Nou stil de viata (210)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Delia,pai e ziua copiilor,asa ca distractia e in toi.Ai mei m-au inebunit de dimineata cu jocurile,abia i-am lamurit ca trebuie sa mincam inainte de a incepe distractia,au pus stapinire pe laptop-urile noastre.
Fi-mea ne-a spus sa ii cumparam si ei un laptop cum avem noi.
Aoaleu...ce ne facem mai incolo cu pretentii din astea la 5 ani...

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by anky

Delia,pai e ziua copiilor,asa ca distractia e in toi.Ai mei m-au inebunit de dimineata cu jocurile,abia i-am lamurit ca trebuie sa mincam inainte de a incepe distractia,au pus stapinire pe laptop-urile noastre.
Fi-mea ne-a spus sa ii cumparam si ei un laptop cum avem noi.
Aoaleu...ce ne facem mai incolo cu pretentii din astea la 5 ani...

Ii spui ca asa cum papusica e jucaria ei, laptopul e jucaria ta si daca vrea si ea una la fel va trebui sa mai creasca.

Anda, vad ca ne imputinam pe lista cu amatoarele de slabit, hehe...

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Anky, astept Bangkok Dangerous, 2008, cu Cage. Cand apare, dau un semn.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Anky, astept Bangkok Dangerous, 2008, cu Cage. Cand apare, dau un semn.

Oh..daaaa,si eu il astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La multi ani tuturor copiilor si celor cu care mereu in suflet vor fi copii.
Sper sa reusesc sa trimit mesajul asta ca tare enervata este reclama asta si nu vad ce scriu.
Anky, in primul rand condoleante pt bunica ta, e greu,stiu cum e si eu in ianuarie mi-am pierdut si ultimul bunic pe care il mai avemaUdin pacate eu nu am avut decat bunicii din partea mamei).
Carina,felicitari pt serifat si bafta cu operatia la dinti.
Gusta,vazusem ID-ul tau scris undeva dar am uitat sa-l notez,acum nu mai stiu in ce cap am vazut, mi-l poti trimite pe PM?Sper ca v-ati distrat bine ieri, ca mami tau a ajuns cu bine si va urez distractie placuta si concediu linistit in RO.
La multi ani tuturor celor care si-au sarbatorit in perioada cand am lipsit, ziua de nastere.
Pupici celor care au intrebat de mine.
Nu am fost plecata nicaieri,dar am avut o perioada full.
Voi avea 3 saptamani de vacanta de la scoala ,iar apoi voi fi iarasi in focuri,dar sper macar odata pe sapt sa reusesc sa intru macar sa dau raportul.Voi fi plecata de dimineata devreme la munca apoi la scoala , venit acasa pret de vreo 2 ore cat sa mai fac una alta si apoi iara la munca.
Carina, raportul am sa-l dau marti,ca nici de cantarit nu am avut timp sa ma sui pe cantar.
La noi azi a fostfrumos, am fost la strand, m-am balacit si am mai fi stat dar am zic ca pt o zi ar fi prea mult.
LA stand azi am papat o salata,dimineata vreo 2 felii de paine cu niste sunca si acum pe seara habar nu am.Dar din pacate pana acum meniul meu a fost f haotic din cauza timpului si stresului acumulat.
Laura, drum bun si reacomodare cat mai usoara in RO.Pacat ca ajungeti aum in tara cand zona Colentina/si nu numai ) este varza

O seara placuta va doresc.Sper sa mai revin

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

seara buna,

La multi ani Mara sa cresti mare si sanatoasa si sa asculti de mami. Sa ne zici ce cadouri ai primit

Laura stai linistita, nu-i problema. Spor la treaba. te pup. Stiu sigur ca o sa vii mai slaba dupa atata efort

Violeta, Delia, Mephala, Tzuni, Zuzu, Anky

ma duc sa ma linistesc ca numai pe drumuri am fost azi. Iarba verde, parc, plimbari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!

Azi am fost plecata pe la sora-mea Diana, am fost la vot, la niste cumparaturi rapide si pe la parintii sotului, care tocmai s-au intors din Grecia. Au fost in insula Thasos (cred ca am scris bine, nu stiu).

Azi in Bucuresti a fost urat, chiar a plouat putin.

De mancat am mancat:
- niste inghetata facuta in casa cu capsuni
- branza cu rosii si o conserva de ton in apa, cu putina paine.
- nu am putut rezista si am cumparat niste miniprajituri, din care am si mancat.

Acum va las ca urmaresc "Cliffhanger" la PROTV. L-am mai vazut dar mi-a placut si este un film usor, pentru duminica seara.

Pup toate fetele: Tzuni, Delia, Gusta, Zuzi, Mephala, Hopes, TLaura, Anky, Criscosty, Carina, Tumpi, Dordia, si toate celelalte fete

Va doresc o saptamana cat mai usoara si frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata! Haideti la cafea, ceai si apa plata cu lamaie!

Sa aveti o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata! am venit de la munte aseara.
Sunt cam rupta de oboseala...asta micu n-aprea dormit, drept pt care am cam intrat in frigider in weekend
fetele versatele, cum sa fac sa nu mai mananc la oboseala?? N-am bagat dulciuri, e adevarat, dar am ajus sa mananc paine cu unt ceea ce eu....numai in timpul sarcinii am facut.

La multi ani micuta Mara! sa fii sanatoasa fericita si sa ai parte doar de noroc!!

Violeta, departe de mine gandul ca nu-ti poti da cu pararea. Pe mine ma enerveaza ideea conform cariea numai cine are copii poate discuta.
Sa stii ca eu cunosc omanei la 50-60 de ani care sunt deosebiti, respectuosi si cinstiti si n-au fost batuti niciodata.
Mai cunosc si oameni de aceeasi varsta sau mai tineri, batuti nonstop sau doar asa, mica palmuta...care-s naspa rau de tpot, basca frustrati, violenti etc etc..
Sa stii ca Sofia imi intoarce vorba clasa-ntai. Si ce daca?? E dreptul ei sa se exprime. Doar pentru ca sunt mama ei nu inseamna ca am intotdeauna dreptate :) Iar eu o pot pedepsi si fara s-o ating, ca taat portia de desene o educa mai bine, pe cand palmuta o va considera intotdeauna nedreapta.
Am scris polologhia asta in primul rand ca sa-ti risipesc temerile cum ca nu trebuia sa te exprimi

Va pup, ma duc sa citesc mai cu atentie ce-ati scris:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor, 'neata Tzuni!
Merci de cafea! iau si o apa plata! Dupa doua seri de petreceri in care am baut chiar doar apa plata, cred ca o sa incerc o bere in dimineata asta!
Of, Andrei a primit de ziua copiilor un walkie-talkie , iar acum ma zapaceste cu el; nu mai vorbeste cu mine decat prin el!
Cred ca o sa-i scot bateriile!
Cum va spuneam, sambata am fost la o petrecere la un coleg american de-al sotului, iar aseara am avut petrecerea de ramas bun. Plus ca ieri am fost si la plaja, iar acum sunt zombi!
Mi-e somn de mor si ma simt ca lovita de tren! Si am atat treaba!
Nu ma mai intind, va pup pe toate si va doresc o noua saptamana cat mai frumoasa!

Mergi la inceput