Familia regala - un model al vietii de familie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Concertul a fost de 50 de minute.....De la 18.30, la 19.20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Si totusi care-i problema ca la Ateneu Casa Regala a organizat un concert? Nu l-au inchiriat pentru nunta, pentru petrecere, ci pentru un concert!!!!

Cand se cheama un muzician din strainatate, cu ce e mai diferit evenimentul? Sau cand presedentia organizeaza festivalul Enescu....

are acces si publicul :)
sau macar e un concert zdravan, cum a fost cand a fost summit-ul, numai pt partipanti, dar macar s-a cantat .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, stii ce s-a cantat la concertul dedicat regelui?

Mergi la inceput

uite, o sa ma interesez ce s-a cantat si cat a tinut:D

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Astazi, la ora 18.30, la Ateneul Roman, va avea loc un concert extraordinar. Orchestra nationala a Filarmonicii "George Enescu" va interpreta, in prezenta Familiei Regale si a invitatilor sai, lucrari ale compozitorilor George Enescu, Franz Liszt, Edvard Grieg si Giuseppe Verdi.Concertul va fi urmat de un cocktail in foaierul Ateneului. Accesul reprezentantilor mass-media la acest eveniment se va face pe baza legitimatiilor de presa si va fi permis numai in foaierul Ateneului, atat inaintea inceperii concertului, cat si la cocktail-ul care va avea loc incepand cu ora 19.20.

Sursa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Mie mi se pare normal ca Familia Regala a Romaniei (actuala, caci chiar daca Romania numai este monarhie asta nu inseamna ca si-a pierdut Casa Regala, din fericire) sa beneficieze de un tratament special din partea statului roman si a cetatenilor lor.
Si nu mi se pare nelalocul lui ca au putut merge la un concert privat la Ateneu.
Familia Regala are aceleasi semnificatii pe care le are un obiect vechi de o valoare inestimabila si asa cum respectam acele obiecte si le admiram tot asa ar trebui sa privim si sa ne comportam si fata de Casa Regala de Romania si membrii ei.

M-a impresionat gestul Regelui de a permite ca Pelesul sa ramana muzeu si mi-au dat lacrimile cand l-am vazut trecand prin poarta destinata suveranilor. In sfarsit, incepem sa reparam ceva din nedreptatile si erorile trecutului.
E normal sa pastreze Pelisorul, si fiecare dintre noi am fi facut la fel daca ni s-ar fi oferit posibilitatea de a reintra in drepturile de posesiune a locului in care ne-am nascut.

Si sa fie clar, nu il putem trata pe Rege si familia Sa ca pe niste oameni obisnuiti. Pentru ca nu sunt si fac totul ca sa merite titlul pe care il au.
De 50 de ani ne straduim sa scapam de mentalitatea asta: "daca eu nu pot sa ma ridic la inaltimea ta, lasa ca te cobor pe tine la nivelul meu!". Probabil ca va mai dura inca 50 pana cand o sa reusim sa ne descoperim cat de daunatoare este pentru natia romana.

Mirela, emotionanta poza si justificabil comentariu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

E putin penibil sa folosesti asa niste lucruri. E o arta sa nu faci tot ceea ce-ti poti permite sa faci.
Teoretic o persoana educata pentru a conduce, exact asta trebuie sa stie. Ca din cate se pot face, nu toate se si fac.

Idignarea populara... bleah... daca vreun candidat in US ar inchiria Metropolitan-ul sa-si sarbatoreasca victoria, nunta, etc... i-ar explica toata intelectualittea ca a gresit destinatia. Si nici pentru ca "ar face pipi pe langa colac la buda" sau din "invidie proletara".
Asta cu presedintii... cu regii vand in vedere cum aratau toaletele la Versailles si Luvru... eu m-as asigura sa nu fie accidente

Io nu pot totusi pricepe de ce daca n-am aceeasi opinie is neaparat "proletara" sau suspectez pe altii de problema de igiena ale maselor.
Io sange proletar chiar n-am , desi nu vad unde ar fi rusinea. Mey fetelor nu va-naltati voi coborandu-i pe altii... puteti urca linistit mai sus decat criticii vostri lasandu-i si pe ei unde le e fiecaruia locul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

snee - zau ca nu tragem concluzii despre nimeni la acest topic. Eu chiar am 100% sange proletar si asta nu ma inpiedica sa il respect pe regele Romaniei. Comparatii cu ce spun americanii si ce ar face este mai putin relevant. Americanii nu au istorie- deci asa cum spunea asa de frumos Andrei Codrescu - nu au sentimentalism.

Daca e sa vorbim despre simboluri istorice, as vrea sa ne putem compara cu Danemarca, Olanda, UK, Suedia, etc. Eu sunt sentimentala - iubesc Europa. Apropo - la nunta lui Willem Alexander si Maxima - au inchiriat ConcertGebow-ul pentru un concert in cinstea lor - pur si simplu pentru ca era un moment privat si nu merita amestecul cu alti necunoscuti.
In fine, nu asta are importanta. Discutam despre Familia Regala a Romaniei si fiecare are dreptul sa aiba o opinie. Parerea mea este ca merita sa ii respectam. Daca tu crezi ca nu, e ok. I can live with that.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Eu nu pot spune decat ca ii respect mult ca oameni si ca mod de viata si ca nu vad de ce m-ar deranja ideea acelui concert la Ateneu, fie si doar pentru calitatea invitatilor. Le doresc ani frumosi impreuna

Am gasit o "cronicuta" a celor intamplate acolo www.newsin.ro/nunta-regala-diamant-regele.php?cid=view&nid=3692f182-f5be-415c-bc6f-ca65f6458837&hid=media" target="_blank">aici (nu stiu insa daca linkul nu reprezinta reclama)

Mergi la inceput

pai si eu ii respect si chiar ii simpatizez f mult si mi-a placut la nebunie buchetul reginei :), dar nu stiu, pt mine Ateneul are o anume semnificatie si mi si pare cam aiurea coktail in foaier etc.

Mergi la inceput