Hai Romania !! (Romania - OLANDA)
Raspunsuri - Pagina 38
hristina spune:
Si eu imi doresc sa avem intr-o zi o echipa mult mai determinata!
Romania are valoare,trebuie doar sa stie sa si-o scoata in evidenta!
MissParker spune:
Felicia 38+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton
Cristina_C spune:
Ce rau imi pare!
Oricum Olanda era deja calificata, un gol sa fi dat in plus fata de ei si gata, treceam si noi de grupa. Poate data viitoare...
Annie80 spune:
sincer imi pare rau! Speram mai mut de a ai nostri, vriam sa castigam ..sincer, dar au jucat frumos...dar nu mai bun ca olandezi si mai imi pare rau si de francezi..se pare ca a castigt exact cine nu am vrut eu, data viitoare o sa tin cu echipa adversa!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
cait spune:
Pacat ca nu am jucat ca in meciul cu Italia..
Si italienii carora le era frica ca meciul era deja aranjat.;
Oricum sper sa fie invinsi de Olanda mai departe..
Cait
Home is where heart is...
Camelia spune:
Nu-i frumos sa spun "v-am zis eu!" dar chiar v-am zis : de meciul cu Olanda mi-a fost cel mai frica!Olandezii sunt foarte buni.Nu i-a batut nimeni inca.
Haideti sa nu mai dam in jucatori! Au facut tot ce au putut.In meciul cu Franta s-au temut iar in meciul cu Italia le-a lipsit sansa.Acum n-au mai putut.Efectiv nu rezista fizic sa joace la nivelul asta meciuri tot la 4 zile.In afara de Chivu si inca vreo 2, nu sunt obisnuiti cu acest ritm.Cei mai multi vin din Liga intai (unde stim bine ce nivel este ) sau de la echipe de mana a doua! Amintiti-va cum arata Steaua dupa meciurile din CL: fara vlaga, stoarsa!Asa au fost si tricolorii acum.In plus, am avut ghinionul sa fim intr-o grupa super tare!Daca am fi jucat si noi cu Polonia, Grecia sau altii asemenea, alta ar fi fost treaba.Sa nu uitam si de faptul ca venim intr-o competitie de asemenea nivel dupa o pauza de 8 ani!
Una peste alta, eu zic ca e bine!Puteam sa ne intoarcem acasa fara nici un punct.Dar noi avem doua plus impresia lasata de jocul cu Italia.
Bravo,Romania!
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by ioana_p76
Galeria noastra e de milioane!
Hai ROMANIA!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
HAI ROMANIA!
din pacate galeria a fost mai la inatime decat echipa
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
zuzunaki spune:
Cu respect,dar eu nu inteleg vesnica resemnare mioritica...M-am saturat de clisee"advaersarul a fost mai bun","n-am avut noroc" si alte bla bla-uri!
Am vazut oare acelasi meci???
NU MERITAM SA MERGEM MAI DEPARTE.PUNCT.O spun cu durere in suflet,am incurajat Romania,mi-am pus steaguri pe la geamuri ,am trait cu intensitate fiecare secunda din acest european.Dar azi,dupa ce joc am vazut,nu-mi ramane decat gustul amar nu al unei infrangeri,al lipsei mentalitatii de invingator!!!
In prima repriza olandezii au fost nu amabili,doar ca nu ne ziceau:"poftiti,poftiti,se da o victorie gratis!"Noi unde eram???Nu cred ca in teren,dormeam pe noi.Unde era elanul pe care l-am avut cu Italia???Nu am fost capabili sa ne mobilizam,de parca noi eram aia deja calificati si ne durea-n cot de meciul asta!Trist,dar eu senzatia asta am avut-o:nici un interese ,nici o lupta!Poate ziceti ca nu puteam,dar noi NICI MACAR NU AM INCERCAT!Si pana la urma cu cine sa incercam?Cu egocentricul Mutu?Nu mai zic de el ca -mi aduc aminte de momentul penaltiului ratat,cand in grandomania lui nu a lasat pe altul sa execute.In fine...Cand am vazut cca-l baga pe D.Niculae sau pe Fl.Petre("de senzatie"acea foarfeca,tine-o tot asa!!!) parca am luat mai rau foc.Parca vedeam un film in care ma asteptam la un final prost,dar parca nu chiar asa!
Si cireasa de pe tort ,declaratia lui Piturca"am facut un turneu extraordinar!"Say what???Pai daca noi am facut un turneu extraordinar ,atunci olandezii sunt extraterestri?OMG,asa ceva...Sau tot din putul gandirii selectionerului:"rezultatul Italiei ne-a demoralizat"...Hai nu mai spune?Pai daca auzeam ca italienii conduc,eram in stare sa mananc gazonul din careul olandezilor!!!Pana una alta,pt noi era o aventura numai sa ajungem in terenul advers!
Ca o concluzie,cred ca "vinovati" de acest esec sunt:tactica defensiva ,lipsa motivatiei,lipsa mentalitatii de invingator si lipsa unor atacanti de elita!
Acestea fiind spune,nu-mi ramane decat sa ridic virtual un steag olandez si sa le urez bafta la castigarea acestui campionat!Pt echipa Romaniei nu-mi mai doresc nimic momentan...
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
blackpanterro spune:
Zuzu, eu sunt 100% de acord cu tine!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner