Klubul ardelenilor-part 2
Raspunsuri - Pagina 6
Dana P spune:
Vitorio nu mama ca manc doar amu sangura ca nu mai poci de pofta si manc si cu tine can zici, catzi spusai ca io nu ma prea omor cu munca si io poci sa lipsesc, numa sa zici cand.
tinaw spune:
Si eu as vrea las gombotziada dar ma duc la bebe la Miercurea Ciuc. Mi-e un dorrrrrrrr de el, asa ca nu pot sa renuntz sa il vad oricit mi-ar fi de pofta de gombotzuri.
Tina si bebe Robert (plecat la bunici la MCiuc)
iris spune:
eu am aminat gombotziada pe miine sau pe simbata, asa ca ma gindesc la voi...noroc mare pe mine ca numa asta mica baga la gomboatze, sosu' regatean si fii-sa a mare sint domnosi si cica nu le plac, huooooo, dar totusi e mai bine; lu asta mare ii fac totusi putzurusi "cu fara prune"....
pohta buna!
descintec spune:
quote:
Originally posted by iris
eu am aminat gombotziada pe miine sau pe simbata, asa ca ma gindesc la voi...noroc mare pe mine ca numa asta mica baga la gomboatze, sosu' regatean si fii-sa a mare sint domnosi si cica nu le plac, huooooo, dar totusi e mai bine; lu asta mare ii fac totusi putzurusi "fara prune"....
pohta buna!
iris
hay, ma...aia fara prune sint putzisoare
D.
stuzzicadenti spune:
Servus!!! Mi-s si eu p-aici ardeleanca din Alba-Iulia si vreau si eu pe lista ca tare sunt mandra chiar daca este pt. prima oara cand scriu pe forum. Va pup!!!
silviuta spune:
Servus la toata lumea,
Eu sunt nascuta in Turda,crescuta in Petrosani,si stabilita in Deva.Mai e cineva din Deva?
Victoria spune:
Vreau si putzisoareeeeeeeeeeeeeee(io taman aku inghit cu scarba maxima branza de veci cu rosii, sa slabesc, si voi vorbitzi de gombotzi si putze.... huoooo!)
V.
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by tinaw
Si eu as vrea las gombotziada dar ma duc la bebe la Miercurea Ciuc. Mi-e un dorrrrrrrr de el, asa ca nu pot sa renuntz sa il vad oricit mi-ar fi de pofta de gombotzuri.
Tina si bebe Robert (plecat la bunici la MCiuc)
Tina, pana la urma, poate reusim sa facem o gombotziada la Ciuc. Ai numarul meu de tel., suna-ma, sa vedem cum putem sa ne intalnim. Dar vin cu gasca de fetite dupa mine, sa stii ! Si o mai aduc si pe Adriana si al ei baiat.
Nina & Nina-Cristina (1 an si 7 luni)
iulia grosman spune:
sa ma bagati si pe mine pe lista ca mi-s brasoveanca si-s mindra de asta.dar spuneti-mi si mie ce sint gombozii ca m-ati inebunit!!!!!!!!
iris spune:
bun venit iulia, brasoveanco!
pai gomboatzele sint galustile cu prune, asa le zic ardelenii astia mai de la centru-nord- vest; la brasov la noi unde se vorbeste cea mai pura romineasca nu s-a prea auzit de gombotzi, eu stiu de la o prietena din baia mare, stai linistita!
oricum pofta buna pt miine!
eu ma gindeam ca daca am facut sarmale in cinstea lu' 23 august sa fac si gomboatzele alea minune!