Klubul ardelenilor-part 2
Raspunsuri - Pagina 5
iris spune:
quote:
Originally posted by alycia
No ce mai faceti dragelor...acum că ne-am găsit ce facem cu klubul? Hai să facem o listă cu cele mai bune mâncăruri ardelenesti ca am pauză la idei...ei ce spuneți?
Multă sănătate și toate cele bune.Să creșteți mari!Dacă dragoste nu e nimic nu e!
http://community.webshots.com/user/penciu
m-ai lovit: GALUSTI CU PRUNE !!!!!
miine ma indop cu citeva zeci! apoi la dieta!!!!!
ilke spune:
Na da zua buna la tatzi !!!
tare fain ii sa ceteshti tokmai cetzi mere la suflet.Baiu ii numa ala ka nu prea am timp sa scriu.Da tare dragi mi-s tati d-aci!!
Kand ma pui pe cetit nu ma mai satur.Bag munka in "puiutzu`" de la masa si sa face sara.Tare-ash vrea sa - mi zicetzi ka, Camelia din Tg mures - aia de-i pe lista - mi-s io !!!
Va tzuk pe tatzi si sa-mi traitz`
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by Dana P
Ce zicetzi facem o gombotziada sambata 23.08.2003 in IOR ????
Dana P, daca eram in Bucuresti, ma inscriam prima la gombotziada. Asa...o voi face acasa, in familie.
Nina & Nina-Cristina (1 an si 7 luni)
Victoria spune:
Cami,
Io nu crez ca's in Buc. pe 23, plec la....BV (lojic, no?) la mama, dar poa' ne intalnim intr-o sara, dupa munka?????????? Sau wekendu' urmaretz?
V.
cristina73 spune:
Si eu vreau pe lista, si eu vreau pe lista!!!
Nascuta si crescuta in Tg. Mures, facultatea la Cluj
Ce de ardelence si targumuresence pe aici, fain tare!!
va pup
cristina73
Camelia spune:
Am facut o multime de gomboate!!!!!!! Reteta ardeleneasca, prune nemtesti! Da-s buneeee! Doritorii sunt pofiti la masa!
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Dana P spune:
Maine stau si eu acasa (am program administrativ) si cum vad ca nimeni nu vrea gombotziada, las ca fac eu un cratitzoi mare si dupa ce termin cu treaba ma instalez la tembelizor si hapai singura.
Victoria spune:
Ba io vriau gombotzi, da' numa nu poci sambata, di ceeee esti riaaaaa, si mananci singuraaaaaaaaa
V.
descintec spune:
vai, ma omoriti cu zile!!! Camelia, fetelor, bagati reteta de gomboti daca nu vreti sa ma aveti pe constiinta! Cred ca pe simbata, cind o serbam pe fii-mea, din astia fac in loc de tort
D.