Atentie la laptele FULGA
Raspunsuri - Pagina 4
miflore spune:
Gabbriela, cunosti pe cineva care lucreaza acolo si care te-a asigurat de corectitudinea procesului tehnologic?
Traim in Romania si totul e posibil.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
cuicanu spune:
Am patit-o si eu cu laptele Fulga.Parca era voplsea lavabila emulsionata in apa, facea o multime de spuma, niste baloane mari, care nu se spargeau. Initial am crezut ca mi se pare. Am pus ciuperca de chefir in laptele Fulga si din fericire nu a murit. A iesit ceva supergretos.
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by ama1357
si totusi care a fost raspunsul?
Asa ceva nu vei afla niciodata.Consuma in continuare lapte Fulga daca pana acum nu ai gasit nimic anormal.In anii trecuti erau la moda laptele Dorna si iaurturile Danone,din cand in cand pac pe forum o cutie stricata.
silvie spune:
Primul semnal de alarma este termenul de valabilitate atat de mare. Maxim 1 saptamana tb sa aiba valabilitate un lapte cu adevarat proaspat si fara conservanti. Recomand firmele BRENAC, ALBALACT, NAPOLACT, MILLI CU 1.5 sau 1.8% grasime.
Gabbriela spune:
da cunosc...
si mi s-a zis ca ultimile cuti se iau si se pun la alta manopera.. nu se da in comert tocmai din cauza calitati. Se testeaza laptele inainte sa iasa pe poarta tocmai ca nu vor sa aiba probleme.
Fabrica a fost acuma curand construita nou si toate utilajele sunt noi noute si tu ca persoana nu ai cum sa furi sau sa adaugi nimic in plus la acel lapte.
Totul e dirijat de computer.. se regleaza nivelul la grasimi si ce o mai fi pe acolo .
Daca in caz un late trece testul unu si 2 si nu trece trei, nu se da voie sa il duca in comert.
PS: cand am vazut acest subiect am sunat imediat sa intreb mai multe ca muream de curiozitate ... dupaia am sunat a 2 tura sa intreb daca e voie sa sc anumite date pe DC.
PS: zuzu, fulga sunt facute ambele de albalact, dar pe lini tehnologice diferite, deci procesarea laptelui e diferita.. eu una prefer zuzu .. asta am folosit cu copilul cand am fost in ro :).
PS1: interesul lor e sa isi tina clienti multumiti ... cel putin asta mi s-a zis :)
quote:
Originally posted by miflore
Gabbriela, cunosti pe cineva care lucreaza acolo si care te-a asigurat de corectitudinea procesului tehnologic?
Traim in Romania si totul e posibil.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by silvie
Primul semnal de alarma este termenul de valabilitate atat de mare. Maxim 1 saptamana tb sa aiba valabilitate un lapte cu adevarat proaspat si fara conservanti. Recomand firmele BRENAC, ALBALACT, NAPOLACT, MILLI CU 1.5 sau 1.8% grasime.
silvie
Laptele UHT,ca asta este,nu are conservanti,este fiert cateva secunde la o temperatura inalta,140 grade.UHT vine din franceza:ultra-haute-temperature.
Albalact produce laptele Fulga,iar Milli nu este o firma.Din cate stiu si Milli are o un UHT.
Decat sa spui diverse chestii asa ,mai bine foloseste timpul sa afli despre ce este vorba,apoi poti sa-ti exprimi parerea.
loryi1974 spune:
Din lipsa de Dorna am luat din Carrefour Unirii Fulga rosu.Abia acasa am vazut ca era din lotul cu data expirarii in septembrie.
Sa-l deschid/sa nu-l deschid?L-am deschis,arata normal,avea gust ok fiica-mea l-a baut si n-a patit nimic.
Deci,ce a avut totusi laptele incriminat?
Delidana spune:
quote:
Originally posted by loryi1974
Din lipsa de Dorna am luat din Carrefour Unirii Fulga rosu.Abia acasa am vazut ca era din lotul cu data expirarii in septembrie. Sa-l deschid/sa nu-l deschid?L-am deschis,arata normal,avea gust ok fiica-mea l-a baut si n-a patit nimic.
Septembrie 2007 sau 2008? Ca daca era de anul asta nu vad care e problema...sintem abia in iunie...
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by Delidanaquote:
Originally posted by loryi1974
Din lipsa de Dorna am luat din Carrefour Unirii Fulga rosu.Abia acasa am vazut ca era din lotul cu data expirarii in septembrie. Sa-l deschid/sa nu-l deschid?L-am deschis,arata normal,avea gust ok fiica-mea l-a baut si n-a patit nimic.
Septembrie 2007 sau 2008? Ca daca era de anul asta nu vad care e problema...sintem abia in iunie...
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Ia ghici?Uneori e muuuult prea usor sa scrii fara sa citesti din urma despre ce este vorba....