Hai Romania !! (Romania - OLANDA)
Raspunsuri - Pagina 37
ioana_p76 spune:
Pacat..
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
HAI ROMANIA!
alinamoro spune:
Gata, s-a terminat pentru Romania?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
danyce spune:
S-a terminat. Din pacate, 2-0 pt Olanda.
C'est la vie!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
pearl84 spune:
Ma duc dreq sa ma culc...amar gust..si,ca de obicei, nu ma invatz minte, si sper, si iar sper..si dejabaaa..oofff...is cu moralul la pamant...
Pearl
Anina_n spune:
Of, of !
Am vrut sa batem Olanda, cand n-am reusit sa batem nici Franta, nici Italia.
Asta e, n-a fost sa fie ! Viata merge inainte !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
anky spune:
quote:
Originally posted by pearl84
Ma duc dreq sa ma culc...amar gust..si,ca de obicei, nu ma invatz minte, si sper, si iar sper..si dejabaaa..oofff...is cu moralul la pamant...
Pearl
Sperando traindo,kakando murindo.
Anca, mami de Bianca si Cris
louisea spune:
Pacat.. dar pe de alta parte .. dezamagitor
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
ioana_p76 spune:
Imi pare foarte rau pentru baietii nostri, dar nu au putut mai mult..
Pacat ca nu au jucat ca in meciul cu Italia, a fost cel mai bun meci al nostru de la euro.
Acum as vrea sa se intalneasca Olanda cu Italia in semifinale!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
HAI ROMANIA!
ilse spune:
comentatorul olandez zise ca "problema romanilor sunt ei insasi" nah, ce sa mai zici ca are omu dreptate
nu stiu frate sa le fi dat niste red bull inainte de meci la ai nostri, dar parca avura apa in vene