Nou stil de viata (210)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am uitat: Anda, e bun sfatul Deliei, sunt multe fete pe lista, cu , care n-au raportat de mult timp. Poti sa le treci la "pauza" , cand vor avea timp sa intre macar o data pe saptamana, la raport, vor reintra pe lista.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
La multi ani tuturor puiutilor!
Am modificat lista. Singurele cu semn de intrebare care au mai ramas pe lista activelor sunt: Mami dulce care e inscrisa in concurs, Tumpi care a aparut si sper sa dea si raport si Tzuni, care nu stiu de ce are semn de intrbare.
Tzuni: ai dat raportul? I-a placut lui Meri pestele?
Marilena: cum a fost?
La mine, pana la urma nu s-a mai facut operatia, pentru ca imediat ce a pus freza pe dinte, el s-a sfaramitat si am ramas doar cu radacina inauntru. Asa ca mi-a facut pe loc un dinte provizoriu, iar luni la 19.30 ma opereaza sa scoata radacina (care e clar ca nu mai poate fi salvata), chistul si spera ea sa faca si implantul daca osul e integru. Daca nu, se pune iar unul provizoriu pentru 2-3 luni pana se poate face implantul. Partea proasta ca acum cand m-am trezit mi-am dat seama ca mi s-a umflat gingia in locul ala si ma dor toti dintii de sus .
Meniul, n-are rost sa vi-l spun ca nici eu nu il stiu si ca si ieri sunt rontaieli, cu fructe (pepene galben, capsuni), ciorba de perisoare si iaurt. Altceva, de mestecat e inutil sa incerc ca numai ma enervez.
Sa va uitati si voi pe lista sa vedeti daca e ok.
Va pup,

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna fetele! La multi ani tuturor copiilor!

Eu sunt franta, si fizic si psihic...sunt obosita, nu dorm de 3 nopti si de ieri ma tot rog de Dany sa manance. Nu-l mai doare gatul, cred ca decat un pic, dar ii este frica sa manance. Cedez psihic, ia medicamemnte destul de tari si mananca cateva inghitituri pe zi. Stiu ca trebuie sa am rabdare si ma simt o mama nebuna ca nu mai am Acum a iesit un pic la aer ca sotul si eu merg sa fac o baie, poate ma mai relaxez un pic.
Cuscra cum a fost petrecerea? Cred ca Mara a fost foarte fericita.
Carmen sanatate puiutilor si sa aveti o zi frumoasa.
Delia asa mi-au spus si mie doctorii referitor la amigdale, sa le las acoolo ca au rolul lor.

Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai placuta

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor...

La noi in Buc e o vreme de kakao...offf...si ce voiam sa mergem cu piticii in parc...sa ne distram de ziua lor...dar...pas. Merg la cofe sa iau prajituri pt Stefan...si stam acasa...ca nu avem incotro. Poate trece sor'mea Violeta pe la noi....Plus ca Stefan s-a trezit racit. Are muci aposi si stranuta de zor. Naiba stie cum a racit...ca abia ii trecusera mucii de o saptamana. Poate sa fie dela maselute sau reactia la vaccin...cine stie!

Acum va poop ca ma duc sa pregatesc niste ostropel de cocos pt Stefan si tati (dar nu cu faina) si ceva mancarica cu pui dar...inca nu m-am hotarat ce. Am niste ciocanele....simerg sa citesc si sa ma inspir.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Azi am dormit mai tarziu, tinand cont ca afara este cam innorat. Sper doar sa nu ploua (nu cred ca avem vreo sansa sa nu, dar cine stie?!)

la Multi Ani! tuturor copiilor de aici de pe forum si tuturor copiilor din lume!

Mephala mama, ce activitati aveti azi!, Bravo voua!

Gusta se pare ca petrecerea a fost de pomina, de nu ai venit inca sa ne povestesti!

Ieri am mancat asa:
-o omleta din doua galbenususri (ramase de la spuma de capsuni) cu 2 rosii.
- la sora-mea am mancat 2 prajiturele (negrese) si o felie de chec
- acasa, seara, am mancat putine icre, 2 felii de musaca de soia cu 2 rosii.
- in plus am rontait niste alune, ca tot le aveam si trebuia sa le termin. Rusine sa-mi fie!

Azi nu stiu ce voi manca, dar va povestesc diseara sau maine.

Va doresc o zi frumoasa, sa mergeti la vot, si sa va distrati de ziua copilului cat mai bine.
Pupici tutror fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Carina, dadusem raportul... Dar sincer nu mai stiu cat am spus ca am...au trecut niste zile... Asa ca, pune-mi stagnare si marti revin la zi.

Delidana, n-am auns in parc. Am preferat sa ne plimbam decat sa stam la nisip. Dar de obicei si eu sap cot la cot cu meri. Acasa ajung mai prafuita decat ea.

Mephala, o duminica activa.... bravo voua! Si ce tort minunat.

Zuzilici, fac si eu azi supa de pui cu galuste de gris. Multumesc pt ispiratie.

La multi ani tuturor copiilor si celor acre se simt copii! Eu m-am trezit azi dimi cu mari emotii...ca doar e si ziua mea!

Fetelor, haideti sa ne mobilizam! Azi e intai iunie, inceput de luna.... Forta, grasutzelor!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Pt bucurestencele care din motive de vreme stau azi in casa, dar si pt iubitoarele de filme romance...iata doua sugestii:

"Over her dead body" - cu Eva Longoria www.imdb.com/title/tt0785007/" target="_blank">AICI
"What happens in Vegas" - cu Ashton Kutcher si Cameron Diaz www.imdb.com/title/tt1033643/" target="_blank">AICI

Simpatice. Usurele. De duminica. Le-am vazut azi noapte.

Va pup si revin mai incolo.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

LA MULTI ANI ! copiilor din lumea intreaga.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tzuni,thank's pentru sugestii.Ceva filme cu Cage ai mai vazut ?

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, mersi de sugestii. Diseara ma uit la "What happens in Vegas".

Anky, dragut site.

Anda, .

Carmen, distractie placuta!

Zuzi, .

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput