Bebelusi de mai...partea a 6 a!
Raspunsuri - Pagina 8
martta spune:
Buna, fetelor!
Sunt mamica de iunie si peste 2 zile mergem la vaccin. Am renuntat la schema clasica si acum, la 2 luni mi s-a spus sa-i fac pentact-hib si vaccinul contra hepatitei b.
Pana cum stiam doar de act-hib. Am inteles ca vaccinul pentavalent e nou in Ro. Ma sperie insa vaccinul impotriva hep.b la 2 luni, caci am tot citit despre tot felul de asociatii, care exista in afara, impotriva lui. Nu e prea devreme?
Incep sa cred ca tot schema traditionala era mai sigura.
A mai facut vreun bb combinatia asta la 2 luni?
Marta
Aalina spune:
Vaiii ce scumpica este. Sa iti traiasca Pisi!
Martta noi am facut vaccinul obisnuit asa ca nu stiu ce sa zic. Poate daca postezi la "Parinti intreaba..."stie cineva.
Pisi buna ideea cu franjuratul doar ca eu nu prea am ce ca nu m-am omorat cu hainutele mici tocmai pentru ca stiam cat de repede va creste.
Lumy sper sa nu aiba si Dorian o fixatie cu plimbatul noaptea. Spre toamna chiar ma gandeam la o plimbare pana la Galati si am crezul ca poate e mai bine noaptea da acum ca ai zis cum a reactionat Francesca cred ca o sa il testez :)) Dorian a fost un scump la botez. Atunci cand nu a dormit a ascultat cu atentie si foarte serios predica desi atunci cand ii vorbeste cineva de obicei rade.
Va pup.
parpalak spune:
Martta, iti doresc succes in elucidarea misterului vaccinelor.
Pisi, sa-ti traiasca scumpetea, mai :) Noi nu franjuram, ci reciclam. Pastram tot-tot-tot si mai dam si la alte mamici - la fel cum si io am primit vreo cinci sacose de hainute.. Dintre care, cel putin 15 caciulite, de care inca n-am purtat. Pardon, am purtat una la iesirea din maternitate, ca era cam vint..
Cu botezul la noi a fost super - Paul a fost cumintel, desi trecuse ora lui de masa, iar nenea popa n-a fost el prea de gasca, ne-a dat o singura lingurita de vin.. :) Si de cite ori se uita mami la caseta cu botezul, noi sintem cumintei foc - nota bene pentru fobiile viitoare.. :)
Altfel, incercam de mama focului sa ne ridicam in sezut, desi mami ne explica destul de elocvent ca sintem prea mici pentru asa ceva - se pare ca nu suficient de elocvent, totusi. :) Si am reusit o gramada de experimente lingvistice - ghiii, eeee, ddaaa! (cu intonatie), nngg!
Si zi asa, Lumy, schimbati voi pampersii la Tuzla cu politia! :)
Aalina, pompicei lui Dorian cel serios si ginditor! :)
Sanatate la bebei si mamici.
parpalak spune:
Si tot azi am patit ceva incredibil: puiul meu a refuzat biberonul si s-a pus serios pe supt! Banuiesc ca nici n-o sa-mi mearga decit dimineata cind am mai mult lapte, da' orisicit! :)
Sanatate la bebei si mamici.
oLo spune:
quote:
Originally posted by ange
se pare ca noi suntem singurii bebei de mai nebotezatzi pe aici...
Mai suntem si noi!!!
In principiu, botezul e pe 20 septembrie. Ca atunci pot veni nasii. Dar, deocamdata n-am dat de popa! Cred ca-i plecat in Romania.
Si noi aici ne topim...la 40°... Caldura mare!
Mihaela
DanaMario spune:
Si noi suntem!
Noi o sa facem botezul pe 6 septembrie aici in Toronto desi vroiam foarte mult sa merg in tara.
Atit m-am gindit si razgindit ca am ajuns sa facem botezul cind are 3 luni jumatate.
Am renuntat sa merg in tara ca mi s-a parut ca-i prea mic sa-l supun la tot stresul asta cu avionul, in tara o sa mergem in martie cind vremea o sa fie mai calda mai trece iarna.
Va pupici
Dana si Joshua
ange spune:
DanaMario,asa am facut si eu!!!
am tzinut cu dintzii sa mergem "acasa" sa-l botezam dar am abandonat ideea pe ultima suta de metrii(trebuia sa ridicam biletele) din cauza eczemei de pe fatza bb meu si din cauza escalei care mi se pare ingrozitoare...
una peste alta este prea mic pt.calatorie atat de lunga!
o admir pe Lumy ca a avut curajul sa plece cu o asa mogaldeatza mica pe avioane!!!
in septembrie o sa avem si noi botezul!
Dana sa-mi povestesti daca a incaput bb in cazan
pisi_ella spune:
Stai, mai Ange, ca nici noi nu suntem inca botezate! Sambata va avea loc evenimentul...Mami are mari emotii...O sa va povesteasca si voua cum a fost...
pisi_ella spune:
Buna dimineata, fetele! M-am trezit si eu acum o ora, de fapt m-a trezit Emma care vroia papa...Mi-am facut un Capuccino, am intrat sa mai vad ce-i p'aici si ma apuc du curatenie, avand in vedere ca sambata se va petrece marele eveniment...Emma a adormit in scaunul de masina, poate doarme asa cateva ore, sa fac si eu curatenie...Vreau sa zic ca aspir langa urechea ei si n-are nimic! Chiar ii place! Odata, cand plangea, am bagat aspiratorul si s-a potolit! Mai mult, a adormit! Am invatat-o de la inceput cu zgomot, cu televizorul, cu muzica, am vorbit normal, nu in soapta...De fapt, nici nu prea aveam cum altfel, avand in vedere ca avem garsoniera si stam toti trei intr-o camera...Abia la primavara ne luam apartament cu 2 sau 3 camere...Daaaaaaaa...Hai ca va pup, ma apuc de curatenie...cu toate ca nu prea am chef...
_ella