Cind platim facturile?
Salut.
Sint curioasa cum rezolva unii niste probleme care pentru sora mea par insurmontabile.
Cum isi rezolva lumea in Romania treburile administrative (platit facturi, mers la notari, vindut case, platit impozite, rezolvat treburi legale) in conditiile in care lucrati full-time si nu aveti pe nimeni care sa va ajute??? Absolut toate aceste institutii cu care sora-mea are de rezolvat lucruri au program normal 8-4 sau 9-5 iar ea nu are cum sa plece de la serviciu intre orele astea. Mai puneti si traficul de Bucuresti si rezultatul este dezastros.
Intr-adevar pentru sora-mea, care e singura si cu o casa mare cu responsabilitati, pare imposibil sa rezolve platirea facturilor si rezolvarea succesiunii daca NU isi ia concediu.
Cum faceti voi?
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
Raspunsuri
april spune:
Noi avem noroc cu femeia care grijeste de fata. Ea ne plateste toate facturile, noua ne e imposibil de stat la cozi avand in vedere ca cel mai devreme ajungem acasa la 5-6, iar dimineata la 7 iesim din casa.
szivarvany spune:
La noi se aplica "ora" de concediu ... adik mergi 2-3 ore, cand se fac 9 ore, treci o zi de conced, altfel nu reusim. Lucram de la 9 la 18, cu drumul dus-intors cate o juma de ora ... nicio sansa sa gasesti ceva deschis ... Groaznic ...
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
iulia_b spune:
Facturile le platim "home banking" sau de pe card la bancomat. Pt celelalte ne mai impartim eu, sotul, femeia care ne mai ajuta cu copiii.
J G spune:
Mie mi le plateste bona, altfel n-as avea cum, ajung acasa la 7. dar stiu ca nu toata lumea are angajat help.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Natasa spune:
Avem internet Banking si le platim din fata calculatorului. SInt si bancomate de la diverse banci unde poti plati diverse facturi la orice ora din zi si din noapte, asa ca sigur problemele nu sint insurmontabile! Iar posta si bancile (unde poti plati facturile daca nu ai card si vrei sa mergi sa platesti cash) lucreaza si simbata.
alinam spune:
Aproape toate platile enumerate se pot face de acasa ( sau serviciu) prin internet de pe card, sau prin contracte de direct debit cu banca care iti administreaza cardul ( se poate plati la electrica, gaze etc).
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
Bic spune:
Platile pe care le poate face online, le face. Problema este ca ea este cea care trebuie sa se ocupe si de dezabaterea a doua mosterniri extrem de complicate si asta nu se poate face online.
Multumesc pentru sugestii.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
alaptati!
ina_nz spune:
quote:
Originally posted by Bic
Platile pe care le poate face online, le face. Problema este ca ea este cea care trebuie sa se ocupe si de dezabaterea a doua mosterniri extrem de complicate si asta nu se poate face online.
Multumesc pentru sugestii.
alaptati!
Sa ia un avocat si sa faca procura cuiva care are timp. Altfel nu o sa reuseasca. Nervi, stres, zile pierdute.....
Nu poate sa zica "gata, imi iau azi liber si ma duc la notar si la circa financiara sau mai stiu io unde"......neeeeeeeee....trebuiesc zile intregi....ba ca n-are nushce stampila.....ba ca nu e notaru.....ba ca trebe copii scoase de la dracu in praznic.....care btw au program cu publicul numai martea.....si azi ups... e miercuri...
vorba ceia: "Cand fu Tica nu fu Tache.Cand fu Tache nu fu Tica.Cand fu Tache si cu Tica nu fu tus la GAURICA."
Ina
M&M spune:
SUnt facturi care merg platite prin internet banking. Pentru facturile care nu merg astfel platite ne luam o ora libera dimineata eu sau sotul si astfel rezolvam...
Cristina 29+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
loryi1974 spune:
Da,uite niste probleme extrem de importante.
Toate facturile enumerate de utilitati se pot plati prin intenet,prin bancomat ,la banca sambata(majoritatea au deschis) sau pur si simplu la Mall in sopingareala de sfarsit de saptamana.La mall se pot plati de la 10 dimineata la 10 seara.
In ceea ce priveste succesiunile,nu-mi spune ca in SUA este deschis non-stop,la orice ora din zi si din noapte te asteapta cu bratele deschise.Exista procuri,exista avocati etc.Daca vrea sa rezolve singura mostenirile,desi ma indoiesc ca are capacitatea necesara daca sunt si complicate si nu este in domeniu,atunci solutia este concediul,ca in orice tara,nu numai in RO.