*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (97) ***
Raspunsuri - Pagina 2
croco21 spune:
Axxxa, eu am primit cu unul din ultimele colete un set de cescute si farfurioare si erau frumusele. Nu mai stiu exact daca erau 6 sau 4, dar tin minte ca erau farfuria de o culoare si cescuta de alta culoare, parca pe gri si alb. Nici nu stiu unde le-am pus ca pentru gustul meu sunt cam mici, sunt ca pentru o cafeluta mica iar eu beau cafeaua cu o cana mare. Nu stiu daca merita 6e ca nu cunosc care sunt preturile la astfel de obiecte.
http://andrei.seek-on.com/ro/
Brigit spune:
hello-hello!
primit comanda micuta din 30 mai, a venit mai repede decat ma asteptam.
La ea am avut pus codul 78662, ensemble de plage, ala cu 3 piese-geanta, rogojina, prosop, cel de care va plangeati ca e cam urat mirositor. Ghinion!!! (ca l-as fi acceptat cu tot cu mirosul fin ). Mi-au scris pe justificatif de livraison ca regreta nu mai e dispo si ca mi-au trimis un cadou de valoare similara. Care e tot un set de plaja, din 2 piese, o gentuta mititica transparenta, din plastic si un prosop, care e frumusel. Parerea mea e ca nu face efortul, daca vreti o sa il pozez, sa vedeti despre ce e vorba, doar ca prosopul e deja la spalat.
Am avut asa:
www.laredoute.fr/vente-sandales-a-talons-hauts-femme-soft-grey.aspx?productid=324135850&documentid=207608&categoryid=30354938&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">sandale Soft-grey, masura 38, violet- absolut superbe. 38 imi vine perfect, e exact numarul pe care il port; atentie daca aveti piciorul mai lat nu stiu ce sa zic, calapodul e destul de ingust in fata
www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324131672&documentid=207608&categoryid=31522059&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">rochita violet, culoarea e mai placuta decat cea din poza; material din vascoza de "tricou" vorba lui nushu, subtire si racoros; and by the way poate fi purtata si de gravidute, depinde cat de mare e burtica, vine destul de ampla sub sani
www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-prix-mini-coton-stretch-droit-taille-normale.aspx?productid=324130344&documentid=207608&categoryid=22904855&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">pantaloni negri, OK
www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-en-velours-cotele-stretch-active-wear.aspx?productid=324087862&documentid=545008&categoryid=38151968&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">pantaloni raiati active wear 1.62- imi plac mult de tot
www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt.aspx?productid=324095049&documentid=532907&categoryid=23110696&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">tricoul de 1 €-asa cred ca o sa-i ramana numele, am luat acum varianta cu dungi bleumarin
www.laredoute.fr/vente-chemise-rayee-soft-grey.aspx?productid=324095386&documentid=545008&categoryid=23111785&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">camasile Soft Grey mult discutate, mi s-au parut chiar reusite, la cate auzisem de la voi ma asteptam la pijamale; deci sunt chiar OK, am calcat una (asta da, e o problema, fiind din in). Sotului ii plac f mult, material racoros din in , chiar sunt niste camasi casual reusite
Dezamagirea: www.laredoute.fr/vente-2-pieces.aspx?productid=324116871&documentid=321408&categoryid=23110031&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">costumul meu de baie
Am comandat masura 40, eu avand la sutien 80B, zic sa nu ma risc, mai bine mai strang sireturile la slipi. Ei bine, sutienul e mi-nus-cul! Si cu el si fara el e aceeasi chestie, mai bine imi luam 36, stiam o treaba ca nu mai modific slipul
Si intrebare: mai sunt comenzi nesosite din jurul datei de 20 mai? Astept o comanda din 22 si nu stiu ce sa cred, avand in vedere ca cea din 30 a sosit
April
Emma are nevoie de ajutor !
felicia74 spune:
Maria_alexia ti-a venit pana la urma scrisoarea din 14 mai? Mie nu
Asta e, stau pana pe 20 si le scriu...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
iriss27 spune:
Revin si eu cu intrebarea, pt fetele care au luat setul de genti, cat de mare este trolerul rosu? Va rog mult
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by iriss27
Revin si eu cu intrebarea, pt fetele care au luat setul de genti, cat de mare este trolerul rosu? Va rog mult
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008
N-am chef acum sa-l masor,eu il(le) am de anul trecut.Ce pot sa zic e ca e micut,cam cat o sacosa!
madic spune:
Ancamari - adidasii Levi's i-am luat 40, al meu sot poarta 39-40, depinde de calapod. Nu sunt foarte ingusti, sunt un pic mai ascutiti la varf, nu chiar rotunzi, dar sunt din piele fff moale.
April - si eu astept o comanda din 21 mai, i-am scris lui Sabine si mi-a raspuns ca mi-au trimis-o pe 22. Daca nici azi nu primesc aviz, dupa-amiaza ma infiintez la posta, sa verific, pt ca aveam in el rochita pt serbarea fie-mii de maine la gradi . E primul colet care-mi intarzie atat, sper sa-l primesc macar, comandasem numai haine de vara pt fie-mea.
gabitzica spune:
A folosit cineva codul 72982 "galciere camping"(raye orange)?puteti sa imi spuneti ce este? As fi vrut cod pentru setul de picnic dar nu am gasit nici unul valid.
geut spune:
Nu stiu daca s-a mai zis de codul 70661, e o valiza kaki. Aveti idee cum arata?
Raspundeti-mi si mie va rog la intrebarea cu cecul de la ei. La ce banca pot sa-l incasez?
maria_alexia spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Maria_alexia ti-a venit pana la urma scrisoarea din 14 mai? Mie nu
Asta e, stau pana pe 20 si le scriu...
Nu mi-a venit, Feli, chiar vroiam sa te intreb si eu asta Ieri chiar am fost la posta sa intreb de el si nici urma, dar tipa s-a mirat ca vin asa de tarziu - nu stiu ce-o fi insemnand asta...
Dar de ca sa stai pana in 20, al tau nu era din 13 ??