Operatiunea: Mica Domnisoara - detectiv service

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Draga castigatoare,

Nu fii timida, esti intre prieteni. Te asteptam cu povesti despre micuta ta domnisoara...si felicitari pt locul I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramii spune:

buna,sunt ramii si sunt detinatoarea pozei castigatoare. imi pare rau ca nu am dat un semn de viata mai devreme, dar a fost o perioada foarte plina pentru mine. sunt insarcinata in luna a 7 -a si nu m-am simtit prea bine in ultima vreme. probleme neasteptate.
de aceea nu am mai avut timp sa intru prea des pe site. sincera sa fiu, nu am urmarit rezultatul concursului pt ca nu ma asteptam sa castige o poza de-a mea. ma bucur daca v-a placut si va rog sa ma iertati daca v-am tinut in suspans.

cu drag,ramii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Bine ai (re)venit . Si felicitari!

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Felicitari! Superba fotografia! Si fetita si mai si!! Te-a asteptat un forum intreg sa te felicite!
Ce nume are micuta domnisoara?!

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Felicitari si sarcina usoara in continuare!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by desprecopii
Fetelor din motive de confidentialitate nu va pot spune numele ei (il stiu) si nickul.
I-am trimis mesaj pe adresa de inregistrare, pm, am incercat sa o abordez pe messenger (are adresa de yahoo) insa mi-a dat DENY.

Eu sint cam Toma necredinciosul, hmmm, vad ca, cistigatoarea nu are activat pm iar la profilul ei apar astea:
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=55157 sigur este ea cistigatoarea ?!

si inca o nelamurire pe care o am: pozele s-au putut trimite pina pe 15 februarie, chiar s-a inscris pe forum si a trimis imediat si pozele...

Scuze, poate e adevarat... poate nu...

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

rami, felicitari si o sarcina usoara in continuare

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Rami, felicitari...o poza superba!!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

quote:
Originally posted by desprecopii
Fetelor din motive de confidentialitate nu va pot spune numele ei (il stiu) si nickul.
I-am trimis mesaj pe adresa de inregistrare, pm, am incercat sa o abordez pe messenger (are adresa de yahoo) insa mi-a dat DENY.

Eu sint cam Toma necredinciosul, hmmm, vad ca, cistigatoarea nu are activat pm iar la profilul ei apar astea:
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=55157 sigur este ea cistigatoarea ?!

si inca o nelamurire pe care o am: pozele s-au putut trimite pina pe 15 februarie, chiar s-a inscris pe forum si a trimis imediat si pozele...

Scuze, poate e adevarat... poate nu...

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Ma gandesc ca daca Ramii ne-ar mai arata vreo poza doua cu micuta,ar spulbera toate indoielile...
Felicitari pentru premiu,poza e intr-adevar superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Danelutza si Mirella,
.... sa puna o copie dupa buletin, certificat de nastere, eventual scutire de la doctor ... si sa dea si o declaratie la notar, poate?? - nu-i cam ridicol?

[b]poza e foarte frumoasa, felicitari![/b]

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput