Atentie la laptele FULGA
Raspunsuri - Pagina 3
Criss75 spune:
Eu tot Milli cumpar, sau uneori Sanlacta(un producator local), insa laptele UHT nu-mi place niciunul, la toate cate le-am incercat am simtit un puternic gust de lapte praf.
Criss si Alex (11.05.2003)
Gabbriela spune:
laptele fulga pe linie tehnologica e asa:
Din masini merge direct in sistem, calulatoul e setat la ce grasimi sa il proceseze, il incalzezte la o temp mare dupa ce e degresat si dupaia il pune in cuti.
Este testat o data in ziua in care e terminat, e testat a doua tura dupa 3 zile si mai e testat o dat ala o saptamana, daca trece toate 3 testurile e dat in comert.
Viviana, pana la urma ce au zis cei de la OPC?
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
loryi1974 spune:
Aceasta este genul de atitudine care nu ar trebui sa existe pe acest forum.
Adica arunci o chestie de genul asta,legat de o marca cunoscuta si folosita de lapte(anii trecuti erau in top Dorna si Danone),astepti reactiile si apoi,cand toata lumea vrea sa stie ce s-a intamplat,cine sete de vina,la revedere,m-am sup[arat si ,sac-sca ,nu va spun.
Hopes spune:
Este de vina si firma producatoare.
Daca pe cutie este un termen de garantie, cutia sigilata, iar in interior un lichid care nu are de-a face cu laptele, cum sa nu fie de vina firma producatoare?!!!
Pai cine pune pe ambalaj termenul de garantie? Magazinul in care e vandut?
XIO spune:
quote:
Originally posted by Hopes
Este de vina si firma producatoare.
Daca pe cutie este un termen de garantie, cutia sigilata, iar in interior un lichid care nu are de-a face cu laptele, cum sa nu fie de vina firma producatoare?!!!
Pai cine pune pe ambalaj termenul de garantie? Magazinul in care e vandut?
Hopes si minunea mea - Eduard
Nu magazinul il pune , dar daca magazinul nu depoziteaza bine marfa e alta problema.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Deianira spune:
Viviana, daca tot ne-ai aruncat informatia, ai putea sa vi sa ne lamuresti totusi .
loryi1974 spune:
Pe cutia de Dorna scrie foarte clar:"A se pastra la temperaturi sub 25 de grade,ferit de inghet si de razele soarelui".Presupun ca si la Fulga e la fel.
Deci,sa intelegem ca nu vom avea parte de dezlegarea acestui mister?
Gabbriela spune:
vivian e ca un copil de 3 ani, m-ai suparat imi iau jucariile si ma duc....
a zis ca daca ceri pe pm iti va zice ce s-a intamplat cu opc... am sc pm si nimic.
laptele fulga si alt lapte produs de albalact, este testat de 3 ori in decurs de ceva timp si doar dupaia se da drumul la lapte in magazine.. daca ceva nu iese bine la testari laptele nu iasa pe poarta fabrici...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato