Bebelusi de mai...partea a 6 a!
Raspunsuri - Pagina 7
pisi_ella spune:
Buna, mamici si bibici! Ieri am fost cu Emma in Gradina Botanica pentru a doua oara si a fost taaarree incantata...Am stat peste 4 ore, pe mine m-a obosit enorm, insa asta mica s-a simtit super!! Pentru prima oara i-am dat sa suga afara, pe banca...Asta e, e ceva normal, nu are de ce sa-mi fie rusine...Pana acum ma bagam in masina pentru operatiunea asta...Eram eu mai pudica...Pana am realizat ca sunt tare proasta si incuiata, de fac chestia asta, asa ca am zis ca de acum incolo ii dau sa suga unde-o fi...
Fetelor, voi v-ati stresat tare rau la botez? Ati avut cumva probleme cu lapticul, cele care alaptati? Ca mie taaaareee mi-e frica!...Multa lume, multe sfaturi, multe explicatii, multi tabara pe bb...Pe mine tare ma supara toate astea...Sambata avem si noi botezul...
Va pup!
_ella
pisi_ella spune:
Aaaa! Si sa va mai spun ceva...Alaltaieri am fost cu Emma in Carrefour si, cand sa coboram din masina, s-a pus pe niste urleteeeeeeeee.....maaaammmmmaaaaaaaaa!!! Mai rau ca la colici! Ajunseseram la Carrefour si ne pregateam sa o scoatem din scaunul de masina si sa o asezam in scaunul de la carucior...Nici n-am apucat sa pun mana pe ea, cand a inceput...Plangea sfasietor, a plans vreun sfert de ora incontinuu, fara sa-mi dau seama de ce...Am leganat-o, am tinut-o lipita de mine... am pus-o la san...Nimic! Urla de mama focului...Se inrosise si ii curgeau lacrimile garla! Asta din senin, pentru ca tot drumul zambise si gangurise...M-am gandit ca poate s-a speriat de ceva...Sau poate o durea burta...Dar deodata??? Si asa urat?? Ca ea nu mai are colici...Sau poate a fost deocheata...dar de cine? Ca nimeni nu se uitase la ea inafara de mine...Poate eu? I-am zis Tatal Nostru...S-a potolit, dar nu imediat... Sau poate era obosita? Caci, dupa criza de plans, a adormit...Bine, nu imediat...Am intrat in Carrefour cu ea in brate, a mai marait un pic, apoi a adormit...si am pus-o in cos...A fost prima criza de plans inexplicabila si care nu a trecut nici cu tzatza, nici cu laganatul, nici cu plimbatul cu ea in brate...De obicei astea tineau, aveau efect...Ce o fi fost? Vi s-a intamplat asa ceva? Sa urle bb ca din gura de sarpe si sa nu puteti sa-l potoliti?? Or fi niste colici intarziate??
V-am pupat!
_ella
pisi_ella spune:
Aaaaa! Am uitat sa va spun: in ziua aceea bausem 2 Capuccino...Sa o fi agitat-o in asa hal?? Capuccino beau in fiecare zi si n-are nimic...e cuminte si doarme...insa un singur pliculet...Atunci bausem doua...Sa fi fost din cauza asta??? Dar de ce urla in halul ala??
_ella
pisi_ella spune:
Fetelor, cred ca v-am innebunit! I-am cumparat Emmei ceai de la MIlupa, de fenicul...E taaaareee bun!! Si e mult mai avantajos ca pret decat Baby Drink, e mare si am inteles ca o sa ma tina vreo luna...E instant si e tare aromat...puteti sa incercati...
_ella
Aalina spune:
Draga Parpalak io cred ca o sa ma enervez intr-o zi si o sa ma declar nesimtita la tot ce nu tine de bebelusul meu si poate asa reusesc sa nu ma mai consum :))Astept insa ziua aia :))
Eu sunt deocamdata mandra ca Dorian mai doarme ziua ceea ce la el pana la 2 luni nu s-a intamplat. Si acum are reprize de cate o ora-doua de cateva ori pe zi asa ca aici nu ma plang. Iar nopatea mananca si adoarme la loc. Exceptie cum am mai spus ora 5-5.30 cand scanceste de nu mai stiu ce sa ii fac. Mai nou il trezesc pur si simplu, il schimb de pamper si il iau langa mine in pat unde il las sa se joace pana adoarme singurel la loc.
Pisi nu e de la capucino in mod cert. Poate era pur si simplu obosita. Si Dorian mai face din astea inainte de a adormi. Sau poate i-a placut in masina si era revoltata ca nu mai merge. Dorian la semafoare face urat rau de tot cand se opreste masina :) ii trebuie viteza :)
Cat despre botez eu m-am stresat ca asa sunt eu stresata. Da la noi a fost simplu ca l-am facut acasa si nu am avut multi invitati ci doar cei apropiati pe care ii puteam pune la punct urgent.
