Familia regala - un model al vietii de familie
Raspunsuri - Pagina 4
Sneeuwklokje spune:
ai dreptate cu Maxima. Ce-i drept nu mai eram pe acolo... Hmmm Repin si un Stradivarius 'Ruby' ... Protestez . Tot nu-i drept, chiar daca e Royal Concertgebouw si era printul mostenitor si viitorul sef de stat.
Sut convinsa de atasamentul multora fata de regalitate. Din poza ta se citeste admiratia sincera fata de el. Io nu-s numai Gica Contra ... chestia cu proletariatul nu-ti apartine.
quote:
Originally posted by MissParker
Inca domneste peste tot invidia aia proletara care-mi intoarce stomacul pe dos...
tu erai numa cu toaletele , dar si ...chiar suntem toti de cei de opinii diferite "mici la suflet"... adica eu chiar consider ca regalitatea se-njoseste facand pe despotii precum gigeii NATO de-i rade o planeta-ntreaga cat sunt de penibil de prosti si periculosi sunt.
Si ca - este normal - sa iesim din micime si sa respectam familia regala ca facand parte din istoria acestei tari? Nu cred ca invitatii au mazgalit peretii Ateneului sau au facut pipi pe langa colac la budele Ateneului.
Si putem fi de acord ca avem opinii diferite si fi totusi politicosi. Nu suntem mai rai sau mai buni din cauza asta
DidiAlex spune:
Cred ca orice mare opera din lume, sau teatru sau muzeu gazduieste astfel de coktailuri..... Este ceva absolut firesc...
-----------------
In fine....cred ca subiectul merita mutat la Barfe si cancan-uri
andora spune:
Exact, eu stiu ca au existat astfel de manifestari si la Metropolitan, si nu era vorba doar de un paharel ciocnit... si nici de familii regale
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
rotty spune:
Imi pare rau ca v-am suparat. Dar Casa Regala a Romaniei (actuala) a beneficiat si beneficiaza de stipendii importante din partea statului roman. Si se pare ca nu au cheltuielile dimensionate cum au alte case regale. Pincipele Radu a primit sume exorbitante pentru ...nimic, in calitate de reprezentant al guvernului. Casa Regala a beneficiat de sume mari pentru calatorii in strainate pentru a pleda pentru integrarea Romaniei in NATO si UE. Casa Regala beneficiaza de sume pentru intretinere etc.
O sa spuneti ca sunt altii care au furat mult mai mult. Perfect de acord cu voi. Dar de ce unii in plus?
Mai sunt si alte aspecte care pe mine personal ma deranjeaza (sunt politolog de profesie) si care tin de modul in care reprezentantii Casei Regale ataca atributele suveranitatii statului (gen titulatura, acordare de decoratii etc.).
Ar mai fi multe de spus, dar prefer sa ma retrag. Oricum eu nu prea vorbereata de felul meu asa ca imi pare rau ca am intervenit.
Ca nota de final, nu cred ca exista vreun copil in Romania care sa doreasca sa fie care Regele Mihai sau Principesa Margareta.
desprecopii spune:
rotty: tu spui
Ca nota de final, nu cred ca exista vreun copil in Romania care sa doreasca sa fie care Regele Mihai sau Principesa Margareta.
In acest caz - e numai vina sistemului de educatie romanesc. E vina profesorilor, a parintilor, a politologilor.
E vina faptului ca societatea romana se confrunta cu o lipsa totala de valori morale - de exemplu - la aproape 20 de ani de la revolutie 0 nimeni nu stie ce s-a intamplat- cine e vinovat pentru cei care au murit inutil. Politicienii romani - in fuga dupa ciolan = nu au avut nici cel mai mic interes sa re-discute la nivel national - ce s-a intamplat la fortarea regelui de a abdica - de ce a abidicat, etc. Nu s-au gandit ca societatea romanesca are nevoie de un proces moral = au lasat insa in randul poporului - aceleasi seminte de indoiala si dezinformare. De ce? Pentru ca le convine. Sunt o masa mult mai usor de manevrat in felul asta. Un fel de lasa domnle' - acu sa furam noi - lasa-ne cu regele...MAi tineti minte ce a spus constantinescu inainte de a fi ales? Ca va restaura monarhia... Dupa ce a fost ales - s-a facut ca uita. Si individul si alti politruci penibili - s-au si infiintat la serbarea regelui de acum cateva zile.
