Parcare in fata intrarii in bloc
Ma confrunt de multa vreme cu o problema la care nu stiu cum as putea sa ii gasesc/aplic o solutie: in fata blocului in care stau, exact in fata intrarii in bloc, parcheaza in fiecare zi o masina chiar pana in dreptul scarilor, cei care intra/ies din bloc fiind nevoiti sa o ocoleasca, insa daca ar fi cazul sa se intre cu ceva mobila sau obiecte mai mari sau o ambulanta, etc., accesul ar fi aproape imposibil.
Persoana care parcheaza vine in vizita, in general in timpul zilei, pana in ora 18, cand sunt destule alte locuri libere in zona, insa se incapataneaza sa parcheze fix in dreptul intrarii; discutia cu administratorul blocului nu a folosit la nimic , omul stie ca deranjeaza, dar nu-l intereseaza.
Ce e de facut intr-un astfel de caz?
Multumesc!
24+
Haiduc iubit
Raspunsuri
ralcat spune:
Chemat politia comunitara a sectorului in care stai. Este obligatia lor sa elibereze trotuarul si sa permita intrarea in bloc. Si tot ei dau si amenda. Si poti chema si o televiziune daca vrei sa te distrezi un pic.
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei
MihaelaV spune:
Si la prietenul meu la bloc este la fel. Aseara cand sa iesim din scara blocului erau 3 masini parcate fix in scara, pur si simplu nu puteam trece de ele nici macar ocolindu-le. A trebuit sa ne ne bagam prin gradinita amenajata cu flori.
Un vecin a chemat mai demult politia, dar nu a avut nici un rost pt ca si politistii stateau si se uitau la masina ca nu o puteau muta.
Mai patesc asa si la mine acasa. Am ajus sa fiu mereu cu ochii pe geam ca sa nu imi blocheze vreunul iesirea din curte. Sunt multe firme in zona si trebuie sa ies pur si strada si sa ma tiganesc cu ei ca sa nu parcheze in dreptul portilor mele. Unii zic ca stau 5 min si pana la urma stau o zi intreaga.
Nu stiu ce se va intampla in viitor cu locurile de parcare pentru ca bunul simt nu functioneaza.
Lorenza spune:
Da,politia comunitara se ocupa sau politia de sector.Faci plangere scrisa si ei sunt obligati s-o rezolve.Si mai bine e sa iei semnatura de la mai multi locatari sa fii mai credibila,adica sa nu existe dubii ca esti vreo persoana recalcitranta careia ii place sa se tina de reclamatii!
Edit:puteti adauga ca dac-ar fi nevoie de a transporta un pacient cu targa pana la ambulanta,ar fi o mare problema!
anya spune:
Daca nu functioneaza bunul simt, incercati alta varianta. Montati vre-o 2 stalpisori si nu va mai putea parca. Lasati totusi loc sa se poata iesi cu caruciorul sau .
monabella spune:
In Romania nu exista firme care sa tracteze masini parcate ilegal si sa le duca in anumite loturi de unde pot fi recuperate numai DUPA plata unei amenzi?
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by monabella
In Romania nu exista firme care sa tracteze masini parcate ilegal si sa le duca in anumite loturi de unde pot fi recuperate numai DUPA plata unei amenzi?
Exact la asta m-am gandit si eu.Si nici nu cred ca ar fi prea scump, inchirieza primaria un teren inafara orasului imprejmuit cu gard, la intrare un nene care sa le aibe in paza si cateva truck-uri pt ridicarea masinilor.Dupa ce platesti amenda la politie mergi inafara orasului si iti iei masina.Dupa ce se intampla o data sunt sigura ca nu se va mai intampla.
Pe aici noua ne e mereu teama sa nu ne ridice careva masina ca e scumpa ca naiba amenda plus bataia de cap.De aceea parcam numai in locurile marcate si platim mereu tichetul de parcare.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
jenn spune:
Se pare ca persoana respectiva e nesimtirea intruchipata!Sugestia mea nu o pot scrie ca e incitare la distrugere de bunuri!Dar cred ca ar functiona sigur!
rolo spune:
Ai nevoie de putin prenadez sau 1 tub de superglue si o coala A4 pe care sa ii scrii ca acela nu e un loc de parcare. Lipesti frumos coala pe parbriz pe partea cu volanul si iti garantez ca data viitoare nu va mai parca acolo.
Edit: prin unele locuri asta e o metoda aplicata de politie pentru a lipi amenzile pentru parcare ilegala
Nerantula spune:
Multumesc mult tuturor pentru sugestii ... marturisesc ca cele mai multe dintre ele imi trec si mie prin minte de cate ori vad nenorocita de masina acolo, insa nu as recurge la solutii 'nedelicate', e o comunitate mica acolo care indura multe, numai scandal sa nu fie .. asa ca individul e ignorat de ceilalti, numai pe mine ma scoate din minti nesimtirea lui ..
Cel mai probabil voi suna la Politia Comunitara, desi nu prea am incredere in vointa si puterea lor de convingere
24+
Haiduc iubit