Parcare in fata intrarii in bloc
Raspunsuri - Pagina 2
Stanescu spune:
Lasa-i un mesaj pe un bilet pe parbriz.
Sa nu uit...biletul sa fie fixat cu un cui.
Io am incercat asta si, nu stiu de ce, a functionat
trischa spune:
,,cum sä infigi un cui in parbriz??,,päi, mä gändesc cä ar fi cam nasol cu ciocanul.cu o bormasinä cred cä e mai usor.sunt bormasine cu acumulatori.asta ca sä nu-ti pui problemä cä nu ai curent.
Natasa spune:
Cuie in parbriz nu o sa bagi, dar un bilet pe care sa scrii ca data viitoare isi gaseste rotile taiate pe care il lipesti cu aracet (se curata, dar e de munca), ajuta la convingerea nesimtitilor. Noi cu bilete de genul asta (pina acum fara aracet) scapam de alarmele care urla cu orele fara sa fie oprite de proprietari. Sa vezi cum amutesc dupa asta, o minune, nu alta!
liliana29s spune:
La noi la bloc nu se poate parca in fata scarii dar aveam un vecin, tanar si plin de viata, cu masina nou cumparata care in serile calduroase de vara asculta manele la volum maxim in fata blocului cu baietii de baieti.
Si se mira saracul, ca el e baiat bun si iubit de vecini si in 3 zile si-a gasit cauciucurile taiate si nu pricepea ce are lumea cu el. La intrebat pe tata care era sef de scara la vremea aia si dupa ce a primit explicatia nu am mai auzit never manele din masina.
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dani!!!
Rozi spune:
quote:
Originally posted by liliana29s
La noi la bloc nu se poate parca in fata scarii dar aveam un vecin, tanar si plin de viata, cu masina nou cumparata care in serile calduroase de vara asculta manele la volum maxim in fata blocului cu baietii de baieti.
Si se mira saracul, ca el e baiat bun si iubit de vecini si in 3 zile si-a gasit cauciucurile taiate si nu pricepea ce are lumea cu el. La intrebat pe tata care era sef de scara la vremea aia si dupa ce a primit explicatia nu am mai auzit never manele din masina.
Bine ca a mers! La mine e chiar mai rau, si-au scos si scaune pliante! Stau, vorbesc tare, rad in hohote, SPARG SEMINTE de dimineata gasesti covor de coji de seminte si chistoace de tigari... Eu stau la et 3, se intelege inclusiv ce vorbesc. Cu vorba buna n-a mers ("de-aia arunc pe jos, ca platim femeie de serviciu, sa mature!", "daca nu-ti convine, muta-te!" etc). Intr-o noapte, pe la 12, am sunat la politie. Nu mi-am inchipuit, dar se pare ca au pile si la politie, astfel incat, cand a venit masina de politie, era liniste in fata blocului... As fi zis ca e coincidenta, dar intr-o alta seara, la alta observatie (copilul nu putea adormi), ne-au zis ca stiu ei cine cheama politia...
A, si uitam: stam la 10 min de mers pe jos de Mall Vitan... credeam ca se numeste "zona civilizata"...
Daca aveti rabdare, cititi Ghidul Nesimtitului, ii vom putea intelege mai bine (de parca ne-ar folosi la ceva!)
Gia spune:
Rozi am crezut ca stai in bloc cu mine cand ai zis ca dispar imediat ce suni la 112... dar vad ca din pacate nu sunt singura