E de vina societatea romaneasca pentru faptul infam ca o majoritate de copii isi doresc sa ajunga Adi Minune ... sunt de vina parintii pentru aceste oribilitati. Si nu regele Mihai sau Margareta pentru aceasta alegere.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
kid2003 spune:
Sabina, eu lucrez la o firma care organizeaza diverse evenimente pentru promovarea produselor sale. Eu ma ocup de organizarea evenimentelor. Si iti spun ca Ateneul se poate inchiria pentru un eveniment privat. Am si buget, am si tot. Nu este vina familiei Regale ca astea sunt regulile.
Am fost acolo la un eveniment privat Mercedes Benz, tot un concert urmat de un cocktail in foaier (apropo, te lasa sa vii cu firma ta de catering, deci nu pot spune ca fac prea multi bani, e chiar mai scump sa organizezi ceva in Le Diplomate de la Hilton decat acolo).
Mie asta mi se pare un pic jenant...sa vina Mercedes Benz sa inchirieze Ateneul sau noi, ca firma privata (nu am facut pana la urma evenimentul acolo, l-am facut la Hilton).
Nu mi se pare jenant sa vina 14 capete incoronate, la nunta de diamant a Regelui Romaniei (Sub Casa Regala s-a construit totusi Ateneul) ... Mi se pare plin de bun gust si un simbol pentru Romania. Concertul a durat o ora si pe mine m-a impresionat profund legatura dintre Rege si Regina Romaniei, familia lor...meritau sa serbeze intr-un cadru asa de elegant. Nu e nimic rusinos.
Mai rusinos este sa vad niste infumurati de la agentiile de publicitate vorbind cu voce tare in timpul unui concert, la Ateneu, organizat de o firma privata si apoi sa ciocneasca sampanie si sa se minuneze de arhitectura Ateneului in foaier...
bb2
Natasa spune:
Rotty, s-ar putea sa ai dreptate ca niciun copil din Romania nu-si doreste sa fie ca regele Mihai, dar asta e dramatic, e o pierdere a valorilor. Ca cine vor sa fie copiii pe care-i cunosti tu? EU stiu copii de 10-12 ani care-l imita pe Becali si vor sa fie ca el. CUm naiba intr-o tara in care cind deschizi televizorul vezi toate vitele incaltate, copiii sa-si doreasca sa fie ca regele Mihai? E oribil ce se intimpla, iar noi, in loc sa ne bucuram ca mai vedem si altceva decit toti grobienii care ne rid in nas (dar ragaie mici si ca atare sint populari), ne indignam ca este sarbatorit cu fast cuplul regal.
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by rotty
Imi pare rau ca v-am suparat. Dar Casa Regala a Romaniei (actuala) a beneficiat si beneficiaza de stipendii importante din partea statului roman. Si se pare ca nu au cheltuielile dimensionate cum au alte case regale. Pincipele Radu a primit sume exorbitante pentru ...nimic, in calitate de reprezentant al guvernului. Casa Regala a beneficiat de sume mari pentru calatorii in strainate pentru a pleda pentru integrarea Romaniei in NATO si UE. Casa Regala beneficiaza de sume pentru intretinere etc.
O sa spuneti ca sunt altii care au furat mult mai mult. Perfect de acord cu voi. Dar de ce unii in plus?
Dai de inteles ca familia regala fura bani de la bugetul statului, ceea ce e o afirmatie complet jenanta.
Din cate stiu suma de la bugetul de stat, ce revine familiei regale, este publicata in Monitorul Oficial. Bugetul casei regale este unul public, deci se prezinta o situatie clara pe ce se cheltuie banii.
Si da, mi se pare firesc ca activitatea casei regale sa fie finantata din bugetul public. Dincolo de serviciile aduse Romaniei de catre casa regala, e dreptul nostru sa ne aparam istoria si simbolurile si sa ne pretuim valorile, de care depinde imaginea noastra in lume.
1 leu cheltuit de casa regala este infinit mai valoros decat sutele de mii care curg in buzunarele miticilor si securistilor care ne conduc!!!
Sabina spune:
de fapt eu de asta sunt suparata, ca de multa vreme Ateneul a devenit Crasma de lux:(((
este singura institutie facuta din bani publici. si uite ca....
am deja info din interior:)
se pare ca din fericire iliescu a fost complet ignorat. dar ca au fost f multi securisti pe metru patrat la concert
de ce l-or fi invitat pe iliescu nu pricep. bleach.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
desprecopii spune:
Sabina, un cocktail nu e acelasi lucru cu o ciorba de burta, ceafa de porc la gratar si baclava cu frisca.
La orice teatru de lux se poate servi pe coloar un cocktail - asta inseamna si niste aperitive fine, platouri, etc.
Nu cred ca a servi cocktailuri inviratilor de la Ateneu inseamna ca asta il transforma in crasma.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/