Nou stil de viata (210)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata si o saptamana asa cum va doriti sa aveti!
Anda, sa stii ca ma gandesc la tine, noi avem paradontoza in familie si ma gandesc cu groaza ca as putea-o mosteni si pe asta printre altele mostenitoare, asa sunt de satula de mosteniri de genul asta! bafta multa!
Tzuni, daca ai stii ce m-ai distrat cu pestele ala...si pana la urma l-ati mancat imbracat sau l-ai facut nudist??? nu era vorba ca pleci la mare? sau nu luna asta???
Tumpi, bine ai revenit.
Crys, las ca isi revine Dany, nu iti fa asa probleme cu mancarea caci e normal daca nu se simte inca bine copilul, vezi numai sa bea suficient! cu amigdalitele si eu sunt din aia care nu le-as scoate ca asa cum ati zis si voi, au si ele rolul lor acolo! aici vad ca sunt moderne operatiile de polipi si amigdalite!
Laura, spor la impachetat!

Noi ieri am fost cu bici inainte de masa la 2 locuri de joaca, iar dupa-masa la bazin, copii au fost atata de bucurosi, cat am stat s-au balacit intr-una!
pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Laura, mi te imaginez somhnoroasa vorbind la walkie-talkie

hcclara, pestele l-am dezbracat, i-am taiat si aripile si a iesit ceva din el... Am ciugulit...

Sabina, bine ai revenit! N-am sfat pt mancatul la oboseala. Poate doar sa iei mere langa tine si sa rontzai...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Tzuni, multumiri pentru cafea!

Sunt treaza de la 5.45, caci Mara s-a trezit si a declarat ca ei nu ii mai este somn; asa ca ne-am trezit cu totii si am avut timp inclusiv sa pun rufe la spalat; si am ajuns si prima la birou!

Tzuni, ai rapus pestele ala pana la urma? O reteta tare gustoasa pe care o folosesc eu la peste este urmatoarea (reteta Jamie Oliver) - calesti foarte putin cateva legume - praz, ciuperci, felii de cartofi, dovlecel, ciuperci (sau orice combinatie vrei tu), iei folie de aluminiu indeajuns de mare incat sa poti face un "portofel", pui pestele (orice fel), torni deasupra legumele calite + zeama lasata, poti adauga putin vin alb, sare/piper/usturoi, inchizi portofelul in asa fel incat sa nu curga (practic face un mare dreptunghi de folie de aluminiu, pe care apoi il impaturesti in doua, si inchizi toate partile) si il pui intr-o tava la cuptor, cam 30 de minute. Este delicios si dietetic.

Gusta, cum au fost petrecerile?

Ieri am avut o zi proasta in ceea ce priveste mancarea; nu stiu daca voi aveti zile de felul asta, dar eu am din cand in cand - respectiv zile in care as manca fara oprire... Am atacat cantitatea de mancare cu 75 de minute de tae-bo, dar tot ma simt ca o vaca baltata!

Revin.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata dragelor,
Sabina: bine ai revenit. Inainte de a baga ceva in gura, opreste-te cateva secunde si intreaba-te: iti e intr-adevar foame, ce nutrienti imi aduce in corp ceea ce urmeaza sa ingurgitez. Daca raspunsul la prima e da, atunci gandeste-te la o alternativa mai buna/ nutritiva cu care sa iti poti linisti foamea. Cheia e sa constientizezi inainte de a baga in gura.
Laura: bafta la impachetat si sa iti fie de bine petrecerile.
Claudia: sper sa nu mostenesti minunatii de astea. Iti multumesc pentru gandurile bune.
Marilena: nu ne zici chiar nimic?
Carmen: ce mai faci? Ne uiti incet incet
Luna: La multi ani!
Vic: hellllooooo! Nu mai zici nimic?
Gabriela: stia fata ca ai mai avea ceva treaba de facut prin casa si a avut grija sa te ajute sa o termini Sa ai ai zi minunata azi.
Tzuni: de azi ai alt loc de munca deci?
Meniul de azi:
pepene galben si capsuni
pui cu portocale si coriandru si noodlles stir fry cu soia (sper sa nu mi-l puna sotiorul in cap ca e prima oara cand il fac)
seara nu stiu cum va fi. cel mai probabil nimic.

Va doresc o zi minunata tuturor si cate un pupic la toate fetele: ANky, Criss, Hopes, Violeta, Zuzi buzi, CarmenE, Diana, Doina, Olo, Mik, Mami dulce, Delia si nu mai stiu,

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Neata,io va invit la shake cu proteine.
Tzuni,multam de cafea si apa plata cu lamiie.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Gabrielama, cum rezisti cu atat de putin somn?

