Bebelusi de mai...partea a 6 a!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna dimineata va spun si eu!!!!
Nu am mai intrat demult....pt ca pur si simplu nu prea am mai avut timp..
Nici noi nu suntem botezati..pe 23 facem botezul.Nu fac ceva mare,desi deja s-au strans cam 17 invitati.Fac acasa..asta e..nu prea am resurse financiare pentru mai mult.
BB Stefan papa bine in continuare.I-am bagat si ceva suculet de mar de vreo 2 zile.Doarme bine.Se trezeste o data pe noapte.
L-am dezvatat de brate..dupa ce m-a turbat de cap vreo 1 saptamana cand numai in brate cerea.Nu puteam face nimik.Dar l-am lasat sa planga la el in patut si in 2 zile ..dupa un urlat ca la carte s-a potolit.Acum..sta cuminte in patutzul lui:papa,doarme,se trezeste,se joaca cu manutzele...dar nu mai cere in brate.
Iesim zilnic la plimvbare cam 3 ore dupa amiaza.
Operatia acum e ok.A spart coptura aia si acum s-a inchis.
In alta ordine de idei ..pe 30 iulie mi-a venit ciclul...si a curs ca la balamuc..extraordinar de mult..cu neste cheguri cat nuca...ma gandesc ca s-o fi curatat locul.
Bine ca nu am pe cap si pb cu ramasul..ca mi-am legat trompele..asa ca acum pot sa o fac fara grija si batai de cap.Si nu-i adevarat nimikca ca te ingrasi..vad ca eu pot slabi...si ca nu mai ai nici o placere..e chiar ok....
Va pup si intru mai tarziu!!

KORINA mamica x 2

http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

'neatza si din partea mea!
si eu tot cu cafelutza si hop pe forum pana nu se trezeste bb
astazi pt. noi este o zi speciala: facem 3 luniiiiiiiii!!!!
suntem barbatzi ce sa mai!
pisi_ella, sa-tzi traiasca Emma si sa-ti aduca numai bucurii! parca si ea tot in faimoasa zi de 13 e nascuta,nu?

pt.emma si lui robi

, ange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

La multi ani, Robi!! Sa te faci mare si frumos! Sa moara fetele dupa tine! La multi ani, Emma, minunea mea!
_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

hop si noi.

La multi ani sarbatoritilor!!!!

pisi, sua va iasa un super botez si Dumnezeu s-o binecuvanteze pe micutza.

parpalak, cum stati cu papatul?eu sa nu zic intr-un ceas rau dar e ceva mai bine.tot nu mananca mult dar suge tzitzi la fiecare masa si nu mai face asa scandal.am schimbat si laptele praf(Milumil cu Nan)
din pacate a luat tare putin in greutate luna asta(doar 200 gr...) si nu stiu daca sa ma ingrijorez.
in schimb ne mai innebunesc colicile(de doua zile ne-a innebunit si azi noapte iara...)nu stiu daca sa incerc Debridat, voi ati scapat total de colici.

si mai avem ceva interesant:niste plansete dezastruase din senin cateodata chiar dupa ce radem si gangurim...din astea aveti?intreb si eu ca nu stiu ce e normal si ce nu...

azi a fost super super cuminte, daca n-o doare burtica e un ingerash dar cred ca am muscat-o cu luatu in brate.

Cori,in rest suntem bine, ne distram cu pb enumerate dar e o dulceata si ne vine s-o papam.da stiu ca Stefi e geasutz bine...noi suntem departe de greutatea asta, dar nu vreau sa ma alarmez ca e lunguta si dezvoltata armonios:))

va pupam

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

avem si noi pozutze, cele de la botez sunt cele mai noi.

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Theo, La Multi Ani!, si s-o faci fericita pe mami... si pe tati.. :)
carrie, eu zic sa nu-ti faci griji, ca nici pe tine nu te vad vreo dolofana :) Mai vezi ce zice si pediatrul.. Cu laptele stau bine, dar de cind s-a apucat Paul de supt, incepe sa scada productia, asa c-am dat-o iar pe muls.

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-ana spune:

DanaMario,
Si noi tot in 6 septembrie avem botezul...la ce biserica mergeti voi poate ne intilnim? Anais o sa aiba atunci 4 luni si 10 zile...dar am asteptat-o pe mama mea sa vina si ea sa fie cu noi la botez.
Numai bine va pup

Andreea si bb Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

La Multi Ani, Robi! :) Pupicei, ange! :)

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Buna fetelor!
Ange si cu pisi_ella vad ca voi beti cafea si cappucino ! Eu inainte consumam o cafeluta pe zi dar dupa ce am nascut m-am lasat sa nu-i provoc copilului insomnii! La voi cum e ? VA dorm bebeii? Ca tare mi-e pofta si mie de-o cafeluta!
Parpalak e bine ca Paul suge ... Poate in felul acesta o sa ti se mareasca productia de lapte! Sper sa nu ma opreasca politia din alte cauze rutiere ...)))
Francesca este o grabita ..))) Vrea sa se ridice , isi aduce umerii in fata de zici ca ar vrea sa plece! Pe deasupra ride in hohote cind ma joc cu ea si vorbeste intr-una! Nu-i prea place in carucior si nu stiu ce sa-i fac sa o pacalesc sa stea ! Poate imi dati idei!
Si mie mi-a venit ciclul ...Nu am avut singerari mari ci normale!
Fetelor sa stiti ca nu-i mare filozofie transportul copiilor in avion!! Spaima e mare!! Si eu mi-am facut griji dar apoi am gindit la rece si mi-am zis ca nu are ce sa se intimple !!! Si asa a fost!
Nu ramine decit sa faceti ceea ce va dicteaza instinctul de mama si totul va fi ok!
Pentru fetele care au botezul saptamina aceasta le urez toate cele bune iar pentru sarbatoriti "La multi ani"!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Lumy,merci pt. urare! Robi doarme toata noaptea de la 21,00 la 5,00 sau 6,00 dimin.nu cere nici un gram de lapte peste noapte...
nu-mi vine nici mie sa cred!!! asta de vreo 2 sapt.
mancalar mama pe el de cuminte
cu caruciorul si noi am avut probleme.urla cat il tzineau plamanii...
chiar ma opreau babele pe strada si ma intrebau"madame,nu-i e foame bb?"
intr-un final i-am agatzat jucarii muzicale de manerul de la scaun(ziua si jucaria) si asa a incetat baiatul cu urlatul pe strada...

parpalak, merci! si tzie sa-ti traiasca baiatul.

Mergi la inceput