Pupici
ange spune:
pisi_ella,botezul este cel mai frumos dar pe care un parinte poate sa il daruiasca bebelusului sau!
nu-ti fie teama,nu fi stresata ai sa-ti influientzezi in negativ bebelusul in acea zi si poate o sa primesti drept rasplata acea criza de nervi pe care ai primit-o la carrefour...
ai sa vezi ca sambata dupa botez va fi cel mai cuminte bebelus de pe planetao sa-mi dai dreptate sapt. viitoare cand ai sa vi sa ne povestesti evenimentul...
peste o luna am sa-l botez si eu pe robi cu toate ca mi se pare destul de tarziu;asta e! o asteptam si pe Maia.nu se poate ca tocmai ea sa lipseasca de la eveniment.
Aalina,tare dragalas e numele bb tau:Dorian!!! frumos
parpalak,cred ca in curand am sa-i spun laptelui din tzatzele bye,bye!
Robi suge din ce in ce mai putzin si dupa o ora de la supt la tzatzica urla...apoi mananca 4 oz de bibe si doarme ca un ingeras.
inca nu abandonez cursa.nici nu am de gand.am sa-i dau pana la ultima picatura.sper sa fie departe ziua cu pricina...
Lumy spune:
Buna fetele!
Parpalak bine ii zici cu mostenirea genetica in ceea ce priveste dantura ..))) Nu de alta dar lucrez in domeniu si m-am lovit de multe cazuri in care marea majoritate sufera de pe urma genei .
Chiar daca previi si te duci la doctor iti pui plombite peste plombite caria in timp oricum isi face damblaua ca incet incet ajungi sa faci extirpare de nerv si peste o alta perioada urmeaza extractia dintelui !
Aalina draga nu te mai stresa din cauza botezului ca eu am trecut prin faza asta si Francesca la botez a plins in veselie de nu stiam ce sa-i mai fac!! Mi-am facut griji cu musafirii veniti de pe alte meleaguri (Bucuresti ,Tulcea) , cum am sa ma descurc sa-i cazez sa le fac de mincare ... Si tare fraiera am fost !!! M-a ajutat toata lumea si eu tot stresata eram! Acum daca as retrai momentele acelea nu as mai face asa ceva! Sa va fie intr-un ceas bun acest minunat botez!
Pisi_ella ce sa-ti pun despre aceste crize ... Nu cred ca sint de la capuccino ! Noi am trecut odata prin asa ceva de ne venea sa ne luam lumea in cap ..! Am plecat prin statiuni in plimbare (Costinesti , Venus , Neptun ) si la intoarcere s-a inserat . A inceput cea mica sa urle in gura de sarpe si nu stiam ce sa-i mai facem . Nimic nu vroia! Am dat vina pe toate cele lumesti: ca-i deocheata , ca-i este frig de la aerul conditionat din masina , ca-i prea satula si o doare burtica , ca-i prea obosita, ca o stringe pempersul... Am oprit in apropiere de Constanta intr-o localitate Tuzla sa incercam sa o linistim dar nimic .Intre timp ne-am trezit cu o masina a politiei care a venit sa vada ce facem ... In zona respectiva era radar si toti care ne depaseau accelerau si ii oprea politia la iesire din localitate ..Toti ce-i care depaseau limita de viteza dadeau vina pe noi ... ! Politia curioasa sa vada care e cauza stationarii a venit sa vada ce se intimpla ..Noi schimbam pempersii!! Cind ne-au vazut in cimpul muncii ne-au felicitat pentru bebeu si ne-a zis sa stam linistiti pina o vom calma pe mogildeata. Ceea ce am observat in cele din urma , dupa o alta criza de acest fel ca nu-i place noaptea in masina ! Ziua ii place mai ales daca drumul mai are si denivelari! Acum in Constanta se asfalteaza toate strazile si se pare ca nu vom mai avea gropi si denivelari! Sa ne vezi atunci cum o sa facem!
In rest sintem cumintele , vrem sa stam numai in brate sa vedem tot ce se petrece in jurul nostru si vrea ca tot timpul sa-i vorbesc ! Ce mai toti bebeii sint niste dulci!
http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov
Lumy
pisi_ella spune:
Buna! Ia priviti niste poze noi, cele numerotate cu poza 1, poza 2...poza 7 la http://www.emilcaloianu.home.ro ...
ange spune:
mai ce tricou franjurat ai!!! si ce bonetzica brodata!!!
esti o dulcica bb tau pisi_ella
sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii.
pupa mama dulcica de
pisi_ella spune:
Buna! Eu ii franjurez bluzitele si body-urile Emmei, Ange... Am franjurat body-uri cu maneca lunga, le-am facut-o scurta...din body-uri ramase mici am facut bluzite...si tot asa...Cred ca si voi faceti la fel...Nu-i mai cumpar multe lucrusoare, pentru ca prea repede creste si n-apuca sa le poarte...
_ella