Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!
Raspunsuri - Pagina 17
ariel_7000 spune:
ariadna, am vazut si eu galeria ei de poze...e splendida!!! si inainte, si in timpul si dupa sarcina! jos palaria!
dar tot sunt prelucrate putin pozele:)))...nu ma refer la personaje, cat la culori, luminozitate, contrast...ca m-am jucat si eu cu d-astea si am prelucrat si eu:)...tot nu vad ce este rau! pt ca o luminozitate buna poate scoate in evidenta niste caracteristici, un contrast bine realizat la fel...
nu zic ca le-a prelucrat ea...ci poate chiar fotograful! ideea e ca in final e iesit ceva excelent!!!
off topic...arcadia!!! nuuuuu! am baut cafea, pepsi si nestea...si am dormit si 2 ore pe seara ...plus ca "fosneste" bebe:)
si mireasa japoneza, dar si cei doi miri din japonia, intre munte si mare si mireasa "printesa"!!!Doamne ce frumoase sunt !!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
vias spune:
buna....eu am apucat sa o cunosc pe Anaxena personal..si pe sotul, fetita si parintii ei,...toti sunt frumosi....asa ca acele poze nu au cum sa fie trucate!
...asa cum mai spunea cineva, haideti sa nu fim rele daca mama natura pe unii i-a inzestrat mai mult...
...si apoi si fotograful a fost un super!!!!!
...si ca sa ne credeti...pe noi,fetele de la odiseea pepenasilor de iuli-august 2008, Anaxena are foarte multe astfel de poze...daca v-ar arata cateva poze si din sarcina......sigur ar castiga si concursul de burtici...
...ce sa mai...trebuie sa recunoastem, tipa este o perfectionosta... este frumoasa si nu face poze, doar de dragul de-a le face!!
...va pup pe toate... pentru ca toate miresesle sunt frumoase!!!
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
ankalaura spune:
mai, dati-mi voie sa zic ca sunteti verzi de invidie
Lasa ca data viitoare cand ne mai intalnim noi in Bucuresti, va anuntam sa veniti sa o cunoasteti si voi
Hai, nu va suparati ca v-am facu verzi
Anca mami de Eliza si Erika
Caprioara spune:
Poze trucate ? Fetelor, io am vazut-o pe Ana in carne si oase, si inca cu burtica, la intalnirea burticilor de pepenasi, si e SUPERBA. Mergeti sa-i vedeti toate pozele si o sa va convingeti. Inca io zic ca are altele si mai tari ca acestea doo , nu mai spun de alea cu burtica. Iar fetiza ei, Maria, e o splendoare .
Anooo, zi si tu ceva, sa vaza lumea ca existi .
Ei, si acum trebe sa spun ca mai avem o mamica frumoasa de la noi de la scutece care concureaza - e pe prima pagina si ea. E vorba de Ileana. De data asta, o bruneta . Ne mandrim si cu ea, cum ne mandrim si cu Ana.
Si ca sa nu ziceti ca laud numa fetele mele, sa va spun care poze le-as mai tine io pe prima pagina:
-mireasa care se descopera cu emotie in oglinda
-mirele si mireasa dintre munte si mare (cred ca e poza din Japonia, mirii sunt cu spatele)
-mireasa japoneza
Mai sunt si alte poze cu adevarat deosebite, dar nu le mai stiu acum.
Vreau sa imi cer scuze si sa spun ce rau imi pare ca nu am mai avut voturi sa dau unei poze care chiar mi-a placut, dar nu stiu de ce mi-a scapat la votare: o mireasa langa o fetita spunandu-i ca intr-o zi va fi si ea mireasa. Mi-a creat o emotie deosebita, pentru ca eu, copil fiind, imi doream tare sa ajung mireasa si urmaream mereu sa vad fetele imbracate in alb, cu voal pe cap, cand erau nunti prin preajma. Si acum imi place sa ma uit la mirese .
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Tecky spune:
Eu am vazut-o pe Anaxena chiar cand era gravida si va pot spune ca este o fata foarte frumoasa si pozele nu sunt trucate.Numai cine moare de invidie poate afirma asa ceva.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Didi81 spune:
, da chiar verzi de invidie. Sigur ca Anaxena e cat se poate de reala, si eu am vazut-o si arata super. Si are si poze cu burtica, facute de acelasi fotograf mi se pare, poze care mie personal imi plac si mai mult. Poate daca le vedeti si pe alea va veti convinge ca pozele nu sunt trucate, ci doar Ana este o femeie SUPER cu un fotograf talentat
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Didi81 , da chiar verzi de invidie. Sigur ca Anaxena e cat se poate de reala, si eu am vazut-o si arata super. Si are si poze cu burtica, facute de acelasi fotograf mi se pare, poze care mie personal imi plac si mai mult. Poate daca le vedeti si pe alea va veti convinge ca pozele nu sunt trucate, ci doar Ana este o femeie SUPER cu un fotograf talentat Didi de Aida Maria (03.07.2008) Cura de slabire |
Recunosc ca si eu am vazut pozele cu ea graviduta facute in studio si m-au impresionat
Este o femeie extrem de frumoasa si camera foto pur si simplu o iubeste .
Iar fotograful este un artist.
Mult succes Ana, sper sa castigi .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
rhoneea spune:
Cum sa fie mai trucata poza?E facuta de profesionisti.Nu o cunosc dar in schimb ma alatur si eu galeriei"hai AnA]
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
andacos spune:
Nici eu n-am intzeles de ce se spune ca pozele-s trucate?In ce consta trucul?
Pozele sunt superbe din punctul meu de vedere neprofesionist si cred ca daca omului de rind(ala neprofesionist ma refer)ii plac,nu vad de ce sa nu cistige!meritat,dupa mine!
Si tu de ce n-ai trimis poze "trucate"?Ca eu una nu-stiu daca mi-as fi dat seamasi daca-mi placeau le votam!
Dana
elyanne spune:
Da, da, da... cat se poate de reale si cat se poate de frumoasa (Anaxena)... N-o cunosc personal... zic din ce am mai vazut in pozele ei...
Mai io cred ca cine a zis de poze trucate prima data s-a refeit la cele cu montaje... ca sunt unele...
Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!! Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica