Klubul ardelenilor-part 2

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

pai spuneti asa fetelor.eu sint maritata cu un moldovean si cind i-am facut galuste cu prune mi-a zis ca asa ceva de bun n-a mai mincat de cind e!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Io am fost in we la BV, si am mancat clatite cu urda si marar, buuuuuuuuuuuuunnnnn,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Servus tuturor. Mi-ati facut o pofta nebuna de galuste cu pruna. No ca fac si versuri.
Otilia - Sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

No m-am intors si io pe la voi, ca de cateva saptamani is acasa pe motive de copil pre grabit sa vina pe lume (mai are de stat cel putin doua luni jumate). Da' i-o venit dr de hac si mi-o dat medicamente sa iau. Atata m-ati innebunit cu galustele cu prune ca musai sa dati reteta, io n-am facut in viata mea, dar pre infulecati voi cu pofta si io nu. Asa ca ia veniti voi cu chestia pe forum, altfel nici sa nu mai apareti!

Laura (sibianca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Buna tuturor,
Vreau sa ma alatur si eu acestui club
Dana din Cluj-Napoca

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Ia te uita la ei!!!Pleaca omu' o luna in vacanta in Romania si cind se intoarce ,ce gaseste? Clubul ardelenilor!! Pai si eu îs ardeleanca ,nascuta si crescuta la Brasov!!!Poate ma pune cineva pe lista si pe mine.
Pupici,Corina

Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Laura, stai cumintica in patuc sa se faca bb mare.
Uite-aicea:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12946
Cine are alta reteta, e binevenit sa completeze.

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Multam de reteta Parpalak, acu' acu' ce=l trimit pe tati sa caute prune bistritene la market (aici la alea le spune "prunes" si la renglote "plums"). Mi s-a facut o pofta de numa' ca tot n-am avut pofte de cand is gravida.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Shi io tzin kura, iar and again, shi voi mancatzi gomboti..... Zi, Laura, cum or fo'?

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Victoria, no fo' inca, asa numa' pe sambata, ca am restrictie la circulatie inafara casei pe motive de sarcina. Da' fac o portie pe we si va spun luni daca o avut succes au ba. Daca nu dau cu ele dupa omu meu. Da' sa va mai spun una tare, imi zice (sotu) da' gomboti cu branza nu stii sa faci. No' stau io si ma gandesc ce drac de gomboti or fii aia, si pe urma imi dau cu socoteala ca vorbea de papanasi.

Mergi la inceput