pe google nu tine loc de educatie.....
da link-ul cui vrei tu, dar ce treba au aceste femei () cu probleme fetitei???
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by XIO
Pantera, eu voi trai hepali evar after si daca i se face avort , si daca nu i se face , nu cred ca cineva ramane marcat pe viata de acest caz.
La fel de bine dorm noaptea si aceeasi pofta de mancare o am pt. ca sunt discutii pur teoretice , cel putin din punctul meu de vedere.
Eu am sesiune , altii au copii si soti , acusi nu mai scrie nimeni daca ne facem vant unul altuia la "cratita"
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
Exact!! Te doare in cot pt ca nu e viata ta! De aceea poti veni linistita aici si sa debitezi orice pt ca nu este vorba de viata si destinul tau...
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Sheannamp spune:
Luna, riscul sa ramana fara uter dupa o mica cezariana facuta in luna mare este mai mare decat daca duce sarcina pana la termen.
Repet, daca ar trebui intrerupta sarcina, cea mai buna solutie ar fi de provocare a unui travaliu, care decurge exact ca o nastere obisnuita, in consecinta nu se poate face cu anestezie generala, iar mama trebuie sa fie treaza, si etapele sunt similare.
Ce sa va spun, povestirile celor care au trecut prin asa ceva sunt de neimaginat......
Offf, acum imi pare rau ca am intrat in acest topic. Nu era necesar sa rascolesc poate suferinta unor femei care au trecut prin asa ceva.....
Asa ca, inchei concluzionand:
Acest fat are dreptul la viata.....
Aceasta fata trebuie protejata de ordalia unui avort....
Cei care sunt responsabili pentru viol, direct sau indirect trebuie sa plateasca.....
Daca as avea o fata, cu siguranta ca nu i-as smulge din pantec copilul doar pentru ca felul cum a aparut pe lumea asta e monstruos.....
Multa sanatate si de-a Domnul sa numai citim asemenea stiri vreodata!
XIO spune:
quote:
Originally posted by blackpanterroquote:
Originally posted by XIO
Exact!! Te doare in cot pt ca nu e viata ta! De aceea poti veni linistita aici si sa debitezi orice pt ca nu este vorba de viata si destinul tau...
La fel cum tu poti debita orice pt. ca nu tu omori un suflet nevinovat si pt. ca ...o da , nu e copilul tau cel care ar trebui sa fie omorat.
Mierea , s-au facut eco si alte consulturi , nu stiu daca amniocenteze, din moment ce copilul e sanatos , or fi facut.
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Sheannamp
Si voljena, am vazut pe viu, nu din articole din ziare suferinta unei femei cu sarcina oprita in evolutie (deci nici macar numai era vorba de un FAT CARE CRESTE SI SE DEZVOLTA NORMAL) care a trebui sa treaca printr-un travaliu provocat la 25 de saptamani. Nu vrei sa vezi asa ceva vreodata, crede-ma....
Repet, e foarte usor sa vorbesti pentru altii si de lucruri pe care le afli din ziare....
dar suferinta unui copil cu copil ai vazut-o??
eu nu am avut decat o colega de 15 ani cu copil... nu de 10. Viata ei e si acum varza... dar macar acum erau alte vremuri...
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Sheannamp
Daca as avea o fata, cu siguranta ca nu i-as smulge din pantec copilul doar pentru ca felul cum a aparut pe lumea asta e monstruos.....
Multa sanatate si de-a Domnul sa numai citim asemenea stiri vreodata!
daca ai avea sunt sigura ca nu spune asta....
blackpanterro spune:
Xio, daca as avea sarcina in urma unui viol as avorta la oricare ar fi numarul de saptamani.Spre norocul meu insa, am experienta si as sti ca sunt insarcinata inca de devreme....fatuca asta poate nici nu stia.Intelegi diferenta? Femeie vs fetita de 10 ani????