Klubul ardelenilor-part 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Sac sac ca ma duc peste o saptamana acas la mama si i-am zis sa-mi faca gomboti...o oala maaaaaaaaaare.O sa ma indop ca un.Is curioasa sa vad cum reactioneaza barbatu ca el nu stie ce-s aia si nu isi explica cum sa manance cartofi fierti cu prune,gris si zahar.(parca asa se fac nu???)
pupici cu gomboti

adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heron spune:

Salut si bine v-am gasit,

Si eu sint ardeleanca la origine, de fapt din Cluj.
Numai bine si mai vorbim,

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rainbow spune:

Staaaaatiii....stati asaaaa si nu inchideti si subectu asta ca episodul 1 l-am ratat si nu vreau sa o mai patesc pt ca tot ma intrebam ardelenii pe unde sint???

...decii...pt ca sint din Oradea consider ca e absolut necesar sa ma inscriu si eu in acest club. Mai daa..constat ca oradenii is cam raruti.

asa ca ..pleaseee...si io vreu pe listaaaaaaa :)

V-am pupat pe toti ardelenii

Ioana & bebe Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Victoria, am facut galuste cu prune, mami (sau gomboti cum le ziceti voi, io's mai de la sud cu influente oltenesti :-)). No, da' tare bune o iesit, am mancat cate patru odata. Am lasat si la copil si barbat. Papalak, io am pus 500gr de faina in aluat ca altfel nu mi-s-ar fii facut foaia ca lumea.

No da' nu mai ziceti nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

OOOFFFFF dar tare fain ii in ardeal.
Tocmai m-am intors din Satu-Mare unde mi-am reincarcat bateriile,a fost asa minunat,oameni minunati si serviabili,nu stres, nu aglomeratie si racoare frate nu ca-n Bucuresti.
Acu cei drept mi s-au parut preturile c-am mari in comparatie cu Bucurestiul,dar gandindu-te ca stres-ul iti omoara materia cenusie care saraca nu se mai reface,eu zic ca merita,voi ce ziceti??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Cary,
ce mai e nou in Satu MAre? Mi s-a facut un dor si cind ma gindesc ca nu stiu cind o sa mai ajung sa-l vad.
Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

OOOFFFFFF pentru mine totul e nou,caci dupa un an intreg in amarastenia asta de capitala,Satu-Mare mi se pare o alta tara,unde intalnesti numai suflete minunate care vesnic nu te streseaza si o atmosfera calma,de nu-ti vine sa mai pleci.
Sigur,ca peste tot s-au renovat multe cladiri si s-au facut niste hoteluri noi prin imprejurimi de-ti sta mata in coada.
Tu fiind de parte nu cred ca-i frumos sa-ti spun ce bunataturi am mancat,n-a ca ma apuca nostalgia sarbatorilor de iarna,cand peste toate cade-o mantie si apar numai lucruri faine.
Pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

No ca am fost si o la mamutza mea in Ardeal, ca ma screm de cateva luni sa ma tzap si pana acolo si no ca mio iesit.
Am fost saptaman trecuta si o fost numa ploie si tina, dor o za am prins mai buna de am iesit si io ca puiu in gredina de am strans prune bistrita sa faca mama silvoita.
Fete dragi io cred ca o ieu razna. Am fost joia trecuta si la cluj sa mai cumpar si eu cate ceva pentru ai mei. Si une sa ma duc? m-am dus la Metro, si de ce zac io ca o ieu razna, pai sa va spun: is tare inceti casierii de acolo, in fatza me erau doua carucioare, cu cateva produse, nu multe, ei si pana sa ajung io sa platesc putem sa joc o tabla cu sorumea, am stat 20 min (dupa ceas), une pui ca tare sa mai fastace baiatu ala la casa. Apoi ne dusaram la materiale de constructii unde am stat o ora sa aflam unele amunte despre niste adezivi si sa se indure cineva sa ne de jos niste gresie, ca-mi vine sa ma urc eu pa raft sa le dau jos, da eram femeie si ma ganem ca or rade barbatii de mine (eram si in fusta). In schimb am fost multamita de cei de la service auto si de cei de la spital (tata nio asteptat la gara in Gherla si ii era asa de rau ca l-am dus la urgentza si l-am internat).
Da-n rest o fost fain, mio facut mama tocana de pui si placinte cu varza. As mai fi stat da mo chemat sudu la treaba.
Va tzuca Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rainbow spune:

ia uiteeee....ca mai sint ceva oradeni...desi taaaree, tare rarutzi.

Ioana & bb Remus (mogildeatza mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

No servus,no...nici io nu figurez pe lista cea mare de ardeleni....si asa m-oi pune pe-un plans panīm-o vedea cineva si m-o adauga si pe mine.
Eu sunt din Brasov.Am terminat colegiul "Unirea" in 2000 si acum sunt studenta la "Lucian Blaga" la Sighii.
In vacante stau la Viena pt ca aici e stabilita mama mea.Cand sunt gata cu facultatea raman de tot aici.
angie

Mergi la inceput