*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (96) ***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by DiaB

quote:
Originally posted by dianarus78

primit si eu cateva lucruri (numai pt mine):

pantaloni, pe negru, stofa subtire, f.ok:
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324113097&documentid=207608&categoryid=22904855&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Ce marime ai luat la pantalonii astia? Ii am si eu in cos si nu stiu daca am ales bine marimea. Eu am vreo 110 in solduri, 70 si ceva in talie... Adica sunt cam diforma asa...

am postat si s-a sters
am 59kg, cam tot spre dimensiunile tale ma invart si eu, poate 1-2cm in minus. 38 am luat, imi vin fix-fix. am la fel 40, dar lungi si imi sunt lejeri. eu tre sa mai dau vreo 3kg, de-aia mi-am luat 38.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

cum intri pe site jos in stanga scris cu litere subtiri dai clic si iti explica restul acolo,dar...am primit pe mail un cod cu 5 euro,acum eu vreau sa adun si sa am un cec mai mare,dar...nu stiu cum se face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

ANKA acolo unde-ti da cei 5 euro gasesti putin mai jos un cod care-ti va reducei 5 euro din comanda.Din pacate codul este doart pentru produse automne-hiver 2008 din cate stiu eu.
Succes!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Drageleor am si eu o intrebare...vreau sa-mi iau perdea la bucatarie...de genulwww.laredoute.fr/vente-rideau-vitrage-raye-facon-store.aspx?productid=324116309&documentid=389608&categoryid=36806451&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta
Spuneti-mi cum se comanda? la cantitate trec 2 bucati....? ca as vrea pt fiecare geam in parte sau daca scriu 1 buc e vb de o pereche?
Sau scriu 1 buc si-mi trim doar jumate pt un geam?
Multumesc
nu ma descurc deloc cu franceza

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Mai 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

quote:

quote:
Originally posted by DiaB

quote:

primit si eu cateva lucruri (numai pt mine):

pantaloni, pe negru, stofa subtire, f.ok:
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324113097&documentid=207608&categoryid=22904855&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Ce marime ai luat la pantalonii astia? Ii am si eu in cos si nu stiu daca am ales bine marimea. Eu am vreo 110 in solduri, 70 si ceva in talie... Adica sunt cam diforma asa...

am postat si s-a sters
am 59kg, cam tot spre dimensiunile tale ma invart si eu, poate 1-2cm in minus. 38 am luat, imi vin fix-fix. am la fel 40, dar lungi si imi sunt lejeri. eu tre sa mai dau vreo 3kg, de-aia mi-am luat 38.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Ce fain. Eu am 60kg si 1.68. Si eu tre sa mai dau vreo 5kg jos ramanse dupa nastere, dar m-am saturat sa-mi iau haine mai mici in speranta ca voi slabi. Ca le tin degeaba...
E bine de stiu ca ne potrivim la marimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Claujro, multumesc pt lamurire. Am gasit undeva prin remboursement; tre sa ma uite mai atent sa vad ce si cum. Multzam mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nushu nu pot accesa site-ul. Cred ca-i full sau cine stie. Oricum tre sa intri la bebe-enfant, apoi la chambre (sau puericultura, nu mai stiu exact). E de la firma VTech (lumi mobile se cheama). Te pup si mai vb peste o sapt si ceva, ca plec la mareeee!!!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Cea mai rapida comanda a mea sosita de la LR este cea pt care vineri, 06.06, am primit aviz si maine o pot ridica de la posta. Comanda a fost facuta cu fix 7 zile inainte de sosirea avizului (pe 30.05) si este punguta caci contine doar costume de baie (2 pentru mine, Nike, cele care mi s-au pierdut pe drum odata cu pachetul disparut,comandat in 15.04. - tot punguta era...) si cate unul pt fete. Va pun linkuri si impresii maine dupa ce le vad cu ochii mei.

Deci, se poate! Ufff, de-ar veni toate asa repede...dar de unde, o sa inceapa iar nebunia reducerilor si livrari in peste o luna !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Neatza!!!
Monica, parca tu esti din Focsani...
Am inteles ca zilele astea e un targ de haine pe la voi...De cine e organizat...de fapt vreau s ate intreb daca sint cei de la Pandora sau Rosca cu haine????
Mi-a zis ceva sora mea dar am vorbit pe fuga de la serviciu, si acum e plecata nu ma poate lamuri...

Tu stii ceva? Cat tine targul?

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

karra, zice ca se vine la pereche. Deci scrii 1 bucata si vine o pereche.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput