Operatiunea: Mica Domnisoara - detectiv service

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

gabitzica, s-ar putea sa ai dreptate. Totusi, de ce nu si-a votat si poza celalata (cu iepurasul)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Mirela nu zici nimic?
Daca se numeste subiectul "Detrectiv service" mi se pare fair sa spuneti daca am ghicit sau nu persoana. Alfel ce rost are topicul avand in vedere ca voi stiti cine e castigatoarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

nu gabi - nu ai ghicit.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

inseamna ca nu si-a votat pozele....
nicio veste de la castigatoare Mirela?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu nu pot sa vad pozele de care vorbiti, insa tin minte pe cea din concurs. Nu am votat-o pentru ca mi s-a parut prea deosebita, prea artificiala, gen postcard/felicitare. Daca cine a postat-o nu e fotograf profesionist (si eu ma indoiesc sincer de asta), eu cred ca e o poza "agatata" de undeva de pe net. Asta a fost parerea mea inca de la inceputul concursului, insa am evitat sa o exprim pana acum si, probabil nu as fi facut-o nici acum daca nu as fi citit despre dezinteresul si "rejectul" de care a avut parte admin la contactare. Tineti cont ca nu vreau sa starnesc polemici. E strict parerea mea.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

quote:
Originally posted by miki68

Eu nu pot sa vad pozele de care vorbiti, insa tin minte pe cea din concurs. Nu am votat-o pentru ca mi s-a parut prea deosebita, prea artificiala, gen postcard/felicitare. Daca cine a postat-o nu e fotograf profesionist (si eu ma indoiesc sincer de asta), eu cred ca e o poza "agatata" de undeva de pe net. Asta a fost parerea mea inca de la inceputul concursului, insa am evitat sa o exprim pana acum si, probabil nu as fi facut-o nici acum daca nu as fi citit despre dezinteresul si "rejectul" de care a avut parte admin la contactare. Tineti cont ca nu vreau sa starnesc polemici. E strict parerea mea.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Exact aceasi parere am si eu.

http://b1.lilypie.com/CAyRp2.png

Mergi la inceput

nimic nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Ieri mi-a raspuns la pm castigatoarea si i-am spus sa raspunda la acest topic = vad insa ca nu a facut-o.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

wow...deci avem o castigatoare....
Ma bucur ca a aparut.

O asteptam sa fie cat mai activa pe forum !

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Felicitari draga castigatoare!Ai vazut ce scenarii ies daca nu revendici premiul la timp?

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput