Atentie la laptele FULGA
Raspunsuri - Pagina 5
Delidana spune:
quote:
Originally posted by loryi1974quote:
Originally posted by Delidanaquote:
Originally posted by loryi1974
Din lipsa de Dorna am luat din Carrefour Unirii Fulga rosu.Abia acasa am vazut ca era din lotul cu data expirarii in septembrie. Sa-l deschid/sa nu-l deschid?L-am deschis,arata normal,avea gust ok fiica-mea l-a baut si n-a patit nimic.
Deci,ce a avut totusi laptele incriminat?
Septembrie 2007 sau 2008? Ca daca era de anul asta nu vad care e problema...sintem abia in iunie...
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Ia ghici?Uneori e muuuult prea usor sa scrii fara sa citesti din urma despre ce este vorba....
Uneori e bine sa inveti sa te exprimi ca sa nu mai incapa loc de indoiala in ceea ce scrii, dar daca cer prea mult nu-i nimic, ignora-ma. Avind in vedere ca n-ai scris daca era septembrie anul asta sau anul trecut, eu n-aveam de unde sa stiu. Eu n-as consuma un aliment expirat, poate sa fie el nemaipomenit de gustos, de aceea te-am intrebat dar greseala a fost a mea. Nu era nevoie sa fii acida...
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
loryi1974 spune:
Scuze,dar cine a deschis acest topic pe un forum unde muklti participanti au copii care pot consuma acest lapte si apoi uita sa spuna ce s-a intamplat totusi este de vina.Scuze inca o data.
xelanoimis spune:
Am luat si noi lapte Fulga si mi s-a parut apa chioara.
Era UHT, cu 0.1% grasime si era in termen de garantie.
M-am gandit ca asa trebuia sa guste fiind asa de "slab".
Sotului chiar ii place, asa ca acum ne luam fiecare marca lui .
soanso spune:
quote:
Initial creeata de viviana
M-am asezat la computer si am facut reclamatie online la OPC, dupa care m-am gandit sa va spun si voua sa fiti atente.
O sa va tin la curent cu raspunsul de la OPc, dar cred ca luni o sa ma duc personal la ei impreuna cu ultima cutie sigilata.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
indiferent cine ce a raspuns la subiectul deschis de tine,ar fi bine sa te tii de promisiune Vivi!
poate era bine sa duci cutia undeva la un laborator sa fi vazut compozitia ,etc...
SOSO (20 dec 2005)