Carina, nu, lucrez tot acolo, doar ca am facut nsite mutari de contracte, carte de munca...dar fac acelasi lucru. Deci...nimic nou!

Alte filme pe care vi le recomand:

- Untraceable - e film destul de dur, cu crime si criminali in serie (pe gustul meu )
- Prom Night - acelasi gen ca primul, doar ca ceva mai subtirel, fara actori cunoscuti
- My blueberry nights - dragoste...iti trebuie nervi sa-l vezi pana la capat.
- Border Lost - actiune la granita SUA cu Mexic. Dur. Inspirat din realitate
- My Moms New Boyfriend - comedie cu Banderas si Meg Ryan - simpaticutz

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Pentru un zambet de dimineata:
La un concurs de parasutisti intr-o unitate militara, Bula trebuia sa faca saltul cu parasuta, la aterizare sa ia bicicleta, dupa care cros de 15Km.
Se urca Bula in avion, ajunge in zona de parasutare, sare si trage de comanda.... nu se deschide.
Mai trage o data... nimic (futui)... trage comanda de la parasuta de siguranta... tot nimic (baga-mi-as)... mai trage o data... nimic... dupa care zice:
- Parca vad ca si bicicleta e stricata...

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Tzuni, am amtrenament la nedormit ; acum dorm muuult mai mult decat in trecut, caci cat de cat, Maricica doarme 7-8 ore legate. Pana acum cateva luni inca se trezea de 5-6-7... ori pe noapte.

Carina, iti tin pumnii cu maselutele. Tare rau imi pare ca trebuie sa treci prin asa ceva.... Probabil ca-s "frectie la picior de lemn", dar ai incercat pastele de dinti/ apa de gura speciale? Nu se gasesc in Romania (cele la care ma gandesc eu), dar sigur le poti cumpara de afara. Daca vrei detalii, iti scriu PM.

Tlaura, spor la impachetat. In ultmii doi an m-am mutat de doua ori - si in acelasi oras, nu in alta tara - si tare complicat e. Incredibil cate se strang intr-o casa de oameni... Imi pare rau pentru accidentul de masina.

Sabina, daca gasesti o metoda functionala de evitat mancatul la oboseala/stres, sa-mi spui si mie. Pe mine ma apuca o foame tare ciudata pe la ora 4 dupa-amiaza; foame de prostii; chestii sarate. Incerc cu o bucata de branza, cu un colt de paine... ma tine vreo ora si as manca si biroul in timpul ala.

Ieri dupa-amiaza am dus copilul in parc sa mearga cu bicileta; nu va imaginati ce era in Herastrau... m-am intristat si m-am infuriat de cat de lipsiti de cel mai elementar bun simti sunt unii oameni.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata mai spre pranz si de la mine.
Tzuni multumim de cafelute, ceiuri si apa plata.Tu vorbesti de dormit putin, ca din cate imi aduc aminte esti cam in urma cu somnul.
Eu la capitolul somn stau foarte prost,dorm maxim 6 ore pe noapte,uneori si mai putin.Acum de exemplu as fi dormit si as fi lasat toata casa asa cum e,mdar hausemeisterul se apuca sa tunda iarba si face un zgomot infernal,asa ca "profit " sa mai fac putina ordine si dupa ce termina el ma bag vreo ora in pat inainte sa plec iara la munca.
Marilena,ce faci, nici macar un ochisor nu mai bagi sa ne spui cum a fost la petrecewre, daca a venit ok mama ta, etc,etc.
Pup toate fetele, fug la treaba iarasi.
O zi buna.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Gabriela: am incercat pastele cu fluor si remineralizante daca la asta te referi. Mi-a trimis sora mea din Anglia. Din pacate, nu au ajutat. E vorba de demineralizare generalizata, nu doar a smaltului care e stratul exterior ci si a dentinei care inveleste pulpa dintelui. Explicatiile medicale le-am mai scris, dar din pacate tratamentele nu au ajutat. Partea buna a afacerii, e ca hipoparatiroidismul nu afecteaza osatura. Afecteaza doar dintii, parul, unghiile si musculatura (partea asta insa e cea mai periculoasa). Ultima ipoteza ar fi ca hipoparatiroidismul meu ar fi de fapt al bolii celiace dobandite. Asa ca o sa incerc o perioada sa imi fac o alimentatie gluten free (glutenul fiind declansatorul problemelor daca ipoteza se probeaza). Deocamdata, o sa mergem pas cu pas - sa reparam ce se poate repara si incet incet sa incercam sa ajungem la cauza.

Mergi la inceput