*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (96) ***
Raspunsuri - Pagina 15
Laura Ioana spune:
Am mai avut caruselul cu cap de gasca/lebada (il fac cadou cumnatului meu, ca-i naste nevasta luna asta), tricoul balerinii galbeni (aceia din material textil) sunt faini, dar cred ca puteam lua chiar 37 (i-am luat 38 ca am piciorul cam lat, dar ar fi mers 37)
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
Laura Ioana spune:
Maaaa! Ma scoate din sarite reclama asta tampita la pampers!!!!! Sa-i ia naiba cu tot cu ea! Nici sa scriu un mesaj ca lumea nu ma mai lasa!!! Mai am putin si renunt la pampers, de nervi si de cata reclama proasta fac!!!
Am vrut sa zic si de www.laredoute.fr/vente-t-shirt-femme-couleurs-d-ete.aspx?productid=324132898&documentid=207608&categoryid=22899486&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">tricoul asta forte dragut si se aseaza super. Nu-i asa scurt cum il prezinta in imagine.
SI www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-combinaisons.aspx?productid=324040568&documentid=321408&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">combinezoanele astea, faine, dar nu au culori asa frumoase (nici macar modelul de pe ele nu-i acelasi).
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi
claujro spune:
quote:
Originally posted by DiaB
Doar ca am o nedumerire. Am mai comandat o camasa pt sotz, ca cea roz dar cu maneci lungi. Si n-a venit. Pe justificarea de livraison a lor camasa aia e subliniata si scrie in dreptul ei SM, si apoi totalul recalculat fara ea. Ce urmeaza acum? Se sesizeaza redoute-ul singur si fac ei urmatorii pasi? Sau tre sa le sar eu in cap? Nu sunt bani multi, doar 4.51. Da sunt bani pe care totusi eu i-am platit...
Uite-te in suivi si vezi ca ti-au inapoiat deja banii acolo printr-un bon.
claujro spune:
Astia au schimbat doat prima pagina a sitului sau or fi si ceva schimbari de continut?
miki68 spune:
quote:
Originally posted by totonica2001
miki68 pantalonii de la pijama sunt 3/4
Aaa, e ok atunci. Multumesc.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by claujro
Astia au schimbat doat prima pagina a sitului sau or fi si ceva schimbari de continut?
M-am uitat putin si n-am vazut nicio modificare,dar nu m-am uitat la toate!
lavi02 spune:
Am scapat o comanda adineauri cu un asternut de pat Urban Shop, sper sa fie ceva mai bun decat asta Shang Hai. Imi place mult cum sta drap-housse-ul intins pe pat. De data asta am luat fata de pilota mai mare, sa nu mai am probleme cu intratul la apa.
Multumesc pt cod, am luat un cod de FDP = 0 postat de cineva in paginile precedente.
ANKA-iasi spune:
fetelor eu am intrat la parrainage si am trimis la 5 prietene link de inscriere.una a acceptat si imi apare cec de 5 euro dar mai departe...nimic nu scrie,ce fac,cum fac....si nu mai pot inscrie pe nimeni pana nu accepta astea 5 persoane dar nici nu le pot sterge de acolo sa bag alte adrese.stie vreuna cum functioneaza?
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Am mai avut caruselul cu cap de gasca/lebada (il fac cadou cumnatului meu, ca-i naste nevasta luna asta), tricoul balerinii galbeni (aceia din material textil) sunt faini, dar cred ca puteam lua chiar 37 (i-am luat 38 ca am piciorul cam lat, dar ar fi mers 37)
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi
laurici imi dai si mie un link la carusel sa-l vad? merci
21+ DAVID
claujro spune:
quote:
Originally posted by ANKA-iasi
fetelor eu am intrat la parrainage si am trimis la 5 prietene link de inscriere.una a acceptat si imi apare cec de 5 euro dar mai departe...nimic nu scrie,ce fac,cum fac....si nu mai pot inscrie pe nimeni pana nu accepta astea 5 persoane dar nici nu le pot sterge de acolo sa bag alte adrese.stie vreuna cum functioneaza?
Unde e parrainage-ul??Merci!